Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    koala988
    09. Studeni 2016. 16:52

Luckyme ja pbucem body dugih rukava i preko plisano jednodijelno odijelce i onda medo odijelce ako je puno hladno, a znala sam kroz 10. mjesec kad je bilo skroz toplo pokrit je dobro dekicom bez medo odijelca jer bi se preznojila u tom. Pricam o Dalmaciji, jel. U Zagrebu je sigurno hladnije!

Sunnyday
    09. Studeni 2016. 17:30

Gotova torta :) a kolac je na pola za sada.
    Ja mu za setnju obucem preko robice gornji dio trenerke i pokrijem ga. Za skafander mi jos nije pa cu mu kupiti jaknu.

Jado
    09. Studeni 2016. 17:52

Pa da samo meni "neki ljudi" prigovaraju non stop da ju slabo oblacim 😂 a vi kao ne znate koji je li?
    Hahahah
    Ima robicu jel, bodic, kombinezon, obucem joj debeli kombinezon jesenski, jastuk zatvorim, dekica. I kapica naravno
    Mislim mi idemo kratko van da idem duze ajde...

Tina220210
    09. Studeni 2016. 17:53

Ivcy meni ovo tvoje zvuči kao sluzni... meni je bilo puno gušće i čvršće od iscjetka pa pretpostavljam da nije iscjedak, iako je od tada prošlo 24 sata a nije se ništa dogodilo....

Rekli su mi da cure imaju puno manje grčeve nego dečki, ima li netko pojma o tome?
    Ja nisam imala u planu uzimat maramu jer isto neznam kak binse snašla s tim, no sad kad čitam vas možda nebi bilo loše pokušati...

Tina220210
    09. Studeni 2016. 17:55

Ajde da natipkamo 1000 strana prije nego sve rodimo☺

sanjac
    09. Studeni 2016. 18:12

Bokic 😊

Hvala vam svima na lijepim zeljama, saljem pusice 😘😘

Ja sam luda vise od grceva i njenog nespavanja. Jucer mi je cijeli dan spavala samo 3 puta po pola sata. Svo ostalo vrijeme smo ju nosili. Zaspala je sinoc oko 12 j probudila se u 6. Najela se, promijenili smo pelenu i do pola 8 smo se nosili. Tada je zaspala i probudila se u 9. Od tada mi je skoro cijeli dan na rukama. Svada se sa sisom i bocicom. Kad sam konacno mislila da je cvrsto zaspala krenula sam raditi rucak. Uspjela sam samo narezati meso i tako sam docekala mm-a. Zavrsila sam ga tek kad ju je on preuzeo.

Ali otisli smo u setnju poslije rucka, ovo je prva setnja da nije plakala, spavala je cijelo vrijeme i evo jos uvijek spava. 😊

Bili smo u dm-u, kupili smo mustelinu kremicu za hladno vrrijeme. Jer tko jos to koristi? 

Nove mamice cestitam na bebicama  🎉🎉🎉

Ivcy1306
    09. Studeni 2016. 18:16

Tina, niti kod mene se nista ne dogadja.stezanja imam, malo su onako neugodna al to imam vec 2tjedna pa se ne nadam apsolutno nicemu!

Neznalica
    09. Studeni 2016. 18:32

Ivcy, Tina... kod mene nema nekih većih grčeva.Zna mi se trbuh stvrdnuti. Jel vam se bebice javljaju. Moj je par puta dnevno aktivan (nije kao prije) ali još uvijek me zna dobrano lupiti. Dosta se okreće lijevo desno,, jedino to može. Dr.je rekla da je naravno glavica dolje i leđa su mu naslonjena na moj trbuh tak da je to valjda onaj pravi položaj za rađanje.
    Sad ću još veću pažnju posvetiti iscjetku - ja nemam nikakvih žilica niti sukrvice, tak da mislim da sam ja samo još na "običnom" iscjetku.

tala
    09. Studeni 2016. 18:32

sanjac, javi kakva vam je kremica. imam ju u planu uzeti : )))

trudnice, gdje je lista? tko nam je sve ostao : ))))))))) 

moja mala spava skoro cijeli dan. ajme, sto ce biti nocas.... 

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Ivcy1306
    09. Studeni 2016. 19:02

Moj je u nekom extra polozaju i ko zna hoce li se uspjeti zarotirati, lice mu je prema mom trbuhu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.