ja pijem folnu kiselinu, počela sam mjesec i pol prije trudnoće i rekla je da to pijem do 12tt, i nakon toga da se može prenatal...
Ptica, najbitnije je da znas da je svaka trudnoca na svoj nacin posebna.
Nazalost, u mojoj prvoj trudnoci rekli su mi istu stvar. Otisla sam u 6+4 tjednu na pregled jer sam imala smeckasti iscjedak, a ginekolog mi je rekao da je beba mala. Rekao je da je beba razvijena za 5 tjedana. Isto smo vidjeli malo srce. I cak na iducem pregledu u 9tjedno je rekao da i dalje vidi srce. Rekao je da je beba narasla od proslog puta. Medjutim samo nekoliko dana kasnije imala sam spontani.
Mislila sam se par minuta da li ti ovo napisati jer znam da bi te moglo uznemiriti, ali kazem ti- nisu svi slucajevi isti. I od srca ti zelim da sve prodje u najboljem redu
Srecice hvala u svakom slučaju, i sam sam imala jedan spontani pa se možda zbog toga i brinem malo više. Ali nadati se da će sve biti ok.
Ptica.. ne brini.. i ja sam bila na pregledu sa 6 tjedana...beba je bila 4 mm..i rekla je doktorica da je sve u redu.. da odgovara trudnoci..
A sto se tice folne..ja pitala jel trebam piti..ona rekla da ne.. sad nisam pametna dali kupit na svoju ruku...
danas je na indexu izasao jedan clanak o folnoj i ja bih ju svakako kupila.
http://www.index.hr/mame/clanak/kako-folna-kiselina-sprjecava-defekt-neuralne-cijevi-ploda-znate-li-/881203.aspx
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Spontani sam imala prije tacno godinu dana.
Što se tiče folne i ja je uzimam ali moja zaova koja zivi od nedavno u Njemackoj i tamo je zadesila treća trudnoća trazila je da joj daju folnu ali joj nisu dali. Oni to baš i ne praktikuju kao ovdje što se praktikuje pa je tražila da joj mi odavde pošaljemo preko nekih prijatelja.
Sortiraj odgovore
Najstariji