Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivek2207
    13. Studeni 2016. 18:09

Pozdrav svima,mi opet landramo s malim cijeli dan i baš je dobrica.

Što se krvarenja tiče meni ide još malo smečkasto, a eto bit će mjesec dana u čet.

Ja zmajac mi smo kupili u bubamari zimsku vreću baš za ovako male bebice kao naše, 199 kn ti je,  jako smo zadovoljni, mali mi se ponekad zna oznojiti koliko mu toplo bude.ima inutra kao pliš  stvarno je debela, sve moje preporuke,ako češ ći gledati nemoj da te zbune velike jer su zajedno složene,ove ima crna i bež,samo se odmah rasprodaju, mi smo 3x išli da bi ju uspjeli uhvatiti jee dobe svega po par kom.

Opet smo do c&a išli pa smo malome još odjelca nabavili i to sve 62 i bodiće,tako da se nadam da će mu do božića potrajati.
    Kod nas se isto kumovi ne daruju,bar ne u mojem krugu,mi ćemo reći našem kumu isto neka ne kupuje ništa previše,možda nešto za obući,tek toliko.

Ivcy1306
    13. Studeni 2016. 18:50

Pozz cure, evo na brzinu se javljam. 
    Rodila sam malog Filipa jutros u 4:50 na carski. 3910grama i 53cm duzine. Imala sam strasno tezak porod, trudovi poceli 12.11.u 4:20 otvarala se sporo, vodenjak pukao tek u 20h, zatim mi dali drip u 22h prvo 8, pa 12, pa 16 kapi, otvorila se potpuno do 00h, medjutim nije mi se on spustao dolje, mrcvarili i mene i njega do 13.11., 4h ujutro i tad su mu otkucaji poceli padati naglo i onda su odlucili hitan carski. Uglavnom 24sata muke i onda carski. Mis je ok, apgar 9/10 i prima antibiotik. A ja sam tako, natecena dolje jer su me mrcvarili, uz to taj rez itd.alibit cu ja ok.

• Maya20
    13. Studeni 2016. 18:59

Ivcy, cestiam od srca!! Zao mi je sto su te izmrcvarili.. bas me ljuti kad tako nesto procitam..
    Glavno da ste oboje ok!!!
    Odmori se i oporavi! I sto prije uzivaj sa i uz Filipa ♡

Jado
    13. Studeni 2016. 20:04

Ivcy cestitke!
    Dobrodosao nam Filipe!
    Zao mi je sto si imala tesko iskustvo 😟 ali tako je kako si sama napisala, biti ces to ok i sad je sve gotovo! 
    I ja sam bila u c&a ivek hvala na dojavi. Isto uzela par stvarcica 62 😊
    Cure sto se tice davanja mljekeca na bocicu jel vas ne brine da beba poslije nece natrag na cicu? Ja sam malo paranoicna 😖

sanjac
    13. Studeni 2016. 20:08

Vecer cure 😊😊

Mi smo jucer imali goste i moram pohvaliti svoju mrvicu, bila je dobra, veci dio je prespavala. Zato kad su gosti otisli je pocela plakati. Danas smo otisli prvi put u shopping s njom. Cak je dobro i proslo, vecinu vremena je spavala. Rasplakala se kad smo krenuli prema autu, bila je gladna misica.
    Bili smo u c&a, kupili smo joj zimsku kapicu, rukavice, bodeke i trenirkicu. 💗💗

Crocandy ja sam krvarila mjesec dana, s tim da je zadnji tjedan bio samo smedi iscjedak.

Minnie mi smo nabavili arianna aspirator za nos i prezadovoljni smo njime. 😊😊

Tala ni vikica nece dude. Imamo avenotvu, nuk i chicco dudu. Nije bas odusevljena kad joj damo, odmah ih ispljune van.

Ivcy cestitam ti! Zao mi je sto je pirod bio tezi, nadam se da ces se brzo oporaviti i uzivati sa svojom bebicom! 😊😊💗💗

sanjac
    13. Studeni 2016. 20:11

JaZmajac moja cura je pocela odbijati sisu kad je skuzila da se s bocicom ne mora prevec truditi. Tako da joj ja nudim sisu prvo, nekaj malo pojede i onda pocne plakat i pocne ju odbijat i na kraju joj moram dat bocicu jer je tada mir.

Tala mi kad idemo negdje stavim bocicu s mlijekom u torbicu koja zadrzava toplinu. U mulleru smo ju kupili.

Jado
    13. Studeni 2016. 20:31

E Sanjac bas me toga strah 
    Iako ne mislim ja njoj bocicu davati cesto nego samo dok me nema. 
    I to ne jos sigurno 2 tjedna otprilike....jednom samo prije moram probati da li ce htjeti bocicu. 
    E da Minnie isto imam kao i Sanjac Arianu i dobro je.

crocandy
    13. Studeni 2016. 20:54

Jao Ivcy, cestitam na bebacu i bas mi je zao sta je tako tesko proslo. Bitno da se sad oporavis, a uz svu ljubav koju ces osjetiti, brzo ce to sve ici 😊 

Ova moja mala guza pocela zezati i zaspe kad skuzi gdje su joj ruke i cucla ih. Tako da nam duda ne gine, al necu jos nuditi. 

Ja sam prvi dan iz rodilista imala problem sa spajanjem na cicu, i sljedeci dan, pa sam se izdajala i hranila na bocu. Zbog bolnih bradavica mi je patronazna preporucila sesirice i preporodila sam se, a mala je bez beda nastavila cicati cicku. 
    Jedino ne znam kako se skinuti sa sesirica, jer me strah a cini mi se da i dalje uzme samo bradavicu u usta. Ali me barem ne boli.

crocandy
    13. Studeni 2016. 20:54

Jao Ivcy, cestitam na bebacu i bas mi je zao sta je tako tesko proslo. Bitno da se sad oporavis, a uz svu ljubav koju ces osjetiti, brzo ce to sve ici 😊 

Ova moja mala guza pocela zezati i zaspe kad skuzi gdje su joj ruke i cucla ih. Tako da nam duda ne gine, al necu jos nuditi. 

Ja sam prvi dan iz rodilista imala problem sa spajanjem na cicu, i sljedeci dan, pa sam se izdajala i hranila na bocu. Zbog bolnih bradavica mi je patronazna preporucila sesirice i preporodila sam se, a mala je bez beda nastavila cicati cicku. 
    Jedino ne znam kako se skinuti sa sesirica, jer me strah a cini mi se da i dalje uzme samo bradavicu u usta. Ali me barem ne boli.

• Antartika
    13. Studeni 2016. 21:27

Ivcy cestitke na bebici, bome je velik. Zao mi je sto si se namucila. 

Ja sam se pomirila s tim da cu sto posto imati dug i tezak porod. vec 3 dana imam bolove kao da cu dobit menstruaciju i stvrdnjava mi se stomak. jucer me presjekla bol u leđima kao da mi je netko zabio nesto u kosti, preznojila sam se. Jos nisam bila u bolnici na pregledu i na ctg-u. Kontam da sam jos uvijek zatvorena .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.