Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dony
    17. Ožujak 2016. 08:35

ajme talaaa kako predivno, prvi put vidim takvu sliku... samo ti sad odmaraj i cuvaj se, sve će biti dobro...
    ja bila prosli vikend kupovat neke poklone za male bebace blizance i skoro došla u napast da kupim neku mekanu vesticu na kapuljaču sa ušima...preslatko mi je to... jooj kad vidim te malene cipelice, mekane dekice... rastopim se... a kad vidim mame sa kolicima po gradu okrećem se za njima i sve snimam :))

papaog
    17. Ožujak 2016. 09:18

Jeli ima koja od vas problema sa štitnjačom možda? Meni su nakon prvog nalaza hormoni štitnjače bili visoki pa sam išla na dodatne pretrage iako nikad nisam imala sličnih problema. Na ultrazvuku je sve izgledalo uredno pa sam opet vadila detaljne nalaze i ovaj put je sve ok, ali prevencije radi, sad ću svaka 3 tjedna tako vadit krv i na kontrole   I dobila sam neku terapiju...Sad se smijemo da sam kao penzić, osim što zaspim u 9 i budim se u 5, prvo si ujutro poredam sve tablete koje moram popit..i tako popodne i navečer .

Sandric@
    17. Ožujak 2016. 09:29

Ja sutra idem vadit krv, posto jucer nismo uspijeli  a u ponedeljak cu ic u petrovu za krvnu grupu... Pregled mi je 5.4. pa to tad stignem to obaviti 

Sandric@
    17. Ožujak 2016. 09:40

Anamarijo ja sam na prvom pregledu bila sa 7 tj, svi su mi rekli da nema svrhe ici ranije jer se nis ne vidi pa da se ne brinem dodatno bez veze... A i sa 7 tj je bebac bio tak sitni da se samo srceko vidlo (ja idem kod socijalca pa radi onaj obican uzv)... Reko mi je dr da je sve ok, da nemam okolnih krvarenja i da se vidimo za mj dana... Da sad idem na uzv, tjedan dana kasnije, vjerujem da bi se vec vidjelo kao i ne gore slicici jer sam citala da bebaci u tjedan dana duplaju svoju velicinu... I svi su mi rekli da cu na sljedecem uzv vidjet svoju bebicu, a tad cu bit 11tj. 

tala
    17. Ožujak 2016. 10:04

jutro! 

hvala svima! mirujem, mirujem... sve muz radi : ) 

ja isto nisam za rane preglede (osim ako je prijasnji bio spontani ili ima tragova krvarenja) jer ako se vidi samo gestacijska, moze bez razloga zabrinuti trudnicu, a vec za par dana moze biti sasvim drugacije jer se stanice jako brzo duplaju. 
    anamarija, meni se tvoja beta cini ok. trebala bi biti 5+6, ali kazes da ti je ovulacija bila 24., a "trebala je" oko 19.og. ako je tvoja procjena ovulacije tocna, onda si tek 5+1. tu se nista drugo osim tockice i ne moze vidjeti. nemoj se zabrinjavati. 

ja do sada nisam imala problema sa stitnjacom. vadila sam vec prije hormone jer imam problem s vrtoglavicama, ali stitnjaca je bila ok.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Croheidi
    17. Ožujak 2016. 10:14

anamarija, trebas dvaput izvadit betu pa ćeš biti sigurna 

Srecica25
    17. Ožujak 2016. 10:17

Cure znate sto mene brine vec zadnja dva dana?
    moj apetit!!!
    Hahahahaha, ne znam jeste vi usli u tu fazu ali ja sam vec nekoliko dana samo u hrani. Ja samo sjedim i razmisljam sto jest, kad gledam televiziju samo gledam sto tko jede. Jutros sam muza poslala po strudel od visanja 😂😂😂 probudila sam se i on mi je bio prvi na pameti. Ja ne znam kako izaci na kraj s ovim, jednostavno sam stalno gladna

Masa85
    17. Ožujak 2016. 10:19

Draga Tala, slika je prekrasna, baš si me raznježila. Ništa ljepše nisam vidila, sve sličice koje imam izgledaju zbrčkano, ali ovo je predivno. 
    Sad odmaraj, i nakon mog krvarenja, doktorica mi je rekla da skoro svaka trudnica ima hematom, ako ti je iznad maternice, boje se da se ne bi krv izlila gdje ne treba, zato miruj, ko i mi drugi. Ja sam imala jedno krvarenje, a zbog hematoma koji mi je vidljiv mi je i otvorila komplikacije (radim uredski posao, sjedim više od 8h, dijete je stisnuto u tom položaju cilo vrime), i pijem Duph. već 7.tjedana.  Bit će sve ok. 
    I j sam se prijavila u Hipp klub, radujem se poklonu.  , samo doznake ne mogu iščekati da uplate hahaha 
    Kod nas sve ide kako i triba, trbuh je fino počeja iskakat, čekati ću još tjedan i pol do idućeg pregleda da saznam spol (16.tjedan), pa ću znat koju boju robice da gledam. Premda su mi one male haljinice predivneee. 
    Sad čaša jogurta i malo abc sira na rivu na kavicu, u gradsku po novu literaturu, sunce je, uživajmo 
    puse svima i samo pozitivno 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.