Joj meni se jedu krafneeee a muz je na poslu, a meni se bome neda ic do pekare sad jer mi nije bas blizu
doruckovat cu neskvik kuglice, to me sad privlaci
krafne cu rec mm da donese kad ide s posla
Zaboravila sam jedno pitanje koje me muči - farbanje kose u trudnoći?
Ima više od 4.mj da se nisam farbala i sve odgađam jer se bojim tolike kemije u ovom stanju, em izrast, em sijede.
Šta kažete?
Ja idem u utorak na farbanje... Citala sam dosta o tome i ustanovoila da nemre bit nis... Ja moram ic na farbanje jer idem na svadbu jednu sad...
imate boje bez amonijaka, pa se pofarbajte.
ja imam prirodnu boju, nemam sjedih, ali imam jako dugu kosu, pa sam si mislila kad budem malo vise okrugla, prije svakog pregleda otici na pranje i friziranje da se ne mucim. to ne moze biti skupo, a dobro je za dusu
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Tala,i ja sam to planirala. I prije bih ponekad znala otici na feniranje u jedan salon, i naplatili bi mi 35 kn, a imala bih frizuru po 5-6 dana. Tako da svakako planiram to uskoro kad trbuh naraste jer i ovako mrzim rascesljavat i susit kosu.
sto se boja od amonijaka tice, ja se farbam u frizera tako da ne vjerujem da cu tamo imat velikog izbora, a donesenje vlastite boje je preriskantno jer nikad ne znas sto ce ispast.
Ove frizerske boje su navodno bolje i blaze od kupovnih ovih žnj... Ove kupovne su me uvijek znale peckat po glavi kad bi se farbala dok ove kod frizera ne... Rekla mi je jedna prijateljica "trudna si, nisi bolesna... Smijes skoro sve ko i prije trudnoce"
Tako da cure, mislim da bi se trebale malo opustit i uzivat, a ne samo brinut i strahovat jer tako cemo puno lijepih stvari propustiti... UZIVAJMO SVI SKUPA I SAMO POZITIVNO, SVE CE BITI KAKO I TREBA BITI!!
Jaooo Tala slikica je predivna! ❤
Krasno, a vidi malih rukica cudo!
Curke i ja sam se brinula za bojanja kose. Surfala sam dosta. Na kraju krajeva zakljucak je da ne bi trebalo biti problema ali kao da se sugeriraju polutrajne boje jer manje prodiru u kozu a time i u krv sustav. Tako da cu ja i dalje na preljev ali sto rjedje mogu ipak
Koji lipi dan!
Masa odakle si ti?
Cure, jel ima još koja sa fb da nam se želi pridružiti u grupi?
Sortiraj odgovore
Najstariji