Crocandy nama se to stalno dogadalo jer ona tako mala ni ne zna jos koliķo joj je dosta. i jos se dogodi koji put kad je nesto muci pa trazi siku kao utjehu i prejede se.
Koala, a sta da radim? Nosakam ju da prode sto duze vremena izmedu obroka, ali ne znam da li je to rijesenje.
Candy upravo imamo taj problem pa ga drzim. Vice i mlati rukama i nogama,podriguje...a sinoc je tako povratio sve sto je posisao. Ja mu ne dajem da sisa bas na svakih sat vremena jer i ovako previse pojede, vec mu dam dudicu.
Zmajac onaj dan kada smo o tome pisale,taj dan sam izbacila maramice ali je mm kupio i violeta pelene jer kaze pedica da su pamucne. Sad mu je skoro sve proslo al ne znam jel od kreme, ili zato sto sam ga brisala gazama i vodom ili cak zbog drugih pelena.
Maya20, kod mene isto desna,ali cudno jer nema kvrga,mlijeko samo curi kad je prepunjena...ali boooooli uzasno... oprosti,ali sto je blister? Znam da smijemo lupocet,a u bolnici su nam davali ibruprofen...
Nemamo ni mi rutinu,izuzev kupanja koje je izmedu 7 i 8.
Opet smo obavili jednu rundu grceva...
Candy, ista stvar i kod nas, a skoro ce 3 mj.. upravo danas 3x bas povrackala koliko se prenajede.. nema lijeka- poklopa, dizanje da podrigne, onda to grcenje, mlataranje rukama, "svađanje sa cicom" i onda je nosim dok ne izbljucka visak. Skuzila sam da je spas MM, upravo sad je trazila cicu iako je jela prije 45min (jer se kupala, pa za utjehu :-)) i kad je primim-izvija se i grci da dodje do cice...a kad je MM uzme- mir, valjda ne osjeti miris i pomiri se sa tim da nema cice :-)
Koala, nas u cetvrtak ceka ultrazvuk kukica, pa pliz info koliko traje pregled, dal se bebe skroz skidaju?? Da se pripremim jer je Lori nemoguca kod doktora :-) tnx
Lucky, blister je kad se zacepi mljecni kanal i previse je mlijeka, a koza na bradavici se "prevuce" preko toga i onda ti na bradavici nastane kao bijeli pristic...i ne moze mlijeko curiti kroz to :-( pa se nadas da ce beba uspjeti uciniti sa to pukne i da krene mlijeko a u najgorem slucaju moras kod dokt da to probusi iglom.. ja se nadam da ce povuc.. vec sam to imala, pa je uspjela.. svaki put mi nastane kod tih skokova u razvoju, kada valjda naglo nadođe vise mlijeka..a i sad me zeznulo njeno spavanje cijelu noc pa se prenapune...
meni se cvita isto zna prejesti, pa onda povrati. nije to bljuckanje vec bas povracanje jer mlijeko bude sirkasto i bude ga dosta.
pitala sam patronaznu da li da joj dam jesti nakon toga ako stavlja ruke usta i trazi i ona je rekla da da, sto mi bas nije jasno jer ako je povratila visak, zasto bih joj davala jos hrane?
i rekla mi je da dijete ne smije zaspati na sisi ( a to mi je najdraze na svijetu : ))))
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Sunny, bas pokusavam izbjeci dudu, ali sve mi se cini da ce biti tesko. Bojim se da se od dude ne naguta zraka pa da jos imamo problema s grcevima...
Maya, morat cu nauciti mm da drzi malu, jer bez one kuverte tesko da ce ju primiti. Prekrhka mu je i strah ga je.
Tala, zasto ne smije zaspat na cici? Ups, moja to radi od prvog dana, haha :-) mislim, sad kak je veca-zacori, pa je dignem na podriganac pa se probudi.. ali u 80% cicanja zaspe na cici :-)
Crocandy, poznato :-) muski, haha, slatki su skroz.. moja imala 2.3 kg i 46 cm kad smo izasli iz bolnice, mos si misliti kak je to malo! Al smo kupili onaj jastuk za nosenje (ja ga zovem tortilja) ili sam mu je umotala u dekicu i nek nosi :-D
Mame imam jedno pitanje ako neko zna, jel se za krstenje kumi-kumu treba nesto pokloniti? Nista na googlu nisam nasla a ne sjecam se bas kako je to islo.
Sortiraj odgovore
Najstariji