Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    minnie25
    17. Ožujak 2016. 20:50

Hanic bas super  Ajde konacno smo docekale te nase preglede i sad smo sretne hehe

minnie25
    17. Ožujak 2016. 21:15

Slazem se! Sad tek osjecam sve ono sto bi trebala. Kad sam vidjela uzv, umalo sam pocela plakati. Ne mogu niti zamisliti kako ce mi tek biti kad to cudo primim u ruke 

Sandric@
    17. Ožujak 2016. 21:30

Joj ja jedva cekam svoj sljedeci pregleeeeeed... Tak mi sporo vrijeme ide 

Selmica24
    18. Ožujak 2016. 00:25

Cao curke evo i ja da se prikljucim u ovu temu prva mi je trudnoca nakon 4 godine i dobila Sam termin 4.4 ima da mi se razvuku ko dvije godine so tad....uglavnom juce Sam radila test ujutro a M trebala doc juce i nama je bio pozitivan...I kupila Sam jos jedan kao za sutra ujutro I probudim se i kao 6h tako da Sam napravila jos jedan za svaki slucaj i ovaj se odmah pokazao pozitivan.....tako da nema dileme jer nisam mogla da vjerujem i necu dok neodem na pregled.... ljubim vas Sve 

Selmica24
    18. Ožujak 2016. 00:34

A moje saznanje da Sam trudna znam jos 12.3 jer Sam imala implementacijsko krvarenje Koje se nikad do tad nije javljalo i temperatura a grudi da nepricam....I nista vise Sve normalno znaci bez i kakvi simptoma i ja Sam kupila test i ceka la cetvrtak i ujutro uradim i pozitivan.....jos nema nikakvi simptoma pa vidjet cemo na dalje daj Boze da ovako ostane jer radim moram da cekam dok nedobijem potvrdu od Dr nasmijem nista sefici govorit...al otom potom.....po proracunu Termin mi je 26.11 pa javim sta Dr kaze...tako da me najvise intuicija vodila da Sam trudna...jer Sam muzu govorila ja Sam trudna 90% a nisam test radila hehe cudno smo mi zene aö pozitivno ljubim vass

Srecica25
    18. Ožujak 2016. 06:20

Jutro cure!
    Sretna nam 100ta stranica 😂😂😂
    ja se nisam bas najbolje naspavala. Moram pod svaku cijenu nabaviti onaj jastuk o kojem smo vec bile pricale. Valjda ce mi tada biti mrvicu udobnije.

Sto se plinova tice, ja nemam tih problema, ali morala sam izbaciti jabuku iz prehrane jer kad bi nju pojela to bi bilo cudo, od plinova ne bi mogla zivjet. Nisam prije imala tih problema, al eto ne zovu za nista trudnocu drugim stanjem

mimica24
    18. Ožujak 2016. 07:31

Dobro jutro! Evo link za fb grupu "Jesenske bebe klokanica 2016." pa tko želi nek nam se pridruži (pričekajte malo dok vas naša adminka prihvati)

https://web.facebook.com/groups/598545463634159/

• LadyDi19
    18. Ožujak 2016. 07:44

Jutro curke kako ste danas
    ....ja se za razliku od proslih dana nekako bas dobro osjecam...valjda ovo sunce pocelo djelovat na mene...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.