Ptica2 misli pozitivno, sve to ne mora biti nista... Mislim da je bitnije kad je bila ovulacija i kad se plod uhvatio. Ovo su sve samo okvirni izracuni o velicini bebe.
Tala obavezno javi kako si ti prosla na pregledu!
Vodene kozice kod odraslih imaju teze simptome, jedino ja mislim kod muskih prijeti mogucnost da ostanu neplodni ako se ne varam? Ali moj tata je to sa mnom kad sam bila u vrtickoj dobi prosao i eto prezivio, a iza svega toga sam dobila brata
Curke, hvala puno na savjetima- mislim da cu odgoditi odlazak da se ne razbolim. To mi sad svakako ne treba.
Sto se tice vitaminskih dodataka, ja sam rekla- na svoju odgovornost sam uzela od Dietpharma Prenatal i od Twinlaba Magnezij koji mi pomaze kod grcenja maternice. Moja me ginekologica nije niti pitala nista o tome niti sugerirala, a ja sam od uzbudenja nakon uzv zaboravila pitat. Ali s obzirom da sam ja istrazila strucne medicinske casopise, a nisam guglala bezveze, svjesno sam odabrala sama sto sam smatrala da je najbolje za mene i bebu.
Sandric vjerujem da nisi mogla izdrzati Ja isto jedva cekam krenut sa shopingom. Jedino me koci sto ne znam spol. Iako jedan neutralni komadic odjece bi mogao lako pasti ako zalutam blizu nekog baby ducana
curke, hvala sto mislite na mene <3
da ne pisem dvaput, kopiram : )
upravo stigli kuci. imam lose i dobre vijesti. lose su sto sam dobila duphaston, imam hematom i morala mi je u dijagnozu upisati prijeteci pobacaj. no, umirila me i rekla da mirujem, nema sexa, dizanja teskih stvari- samo opustanje i da vjeruje da ce sve biti dobro. dobre vijesti su da je Papar jedan dan stariji od mog racuna- sutra nam je 8 tjedana i srceko se vidi. bas se jako vidi kako pulsira. bili smo unutra skoro sat vremena. proucavala je sve sto se prouciti moglo na bebici od 1 i pol centimetar heart emoticon
evo glavica, ruke, nozice, pupcana vrpca..... dobila sam cijeli album slicica iz svih kuteva i svih djelova tijela isprintano i na cd-u, no ova mi je najdraza : D
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Tala sad samo miruj za svoju srecicu i vjerujem da ce sve biti u redu. Jako lijepa slikica Takoder mi se svida pristup tvoje ginekologice i veliki trud. Ja sam izasla od svoje sa jednom slikicom i to 2D. Ovo je nesto presavrseno. Ti si rekla da si privatno? Koliko te dode pregled?
Btw, da odmah napomenem jer si ti rekla da si se prijavila u Hipp klub - a i za druge cure da znaju- danas mi je stigao. Dobila sam pismo dobrodoslice, letak o dojenju, letak o Hipp proizvodima za njegu, poklon bon za gratis Dietpharm Prenatal ili Postnatal (ovisno o vlastitom izboru), Chicco kupon u vrijednosti od 100 kn, uzorak Hippovog caja za dojilje, mali paketic Hipp vlaznih maramica i jedne carapice za bebaca (bijele su boje). Po meni osobni zbilja lijepi znak paznje. Sam bon za Dietpharm Prenatal mi vec ustedi 100 kn...
da, privatno cu voditi trudnocu. danas sam platila 600 kuna- pregled, papa, obican ultrazvuk i 3d.
iduci put mi je rekla 500 kuna (pregled i 3d ultrazvuk te ona analiza jer cemo raditi rani kombinirani. krv se dodatno placa 350 kuna jer ju salje u laboratorij na analizu).
dobila sam popis krvnih pretraga koje moram obaviti. to cu kao i srecica, uzeti uputnice i zvati da mi dođu kuci izvaditi krv.
uglavnom, vec su cure pisale sto trebaju napraviti, a ja imam cijelu hrpu toga, pa ako netko zna sto sve ovo znaci. mislim da ovoliko pretraga imam zbog tog hematoma.
kks- kompletna krvna slika
trc-
guk- glukoza u krvi
bilirubin- valjda iz urina (ne bi ga smjelo biti)
ast i alt- nesto vezano uz jetru
ggt
alp, pv, aptv, fibrinogen- ima neke veze s zgrusavanjem krvi
urea i kreatinin- to je standardno
fe- zeljezo
kr, rh, senzibilizacija- standardno
vdrl-
markere na hepatitis b i c
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Tala, slikica je predivnaaaaa ❤ sada odmaraj, i ja imam dijagnozu prijeteci pobacaj. Znala sam jednu curu koja je takodjer imala hematom, ali na kraju je rodila zivoga i zdravoga decka.
Ove sve pretrage koje si navela nemam pojma sto znace, ja sam vadila samo ono osnovno, tebi je ovo sto si i sama rekla vjerojatno zbog hematoma.
Htjela sam samo reci za taj kombinirani, da je meni pregled u utorak i moj doktor ce mi izmjeriti nuhalni i onda bi kao trebala ici u rodiliste i vaditi krv, no ja sam se vec dogovorila s ovom med. sestrom da ce mi ona doci kuci to izvaditi.
tala mirno i čuvaj bebicu. slikica je prekrasna za pretrage znam samo ono što si već napisala
ja se za sada dobro suzdržavam od kupovine.
Sortiraj odgovore
Najstariji