Jutro, nas malac je zaspao oko pola 9,9...probio se oko ponoci, pa oko pola 3, pa oko pola 5, pa oko pola 7...s time da je od pola 5 do 6 bio budan-grcevi...evo sad je opet pridrijemao... sretna sam sto nije imao puno grceva...
Morala popiti tabletu zbog sise,uzasno me boljelo...
Luckyme kod nas slicna situacija sinic samo nisu grcevi nego probava jer nije 3 dana kakala pa je obavila jutros u 5. Znaci budenje u 12, zatim u 3 i po pa 4 i po, budna do 5 i po i onda spavanac do 7 i po. e da, ja sam ti imala boljke sa lijevom dojkom.Bolilo je ko svi vrazi, gore od poroda. stavljala sam ti list kupusa s maslinovim uljem (stvarno pomaze ako su ti pretvrde a bebica ti ne moze izvuci sve), zatim topli oblog prije podoja i hladni nakon. puno masiranja dojki pod toplim tusem, a bradavice mazati sa Medela Purelan kremom (puno pomaze).
JaZmajac meni to tvoje inace zvuci kao mirna noc ako su periodi budnosti maks pola sata. 😁
Dobro jutro :)
Ja se bas ne mogu uklopiti u vasa nocna dezurstva, mozda jer je beba jos mala pa uglavnom samo spava.
Probudi se prosjecno svaka 3 sata a nekad me iznenadi pa hoce papati nakon sat ipo. Onda pocnu pitanja iznad glave- da li je to mozda sto joj moje mlijeko nije dovoljno hranjivo...a onda sefika pojede i odvali spavanje bez trzanja. Znaci da je sita.
Frabe sve ide po zaslugama :) mozes bit svakakva i nikakva, ali sigurno postoji razlog zasto si blagoslovljena x3. I ja bih troje djece. Jos sad kad gledam ovo cudo, zasuze mi oci. I mm stalno govori- zeno, da sam znao koja je ovo sreca, davnih dana bih imao djecu
Uh,pa nije me tako boljelo niti dok mi je naislo mlijeko i stalno se izdajala...uglavnom tusirala sam se i izdajala...i sad me jos uvijek boli...
Mog malca ocito probava muci jer stalno stenje,svako malo se probudi ili stenjajuci spava...jucer je kakao ali jednom,ali on ne kaka puno kao sto znam citati,poslije svakog podoja...
P.S. vrijeme je uzasno!
Jutro. mi jos spavamo. zaspao sinoc u 11 i u 6 u polusnu popapao bocicu i jos uvijek spava. mi smo inace spavalice pa on zna i u 9 jest i nastavit do pol 12 spavat ali danas nece moci jer ga vodim kod mame. mi idemo na svadbu i prvi put necemo provesti noc zajedno. bas me zanima kako ce to ispasti. 😊🤔
Tatjana, bit ce to sve super. vjerojatno ce tebi biti cudno bez njega,mozda ces se pitati sta radi i zvati mamu...
A da li netko ima ideju u sto obuci deckica za krstenje i gdje kupiti...za curice mi je nekako lakse zamisliti,ali deckica i to jos sad u zimi...
Koala a u biti imas pravo 😁 ali je cudno da se toliko budila papati a jucer cijeli dan jedva 2h oka sklopila. I evo sad se toliko iskakala da joj sve procurilo jadnoj i isla sam ju presvlaciti i razbudila se naravno
Sad se samo nadam da ce uspjeti zaspati popodne jer ne mogu stvarno s njom na sebi pol dana iako ju volim do besvijesti 😍
Crocandy upravo se i ja tako osjecam 😍😍😍 ali ne znam bas za troje djece. Nije isto jedno, dvoje ili troje ali nase Frabe, Sunny neka komentiraju. Tala ti imas vec veliku curku, recimo ja nemam vremena cekati da mi mala poraste haha. A kako to izgleda sa dvoje malih klinaca...uffff?
Luckyme pa vidi malog andjela najbolje.
Jesam ja jedina koja misli cekati sa krstenjem do proljeca??
Tatjana a kako se ti osjecas? 😆 ma bit ce to super. Taman da se malo opustite ti i muz, fino ujutro na kavicu i evo vas sutra vec skupa.
Meni vam.je nakon prvog bia upitnik kako cu volit drugo isto ili priblizno kad za prvo imam toliko ljubavi al to je cudo kako se umnozi i ljubav i kako se uspije sve.
Je,zugan od umora i sve al evo svo troje su cisti,siti i zadovoljni a ja san ziva! 😆
Zato stvarno nemojre kalkulirat puno,isplati se!!! ♡
Pozdrav 😊
Kratko da vam javim doso je moj decko 11.11. carskim rezom tezak 3520 i 53dugacak. Mlijeka jos nemam, pokusavamo cickati i bas mi je predivan ❤🍼👶
uzivajte!!
bagica cestitam 😊😊 uzivaj u bebacu 💙
jazmajac nisi jedina, mi smo odmah rekli da budu krstitke na proljece, mm nece ni cuti za njih do nove godine, cak niti da odlucimo sad ko ce biti kum 😆 a i planiramo samo najuzi krug ljudi zvat na rucak u restoran i to je to, neda nam se radit nesto vece.
Sortiraj odgovore
Najstariji