JaZmajec, mislim da ti se nece naviknuti na dudu.. moja bila odvojena od mene 7 dana, hranjena na bocicu, al kad je osjetila cicku- ma kakva bocica..
sa nekih mjesec i pol sam se pocela izdajati i pocela joj davat 1 bocicu dnevno bas iz razloga da je mogu negdje ostaviti ako bude potrebe. A i lakse mi je s njom obavljat i shopp i kave i setnje i sve.. jucer je bila kod bake 3 sata a danas s nama na interliberu pa smo pjeske do A. malla pa nazad na velesajam i pjeske doma. Sve bez problema jer je klopa spremna :-) al cics je cica i dalje je zakon :-D
Ps- kupili termo torbicu bas danas u A. Mallu u DM-u- na akciji bila 29 kn :D
Kakooo jos malo trudnicaaa imamo!! :-) :-) :-) uskoro smo sve sa svojim posrancima, divnooo!!
Pozdrav cure,
Bagica i Ivcy čestitam!!!!
Mi smo u grčevima, ajme, treba to izdržat...
Moji vole sve dude, ništa ne odbijaju. Sva sreća jer inače bi bila u problemima.
Netko je pisao o vlažnim maramicama i crvenilo na guzi. Mi koristimo Trudi maramice i moram reći da sam prezadovoljna, ima ih za kupiti u ljekarnama i koštaju oko 12 kn.
Eto, više nisam zapamtila....malo sam na rezervi s mozgom
Koala koja si soba bila i.kat? 😆
Ivcy 😙 tebi i 😙😙😙😙😙 Filipu!!!
A vi ostale ne zabusavajte vise!
I jel se koja cula s Hrvatkom???? 😮
Zadnje mi je rekla operacija petak ili ponediljak i nista iza!? 😞
Curke,da li vi budite svoje smotuljke ako vam dugo spavaju? Npr moj je papao oko pola8, sad je 23.30 i jos spava...ja bi ga najradje probudila,sta vi mislite?
Joj Diddy grcevi x2,izdrzi zeno!
Moj od sab simplexa stvarno vise prdi i nema stalno onako aktivne faze muke.
Trudi je i nama super i kosicu mu peren s njihovom kupkicom pa ga stalno mirisen. 😍
Lucky ako lipo napreduje i kroz dan je lipo bilo hranjenje ja ne budin.Jedino sta bi ga prominila prije nego ja legnen pa se onda covik probudi i pojede.
Frabe tu noc sam bila na zadnjem katu. ali nemam pojma koja soba, mozda 3. 😁 a kasnije sam bila na Babinjace 1, 2.kat, soba broj 3.
Diddy drzi se!
Luckyme ja na tvom mistu ne bi budila nego uzivaj. Beba ce se sama probuditi kada bude gladna.
Ivcy cestitke! Zelim ti brz oporavak, Filipu dug i sretan zivot.
Antartika konacno neko iz Os :) pohvalnujem osoblje iz radjaone ma i sestre su super i ljubazne!
Croatina ako citas, nadam se da je operacija prosla dobro! (Ako si isla na operaciju) ako tek ides inda stetno i javi nam se.
PALE sta ima novo kod vas?
Sortiraj odgovore
Najstariji