Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Neznalica
    13. Studeni 2016. 21:30

Ivcy, čestitam na Filipu..uh baš su te izmučili. Drži se. Želim ti brzi oporavak.

Neznalica
    13. Studeni 2016. 21:34

Trudnice koje se nalaze još na popisu....ima jakooooo malo :)
    Studeni 
    Tina220210 ~~~~ 15.11. - cura 
    Neznalica ~~~~ 19.11. - decko Vid 
    Antartika ~~~~ 25.11. - decko 

Ja imam sutra kontrolu na sv.duhu. uh uh..

• Antartika
    13. Studeni 2016. 21:38

Neznalice na koliko važu tvoju bebu? Sta kazu koliki ce biti?

koala988
    13. Studeni 2016. 21:39

Ivcy cestitke na maloj sreci 😍
    Tebi zelim da se oporavis i da brzo zaboravis na sve te muke.
    JaZmajec nece se beba naviknuti na bocu ako joj das svega nekoliko puta. Ja sam do sada svojoj dala bocu mozda 10ak puta. evo i danas smo je ostavili na 2 sata kod bake dok smo mi isli na rucak da proslavimo godisnjicu braka o baka joj je morala dati malo mlijeka, ali to su stvarno male kolicine i njoj nista siku ne moze zamijeniti. 😁 
    Frabe nadam se da ti je bolje. Evo sad mi se forum otvorio na stranicu kad sam bila u bolnici i skuzim da si pisala da smo mozda bile soba do sobe onu noc kad sam dobila trudove. 😂😂

Neznalica
    13. Studeni 2016. 22:05

Antartika.. prošli ponedjeljak je ginekologica rekla da je oko 3500, ali nadam se da će mi i sutra reći koliki je. A on može biti i manji od ovog što ona mjeri, iako ne puno manji.. ušla sam u 39 tjedan.. pa beba sigurno ne može biti premala.
    A tvoja beba? Kad ti na kontrolu? Gdje ćeš ti roditi?
    Jel ti vidiš ostale nas 3..uh uh. 

• luckyme
    13. Studeni 2016. 22:07

Tala,mi imamo 3 varalice, aventovu,muum, i dm-ovu..., jedino hoce muum i to je od 0-2 mj i meni se cini velika jer mu se nekad dize zeludac od nje, s dm-ova je puno kraca i manja,ali nju ne zeli...ja zezam mm da njegov sin voli velike cike 😉
    Netko je pitao za tablete za bolove,lupocet moze, a nama su u bolnici davali ibruprofen 400 i rekli da to mozemo i doma piti...a sad...ne znam...za lupocet znam da je siguran

tala
    13. Studeni 2016. 22:07

ivcy, cestitam!!! i zelim brz oporavak 

ja isto mislim da se beba nece naviknuti, a mene bi spasilo ako smo vani. jos ne znam hocu li moci izbaciti sisu i dojiti dijete u javnosti : ))) 

trudnice, liste gotovo da i nema! jos malo i svi drzimo svoje smotuljke u narucju : ))) i imamo podocnjake i mirisimo na ukiseljeno mlijeko, ali je sve ostalo neprocjenjivo!

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• luckyme
    13. Studeni 2016. 22:10

Minnie25,sto se tice aspiratora, nama su na tecaju pazronazne preporucile nosi set jer se da rastaviti i lijepo ocistiti dok su rekle da neki drugi ne mogu...

tala
    13. Studeni 2016. 22:13

nama su u bolnici davali ketonale. 
    ja jos uvijek osjecam kontrakcije i bolne su i koza oko pupka me boli i pecka, ali nista ne uzimam. devet mjeseci se rastezalo, valjda treba i nesto vremena da se vrati u normalu.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Antartika
    13. Studeni 2016. 22:18

Neznalice ja cu u Os rodit. Idem sutra na pregled i bas me zanima sta ce reci. Prosli tjedan je bio 3400 g.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.