Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LadyDi19
    18. Ožujak 2016. 09:59

I ja si razmisljam koje cvijece posadit...jer ovo mi je prvo proljece da nisam kod svoje rodne kucice...pa moram sama posadit...al me strah jos da se zima ne vrati ...

• bebita
    18. Ožujak 2016. 10:35

Da, istina, na ziku sam zaboravila...iskreno se nadam da nece stici do nas...

Ja u stanu imam malen balkoncic, ali bih ga htjela lijepo urediti...veseli me cvijece, pogotovo kada vidim da lijepo raste 

ivek2207
    18. Ožujak 2016. 10:49

Bok cure, vidim da Ste Na uredivanju balkona. Ja cu ko I prosle God.posaditi svega.imam dosta velik balkona PA stane dosta toga. Uglavnom SE zadrzavam Na povrcu I zacinskom bilju. Lani je bilo paprika,salate,krastavaca,rajcice,cak I dvije korabice, ruzmarina,timijana,lavande,kamilice,jagoda. Posadila Sam sve zivo povrce,cak je I blitve bilo za jednom iz tegle pojesti. U bauhausu Sam zemlju za povrce kupila I ispalo je odlicno tak da Mislim ponovit I ove God. Tu I tamo ubacim koji cvijet, najdraze su mi vinkice,NE Mora SE petljati puno oko njih.
    Jedva cekam to krenuti,opusta me taj posao a I obozavam gledati kako iz Dana u Dan napreduju biljcice I Na kraju slasno pojedes, hehe😋

• bebita
    18. Ožujak 2016. 10:55

Ivek, super ti je ova ideja s povrcem 
    Mozda bih i ja mogla nesto ubaciti  
    Postoji posebna zemlja bas za povrce?

ivek2207
    18. Ožujak 2016. 11:18

Nisam ni ja znala,kupovala Sam obicnu zemlju kad je do nje bila I ova Na kojoj je bas pisalo Na etiketi zemlja za povrce, skuplja je bila za nekih 10ak kn od obicne, a veli suprug ajd da probamo I ispalo OK. Nisam isla ove God jos AL sigurno CE biti ja SE madam. Ja Sam pocela jedne godine samo s paprikom, u bauhausu Sam kupila bio sadnice I u one dugacke uske tegle Sam po tri stavljala( ovisi o tegli), I ispalo je OK, tako I cherry rajcice. Lani Sam onda samo iz sjemena I Malo Sam SE namucila, nesto nije proklijalo AL OK. AK prvi put to radis radije kupi sadnice ako mozes, iza uskrsa bi u vrtnim centrima trebalo biti more, sta God si pozelis. Ja cu ove God miksati, kupit cu paprike I rajcice bio, a salary I krastavce cu posaditi. Uz krast cu upikati I sjeme tikvice her SE one ispreplecu dok rastu tak da jedni drive store od stetnika. Bas Sam SE raspisala, to je moja strast PA kad mogu pricati o tome bas SE razvezem.🌸☘

ivek2207
    18. Ožujak 2016. 11:22

Boze, sad vidim da Sam neke rijeci fulala. Pisem SA tableta a nije mi iskljucen onaj mod za eng PA on Sam neke rijeci mijenja. Koma. Budem to ispravila. Valjda SE moze skuzit kaj Sam htjela reci.😊

• bebita
    18. Ožujak 2016. 11:30

Sve se skuzi sto si htjela napisati 
    Ja isto pisem s moba, pa cesto fulam 

Ajde super, bas cu pogledati kakvih sadnica ce biti, pa barem nesto ove godine posaditi, mozda mi nesto i uspije 
    A sad i znam koga pitati za savjete 
    Hvala ti 

mimica24
    18. Ožujak 2016. 11:42

Samo upozorenje za kontinentalke, ja sam slavonka pa zato pišem. Rano je još za cvijeće,ja sam jedne godine iznjela prije vremena pa mi mraz uništio sve. Mislim na ove jednogodišnje. Bar još mjesec dana pričekajte s tim,još nam prijete niže temperature.

Ja sam agronom pa mogu i upozoriti hehe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.