ja sam upravo odustala od većine radova i zadržala se samo na kupaoni. to mogu na karticu ispeglati na 12 rata.
Bokic cure….vidim da ste na kremama…ja sam pocela koristit biobaza kremu za trudnice iz dm…iako mi trbuh jos ne raste…jedino su mi grudi naglo narasle pa su popucale…vidim da neke koriste ulje…jel bolje od kreme?
Meni nekako u svim kremama ima kemije, a toga želim inače sve manje na sebi (pa i bebici) primjenjivat.
Ancice, uf, ocete uspit ugurat? Meni će mala godinu ipo kad rodim, mislim uzet možda neki mini krevet.
Ovako recimo:
http://djecjakolica.eu/proizvod/drveni-djecji-krevet-od-pravog-drva-160x80-sa-dodatnom-ladicom/
Ovo ljeto opremam samo okućnicu, kuću ću samo osvježiti zidove
Jesenske 2016.
Rujan
Baby.love ~~~~ 01.09.
tatjana_zg ~~~~ 07.09.
GrumpyCat ~~~~ 07.09.
Masa85 ~~~~ 10.09.
mimica24 ~~~~ 16.09.
Croheidi ~~~~ 17.09.
Cura2 ~~~~ 22.09.
MyLenny ~~~~ 26.09.
Listopad
Srecica25 ~~~~ 01.10.
Ivek2207 ~~~~ 14.10.
papaog ~~~~ 15.10.
Ian ~~~~ 16.10.
Hanić ~~~~ 18.10.
Mone4ever ~~~~ 19.10.
Luna2016 ~~~~ 20.10.
minnie25 ~~~~ 25.10.
tiha1982 ~~~~ 26.10.
Sandric@ ~~~~ 26.10.
bebita ~~~~ 27.10.
rinci2003 ~~~~ 27.10.
tala ~~~~ 28.10.
Sony23 ~~~~ 29.10.
Dony ~~~~ 1.11.
Ancica82 ~~~~ 9.11.
Imam pitanje za iskusnije mame medu nama. Za vikend smo trebali ici kod rodbine u posjetu, a mali necak ima tzv. Sestu bolest. Da li je to zarazno za odrasle? Je li mi pametno ici? Pojma nemam o cemu se radi, a jos manje koga bi pitala o tome...
helou curičke :)
ja danas ko mrtvo puhalo, umorna ko cucak, sam se vučem i ležim...užas...
Baš je čudna ta trudnoća, jedan dan bi mogla brdo srušit a drugi dan se brdo srušilo na mene hehe...
Ja se tu i tamo namažem sa dove mlijekom i to nekim sa pistacijima i nečim, i tak dobro miriši da i pes počne za mnom hodat hehe...
Jao cure kad bu lijepo vrijeme moramo neki babinjak nabacit negdje u Zg , maksimir il tak , pogotovo mi koje smo doma da ne riknemo od dosade
Sutra mi je prvi pregled jeeee, konačno nakon 150 godina hehe... baš sam uzbuđena i uplašena ,pogotovo jer prvi put idem kod tog ginića, još ga ne poznam pa se nadam da bude ok...
Minnie, to je viroza, pitaj koji dan je pod tim? Onda guglaj dokad su zarazni.
Pozdrav drage moje!
Danas sam bila kod ginekologa, prvi kontrolni pregled.
Danas mi je 6+3 iako ona kaze da vidi manju trudnoću koja možda odgovara 5 tjednu. Kaze da srce treperi ali da mirujem i pokušam se hraniti što bolje da bebica malo ocvrsne. Sta mislite o tome sto plod izgleda manji u odnosu na tjedan trudnoće po zadnjoj menstruaciji.
Hanic ja se vec zabrinula gdje si nestala Ajde, navijam da sve sutra prode super. Ali obavezno javi
Croheidi znaci ipak bi mogla dobiti. Na netu pise da je zarazno 9-10 dana, a toliko jos nije proslo- znaci ne bi trebala ici nigdje. Jedino za odrasle nema nikakvih informacija na netu, tako da hvala na pomoci.
Mozes se zarazit s tim. Ja sam to imala sa 17 godina makar se to zove i dojenacka vrucica jer to obicno prebole djeca do 6 mj starosti... Ja sam imala samo visoku temp i glavobolju... Traje od prilike 4-5 dana i onda nastupa osip. Kad se pojavi osip prestaje osoba bit zarazna i to je to...
Sortiraj odgovore
Najstariji