Minnie, super, ovo mi cak ispada i jeftino jer znam da su njihovi proizvodi za trudnice inace oko 200-300 kn. Veliki plus mi je to sto kazes da se brzo upija, jer ja nemam to zivaca cekati 😂😂😂 ja bih se odma obukla i isla leci...
i meni je nekako mustela bila prva na popisu jer je ona bas za trudnice, a bio oil sam koristila kad je tek bio dosao kod nas pred mozda godinu ili nesto vise dana. Ja nemam puno strija ali od kada sam bila u pubertetu imam na desnom bedru (ajmo rec gdje je linija od gacica) bas jaku jaku crtu od strija i onda sam pokusala s time jer su ga svi hvalili ali nije me impresionirao, potrosila sam dvije bocice i nisam vidjela nikakvoga ni najmanjeg pomaka, a kao oglasavali su ga da cak ublazava vec nastale strije. Mos mislit
Jutro!
Moram kupiti bademovo, jel to u kozmu nerafinirano? Ima inače u muelleru.
Mustelu kupujem preko cococentar na grupnim kupovinama, ispadne upola jeftinije.
Mene muči kako ćemo organizirati sobu jer imam 1godišnjakinju koja je isto s nama unutra
Radili smo kuću i selili se prošlu trudnoću, sreća je to
Jesenske 2016.
Rujan
Baby.love ~~~~ 01.09.
tatjana_zg ~~~~ 07.09.
GrumpyCat ~~~~ 07.09.
mimica24 ~~~~ 16.09.
Croheidi ~~~~ 17.09.
Cura2 ~~~~ 22.09.
MyLenny ~~~~ 26.09.
Listopad
Srecica25 ~~~~ 01.10.
Ivek2207 ~~~~ 14.10.
papaog ~~~~ 15.10.
Ian ~~~~ 16.10.
Hanić ~~~~ 18.10.
Mone4ever ~~~~ 19.10.
Luna2016 ~~~~ 20.10.
minnie25 ~~~~ 25.10.
tiha1982 ~~~~ 26.10.
Sandric@ ~~~~ 26.10.
bebita ~~~~ 27.10.
rinci2003 ~~~~ 27.10.
tala ~~~~ 28.10.
Sony23 ~~~~ 29.10.
Dony ~~~~ 1.11.
Ancica82 ~~~~ 9.11.
Da, inace su dosta skupi tako da me ovaj proizvod bas pozitivno iznenadio po pitanju cijene. A da ne spominjem da sam inace velika ljencina za mazanje bas zbog tog sporog upijanja kremica iako imam problema sa suhom kozom. Sad koliko ce tih 105ml trajati i kako ce me sluziti cemo vidjet. Ali bitno mi je da mi ne ubija volju za trackanjem. Svjesna sam da bi sve drugo zavrsilo na polici i skupljalo prasinu... Najveci plus uz brzo upijanje mi je lagani miris pa nemam problema sa mucninama kad ju nanesem.
Jutro svim curama, mi smo jutros malo produzili sa spavanjem, probudila nas sila na wc, nekoliko puta 😊.
sad dorucak pa dalje.
Mi se mazemo bademovim uljem svako vecer, grudi su mi narasle sigurno broj pa me strah da ne popucaju, mazem i bedra i trbuh sa
http://webshop.krenizdravo.com/proizvodi/biljna-ulja/bademovo-ulje
Puse
jutro, curke.
joj, vi ste na kremicama. ja nista ne koristim jos. tusiram se s nekim niveinim gelom soft nesto i koza mi bude jako mekana nakon toga. ni trbuh ni sise mi nisu narasle. jos sam i lijena za to, hahaha. razmisljam si kupiti neku kremicu koju mogu nabrzinu utrljati kad legnem u krevet, a da se ne trebam dizati prati ruke.
moja curka ima suhu kozu na rukama i uzela sam joj u dm-u one biobazine kremice 8 prica.
prekrasno mirisu i djeluju:
https://www.facebook.com/silk4me/?fref=ts
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Croheidi..imamo isti problem.. mi smo jos u tudjoj kuci...nasa jos nije zavrsena..tako da je nasa curica s nama u sobi.. i mi cemo morati jos jedan krevetac ubaciti ukoliko ne zavrsimo kucu a mislim da necemo
Sortiraj odgovore
Najstariji