Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sandric@
    17. Ožujak 2016. 15:30

Kojoj grupi?

• Dony
    17. Ožujak 2016. 17:08

Da ja bi u grupu pa moze link da stavite?

Ancica82
    17. Ožujak 2016. 17:10

Cureee.. kako vi s plinovima?? Ja umirem..vec tri dana popodne imam bolove od zraka u crijevima.. to je katastrofaaaa

• Dony
    17. Ožujak 2016. 17:25

Ancica i ja sam primjetila te plinove da mi smetaju ali ne svaki dan, bilo mi je prije par dana, sad je stalo.. Ja mislila da je od kakve hrane...

• Hanić
    17. Ožujak 2016. 19:06

helouuu evo me  , sve je super, imamo točno 3 cm i 9+6tt smo, što ispada 3 dana više nego po zadnjoj m... ... sljedeći pregled je 6.4

A sliku mog kikirikija vam ne znam ubacit hahah

• LadyDi19
    17. Ožujak 2016. 20:14

Meni se taj prosli pregled poklapalo….inace je uvijek pokazivao manje u odnosu na zm..jedva cekam da prodju jos ta dva tjedna da vidim opet svog bebaca…

Sandric@
    17. Ožujak 2016. 20:36

Joj imam i ja problema s plinovima... Zna me bolit trbuh ko da imam baloncic zraka u trbuhu koji putuje po cijelom trbuhu... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.