Koala Colic kids kapi..ja sam svome počela davat i vidim poboljšanje s tim da navecer kad stvarno ga jako uhvati,ni to ga ne bas ne smiri ali mu ublaži..ja mu dajem po 0.50ml..
Sheena i ja ti poslala mail za vježbice..no ja krećem iza Bozica zbog carskog..
Mi smo vec dva dana uspjeli uspostavit spavanje do 9..taman da stignem ujutro u miru doručkovati i bar nes Napravit po stanu..
Jutro,
Ivcy uh uh..sutra ideš znači u bolnicu pa ćeš tamo čekati porod?
Mene je od 23 počelo grčiti i nikako se namjestiti.. mali se vrti, mene grči ali eto još u komadu. I jutros isto neki grčići i mali aktivan..samo idem na wc. To su valjda ti lažni trudovi ili se varam. Trbuh je sad mekan, ali sinoć je bio tvrd.
Do sad sam malo po stanu sređivala, veš stavila sušiti i još me čeka suđe. Ali me bole leđa pa bolje da odmorim uz vas.
Mame, držite se... sve će to (grčevi, nespavanje, nervoza) proći i sve vi to možete izdržati.
Gledam te marame po netu i morat ću nabavi, ovako kao da nam je bomba u stan pala. Ne stignem ništa napraviti, još se i mami mojoj potrefilo da radi popodnevne smjene ove dane pa mi ne stigne doći da bar malo počisti.
Mi dajemo bio gaia kapi i puno je bolje, ne plače par sati nego po pola sata, i od njih prdi ko lud, to se tako jako čuje, sam se i probudi od prdeca pa plače. Nikako mir. Jedino mi po noći odspava uz dva hranjenja pa mi uspijemo ubit oko, inače neznam kak bi po danu to izgledalo.
Dajte recite jel vaše bebe plaču kad ih stavljate i kopčate u as. Mojem je pjena jučer na usta išla od histerije plakanja da sam mislila da će se ugušiti.
Inače se meškolji ali čim auto krene zaspe ko klada, jučer kao da je smak svijeta bio kad smo krenuli.
Sad ispada da imam nemoguće dijete ali to traje zadnjih par dana i nemam pojma kaj da radim.
I konačno našli pedijatra,to me veseli,idući tjedan prvi pregled pa nakon toga ctg mozga na duhu opet.
Neznalica ja nisam još bila, idući tjedan nam je termin ali patronažna nam je preporučila jer kao svi roditelji hvale tu pedijatricu.
Na trešnjevci je, na zagorskoj II ulici.
Zove se ema selimović boćan. Ja zvala jučer i prima, mlada ljubazna sestra se javila i zakazali pregled odmah.
Eto da znaš pa vidi.☺
Ivek ako ga muče grčevi,mozda se zato nece smirit u as..moj isto ima neke ispade,jedan dan sam ga morala nosit i gurat kolica kolko je vrištao a inace spava čim krenemo s kolicima..a i dosta je plačljiva beba tako da mi je i patronažna savjetovala nosiljku ili maramu..odmah ga je prokužila da voli jako blizinu..ne znam kako ga oducit od nošenja al ja ga ne mogu pustit da place duze od 2min.. Zašto ctg mozga? Ne sjećam se ako si vec pisala..
Crna tebi sam poslala, koala i sunny od vas nisam dobila mailove na pp, posaljite.
Ivek sorry ako sam propustila nesto, ali zasto ctg mozga?
Neznalica, da sutra ostajem i cekam porod tamo jer bi navodno morala svaki dan putovati, jedan dan ctg, drugi dan pregled i tako iznova, a to vise ni financijski ne mogu jer ne radimo ni muz ni ja. A ni psihicki ne mogu, daleko mi je.. probat cemo vcrs muz i ja potaknuti maloga jer vise ne znam, luda sam.
A ti grcenje, ma ja sam vec luda s tim... sinoc se i preznojavala!
Nije ništa strašno,možda sam zaboravila napisati u bunilu, ali moraju ga pregledati jer je rođen na vakum pa zato. Već su jednom radili u rodilištu ali moraju kao i s mjesec dana da se ipak nije nešto poremetilo.
Neznalica javim utiske,ja mislila da si rodila ,sad kak čitam zaostatke vidim te na popisu još pa javim da znaš unaprijed kakva je i da li bi se odlučila.
Sortiraj odgovore
Najstariji