jutro, dan!
mi imamo vrt pred stanom, nista veliko, 100tinjak kvadrata. imamo tresnju, visnju, smokvu, borovnice, ribizle, kupine, orah, ruzmarin, lavandu, smilje, razno cvijece (posebno ponosna na magnoliju u tegli koja je jucer pocela cvjetati, a rekli su mi da nema sanse da prezivi). to je moj mali raj na zemlji.
na balkone uvijek mozete posaditi mrkvicu, spinat, salatu, zacinsko bilje, lavandu, smilje, ruzmarin, jagode (prekrasno ce visiti preko tegle i nece se gnjiliti na zemlji).
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Da, jos ujutro ima mraza...a bi bilo dobro da se posadi, pa da budu unutra jos mj dana ili bi im unutra bilo pretoplo?
Tala, ovo predivan ti je vrt
Rekla si da zivis u centru zg-a? Tamo ima takvih divnih vrtova i zelenila?
da, ima, ima. hvala!
ja jako volim cvijece i ovo malo mira i privatnosti koje nam nas vrt pruza.
jucer sam u vece posude presadila ukrasne tikvice. sacuvala sam sjeme od prosle godine i prvi put pokusala. jos mi stoje unutra jer su jako osjetljive. : )
Mi smo prosle godine kupili u bauhausa sadnice jagode. Pa smo ih nekoliko posadili, bilo je 10-15 jagodica na kraju. A mm je rekao da bolju jagodu nije u zivotu pojeo 😂😂😂
Tala,padam na guzu sad kad ti vidim vrt, moj je nula naspram tvoga 😍😍😍😍😍😍😍
meni su jagode kao korov. kupili smo 20-ak sadnica prije 2-3 godine i to se toliko rasirilo. ove sam ih godine malo sredila, viskove presadila u posude. mi ih jako volimo i imamo za cijelu sezonu.
odoh sad malo na suncanje, pa rucak. stize mi curka s puta,a sutra vec ide na more kod mojih : )
to je mali svjetski putnik : D
Sortiraj odgovore
Najstariji