Bagica cestitam, sve najbolje tebi i bebici
I ja sam mislila kako cu sa dvoje male djece al uspijevam. Dok beba spava ja sam sa cerkom, a oko sitnica mi ona pomaze, npr donese mi pelenu,kremu a meni znaci jer ga ne ostavljam samog na komodi. Dok ja usisavam ona stoji pored krevetica i daje mu dudicu da ne bi plakao, dok sam u kuhinji ona ga nuna u kolicima. I mogu vam reci da mi to puni znaci jer onda dok on spava ja mogu biti sa njom, i ne budem nervozna.
Lucky mi planiramo krstenje, icice mm da zakaze. Ja cu mu kupiti kosulju i imam malenu kravatu :) imas na netu bas kompletice za kratenje.
Bagi_ca cestitke! Eto ipak smo imali i na Martinje slavlje!
Sve najbolje vam zelim od sveg srca!
Sheena tako i mi. Ali pod najuzu rodbinu mislim bas bake, dedu....kumu jednu jedinu mislim da znam vec 😁 bar jedna da ima ikakve veze sa vjerom haha
Bok svima!
Bagica čestitam!!! Napiši nam detalje kad stigneš.
Zmajac i Sheena i mi ćemo krstitke na proljeće, isto najuži krug ljudi u restoran i gotovo.
Lucky ako ti beba pije vitamin C uz željezo mislim da ti nema smisla da ti prestaneš jer će imati grčeve (ili neće) svejedno, a tebi je isto važno da ti se bolje apsorbira i da ti se čim prije popravi krvna slika. Baš ti inače bez C vitamina ni to željezo neće puno značiti i pomoći.
Koala mi sa našim plakavcima imamo totalno smanjene kriterije šta znači dobra noć.
Noćas opet iza 3 plakanje i cendranje od 11 ujutro.
Ja jučer bila frendici na obrani doktorata i baš mi je bilo lijepo malo izaći van i družiti se s ljudima. Čak sam se uspjela i u stare traperice ugurati, jest da su me malo žuljale po rani ali dobro
Ma i mi bi na proljece krstitke ali kuma nam ima za roditi u 2 mj pa nemamo izbora,moramo se pozuriti najvise zbog nje...onda smo mislili u 12 mj jer 1 zna biti jos hladniji,makar nikad se ne zna.
Bagica,cestitke od srca
Angel,vjerojatno si u pravu,ali eto ne znam sta bih vise probala da mu pomognem...jucer donekle,a danas prijepodne opet se plakao,vriskao...
Joj cure ja evo šizim vise od ovih pelena! Kako sam vec pisala o crvenilu, morala sam probati neke druge, dakle umjesto pampers uzmem violetu i evo 3 dana ja ga presvlacim cjelog kad mu mjenjam pelenu,jer mu stalno propusti. Vec je poceo i da kise jer ja to primjetim tek kad ga skidam. Zamalo da mu vratim pampers sad, ipak se nadam da nije na njih alergican.
Mame, ne znam kako u kojoj crkvi, ali kod mene bebačima ide košuljica/halja preko prsa,kad primaju sakrament krštenja (škropi vodom po glavici) nevezano da li su babači obučeni u robicu za krstitke ili ne. Za muške obučete hlačice i košuljicu, možda vesticu ako je hladno (i tako će biti ili u jajcu ili ga ako je baš hladno u crkvi umotate u dekicu) i to je to, (bar ja to tako gledam).
Sunny sto nisi rekla da ces vlazne izbaciti?
Meni su bijele pampers super. Isto imala violete i promocile tako da ostajem na pampersu sigurno sljedecih par mjeseci. Pogotovo dok je pretezno u lezecem polozaju. Imam kupona za popuste posvuda tako da mislim to iskoristavati.
Malecka spava i sad kad se probudi idemo do prijatelja na kratko koji isto imaju malog bebaca. Samo malo da izidjemo van. Vrijeme je ocajno.
Neznalica,tako je i kod nas,pa ne bih ja klasicna ona odjelca jer tako i tako bude omotan u dekicu jer je kod nas u crkvi hladnije nego vani... ali nemam ideju uopce sta mu inace obuci,tj neke hlacice,vesticu...ako netko zna neku web stranicu, zara ili nesto slicno?
Bagice cestitaaam! 😍
Angel kad su samo tri budenja od pola sata ili sat osjecam se naspavano. ali i to je rijetkost.
Evo moja spavala sat vremena i malo je mm cuvao pa sam napokon uspila malo pocistit kucu. sutra imamo goste, a kasnije idemo na snimanje kukica - po kisi i po mraku 😣
Mi cemo raditi krstenje tjedan prije Bozica jer bi na proljece imala vise od pola godine.
Luckyme ne znam jesam li spominjala ali meni ima super robice u Koko ducanu i za deckice i curice. 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji