Tala ovo iz h&m je super ali je najmanja velicina 68, a njihove su velicine jos vece, bas steta.
Sunnyday savjetujem kao i maya, daj mužu neka nosa. Kod njega ne osjeti miris cice. A što se tiče toga da se boji, što ga prije naučiš to će tebi biti lakše 😉
Maya pregled nam je trajao 2min. I više je trajalo to dok malu svučem i obučem. Samo sam rastvorila kao da za mjenjanje pelena i okrene je na jedan bok par sekundi i na drugi bok. Ništa strašno. Moja je mirovala, a prošli put kod pedijatrice kaos.
Koala jesi to htjela candy reci? moj mm bez problema uzme bebu (iako ga ne povijam) a sa tim je puno lakse. Ali ipak se ne usudi kupa.
Kad smo kod spavanja i sisanja, ja dok tipkam on zaspao haha.
Ako neko bude znao ono za kumove, molim vas da mi napisete.
Ma da, pomisala sam. ipak je noc. 😁
Koliko ja znam kod nas nije obicaj darivati kuma/kumu.
Jutro svima,
Sunnyday,ni kod nas nije obicaj darivati kumu,kuma.
Nakon predvecerskih grceva noc je bila relativno dobra, zaspao oko 9,pa se probudio oko 1 papao i tek oko 3 zaspao, pa oko pola 5...i tu su nastali problemi...papao je pa se ukakao pa ga isli premotati, i trazio jos malo papati ili sisu kao utjehu...no povuce par puta, hoce progutati i baci sisu van i u plac...i tako se sav uznemirio,rasplakao...buduci da mu se cuje nosic,pomislili da je zbog toga...uzeli aspirator,pristekali na usisavac na najmanje i naspricala nosic i krenuli,kad nije nista izvuklo...bas cudno... dok smo to pripremali on je zaspao tako da se nije probudio niti kada sam mu spricala niti aspiriranje...
Vidjet cemo kad se probudi kakvo je stanje...jedino mu drugu nosnicu nisam cepila dok sam aspirirala jer nam je jedna iskusna mama rekla da ne...e sad...zasto je bio takav ne znam
Dobro jutro curke sve!!
Jucer smo prvi puta isli u goste i malecka je bila super. Taman smo se vratili pred vecernju histeriju.
Na kraju smo svi zaspali u 22.30 😖
Tako da uredno tata i ja se ne stizemo podruziti navecer malo. Eto sad smo izletili na pola sata na kavicu dok mala spava.
Spavala je od 22.30 do 24, pa do 4.45 pa do 7.30. Naravno ova budjenja su pauze za papicu i jedno presvlacenje pelenice. I sad chillamo tata i ja. Kafic prazan. Sve sam si mislila da je mogla i ona s nama 😍 samo da malo stasa i bude sigurno
Opet stisnem posalji prije vremena haha
Pa i meni malicka zaspi nekad dok cicka ali ne spava na njoj ne znam koliko. Par minuta i makne se
Inace zna odspavati pa nastavi papati sta bi ju micala? A kad ju mm nosi onda trazi cicu ako je gladna haha. Ali ne cicka u prosjeku svakih sat vremena. Tu i tamo 1.5h prodje ali to od nedavno. Mislim si narasla je pa joj fali malo.
Sunny izdrzi jos malo dok ne prodje osip skroz pa vrati onda pampers - metoda eliminacije
Kod nas se isto ne darivaju kumovi za krstenje.
Ja bi danas probala do c&a mozda skoknut na kratko i na misu. Treba mi zimska kapica za curku. Imamo samo pamucne.
Jel itko ima onu zimsku vrecu za kolica? Sve si kontam da to uzmem.
FraPeicu jesi bolje danas draga?
Jutro mamice, bebice i trudnice!
Ja cu danas pokusati skinuti dijete sa cicke kad vidim da je pocne cuclati kao siledzija. Nek cicka minutu, pa ce na podrig, mislim da joj je taj min dovoljan da ubije prvu glad. Vidjet cemo kako ce to funkcionirati.
Jucer je mm prvi put obukao malenu, i to sam hlace. Ja sam se topila, gledajuci svu tu njeznost i tepanje. A on je kao macho muskarac 😏😏😏
Zmajac ja imam tu vrecu, ali nisam jos izasla vani s njom i iskreno ne znam kad cemo jer mi se vani cini jako hladno. I ona je jos mala. Dobila sam onaj footmuff i jedan sleeping bag.
Koliko ste krvarile nakon poroda?
Meni je danas 8. dan i dosta slabije krvarim, par ulozaka iskoristim onih normal za mengu. I promjenim reda radi, a ne jer su prepuni. Citam na netu da zene krvare mjesec dva 😱
Sunny, nije obicaj darivati kumove, mi smo nasoj samo razvili slikicu gdje je sa malenom i napisali iza datum kad je pristala biti kuma. Vise za uspomenu nego poklon :-)
Nama su krstitke drugi vikend i 12om mj, a tjedan prije se selimo, tak da ce nam biti veselo :-) samo rodbina i skupilo se njih 50ak, uzas! A ne mogu jedne zvati, druge ne i sabere se...
Koala, hvala za info, valjda bu toliko zgurala bez suza :-)
I moram pohvaliti curu, zadnja 3 dana se ucimo zaspat bez nosenja i uspavljivanja.. pocica, na cicki zadrijema, dignem je da podrigne, spustim u kindi (tu se malo buni), pokrijem, dam dudu i ostavim je (dudu je pocela prihvacat od cijepljenja, prije jr odbijala).. vratim se za min- ona spava. Nadam se da ce potrajati taj nacin spavanja :-)
Danas idemo u shopp, pa u goste, nadam se da ce biti dobra, bas je neki ritam ulovila pa se nadam da ce i nastaviti...
JaZmajac, mi smo dobili zimsku vrecu za kolica, nama ne znaci puno jer nije ljubiteljica kolica ali inace je stvarno super stvar i preporucam. Ja je eventualno nosim u njoj dok ne zacori i onda je samo spustim u kolica :-)
Zelim svima relax nedjelju! :-)
Sortiraj odgovore
Najstariji