Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tala
    13. Studeni 2016. 11:45

curke, kakve dudice koristite? 
    ja imam muum 0 i cvita ne zeli ni cuti. pocne raditi neke face kao da se gusi, gura ju jezikom, cijela se unervozi.. a ima osjecaj da bi nam puno pomogla kad joj fali malo do sna jer su mi se bradavice izlizale od puste uporabe za ono cemu ne sluze.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Maya20
    13. Studeni 2016. 11:59

Tala, isti problem i kod nas bio.. i kupili prvo dr. Brown dudu, pa Nuk, pa gumenu, pa silikonsku, pa Muum.. i stajale u ormaru 😂😂
    I tek od neki dan je hoce, al samo za spavanje, poslije kupanca i u autu- znaci kad joj treba utjeha.. i sad ne bira- koju zagrabim- tu joj dam i prihvati je. Tako da mislim da nije do dude, nego jos nema potrebu i vjerojatno im treba vremena da shvate njihovu funkciju :-) ugl, probaj joj davati kad je bas uznemirena i sa vremenom ce je prihvatiti..

Jado
    13. Studeni 2016. 12:16

A cemu forsati dudu ako beba nece? Ono punudis pa ako ide ide. Znam dosta bebica koju su ju bas odbijali
    A mi obavile setnjicu prije rucka. Kao nije htjela spavati nesto i reko idemo van jer popodne imam planove neke pa da ju ne zezam popodne a sad tak i tak nece spavati
    I stavim ju u kolica vani i zenska zakrmi, spava vani uredno, dodjemo kuci i evo nje budna haha. Pa koja mustrica mala 😊
    Kupili odjelce od flisa u Lidlu. Bas je lijepo toplo. Kad sam ju skinula ona fino toplaaaaa. Zadovoljna sam bas. Jos za zimu mozda tu vrecu i nista joj ne treba vise.
    Crocandy patronazna ce ti reci kad smijes sa bebitom vanka. Samo da je zdrava i da lijepo napreduje i mozes prema meni za tjedan dana kratko.....vidjet ces sa patronaznom najbolje.

minnie25
    13. Studeni 2016. 12:21

Angel, moj je uzeo nekoliko gutljaja caja na zlicicu i dosta mu je bilo. Mudrica mi samo zatvori usta i nema dalje  I meni puno zvuci 100ml... 
    Jastuk zasad pomaze. Kad je jako ljut uvalim mu dudu, stavim jastuk na trbuscic i zbilja mi uspije zaspati. 

Frabe, sigurno si nam umorna. Pomalo, drzi se. Nadam se da nije nista ozbiljno sto se tice zdravlja... 
    Tolika si inspiracija, odmah ih i ja pozelim roditi vise   

Maya20, smijes Lupocet. U biti sve na bazi paracetamola. 

Bagi_ca, cestitam ti od srca! 

Tala, nas je pored svih duda sto imamo doma, spasila Avent Soothie. Za druge ne zeli niti cuti. Na cici sad samo jedemo, sve ostale "probleme" rjesavamo s dudom. 
    http://www.mojaljekarna.hr/bocice-sisaci-varalice/7217-avent-duda-varalica-soothie.html 

Curke, molim za savjet! Koji ste aspirator za nos kupile i jeste li zadovoljne? Skicam Nosy i Nosefridu i nikako da se odlucim koji uzeti, a cini mi se da malecki ima problema sa zacepljenim nosicem pa bi poslala MM-a da kupi...

minnie25
    13. Studeni 2016. 12:26

Crocandy ja sam ti isto kao i ti kratko krvarila, svega nekih desetak dana. Sad imam neki iscjedak pa nosim i dalje uloske. Sve ti to spada pod normalu. Neke zene krvare krace, neke dulje. 
    Mene su spasili jos u boxu poslije poroda, gdje su mi stiskali trbuh pa je dosta krvi tamo izaslo. Mislim da je to razlog mom kracem krvarenju.

Frabe
    13. Studeni 2016. 12:54

Ej zene..
    A valjda san ok,kazu iscrpljenost i velik stres za tijelo jer su nalazi uredni pa eto ..
    Sad ga drzin da rutne covik dok mi se pece kolac i kuha rucak jer su stariji s tatom u parku pa da zavrsin sve kad mi dodju gladni.
    Krvarenje mi je bilo na dane,al definitivno vise cim bi i ja sama bila vise u pokretu.
    Dudu Nukovu i isto je zna pljucat al sad je

Frabe
    13. Studeni 2016. 12:56

Bravo ja!!!

Pljuca je bia al sad je oce kad mu se da i smisan je kad je slucajno uzme pa borba da je stavi u usta..

Iden ga probat spustit da migu izic robu skupit.. zivile!

Sunnyday
    13. Studeni 2016. 13:36

Hvala jos jednom.
    Krvarila sam nekih mjesec i par dana.

Ja dudicu nisam forsirala, vec je on bio nervozan jos u bolnici ako ne sisa, pa sam mu dala dudicu i on je stvarno obozava. Meni znaci jer je mirniji, i nije cendrav i nervozan i cice su samo klopa :)

Neznalica
    13. Studeni 2016. 15:14

Ivcy, nema tvoga glasa... a znam da si u bolnici, da li to znači da i ti rađaš ili se samo izležavaš :)
    Bagi_ca, kako si ? Kako to da si išla na carski (oprosti ako si već to pisala, nisam vidjela)

tala
    13. Studeni 2016. 16:56

bas zavidim na kratkom krvarenju. meni je evo 16.i dan i ne nazire se kraj. svaki dan svjeza krv, a isto su mi u bolnici stiskali trbuh nekoliko puta jer mi je nakon poroda doslo lose pa su mislili da je nesto ostalo. na kraju se ispostavilo da je crvena krvna slika bila losa. 

danas je cvita napokon popila par kapi mlijeka iz bocice. kupili smo novu aventovu jer nukom nisam bila zadovoljna. to mi puno znaci jer cu moci uzeti izdojeno mlijeko kad idemo u setnju. 
    kako ga vi nosite? imate termosice ili one stiropor "vrecice" koje cuvaju toplinu? ne znam kako se pravo zovu, vidjela sam ih u dm-u za 40-ak kuna.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.