Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frabe
    10. Studeni 2016. 17:38

Samo da se javim,nisam bas najbolje pa nit citan nit pisen..

ivek2207
    10. Studeni 2016. 17:50

Ja sam baš zbunjena kad čitam tako da sve dajete bebekima čajeve. Meni i na duhu kad sam rodila i patronažna rekli da ne davati vodu ili čajeve ili soka, da je do 6-og  mj života isključivo na majčinom mlijeku ili ad . Sad me buni to,jel dajete čajeve isključivo radi grčića ili i za žeđ? Oprostite ako ste pisale,pogubila sam negdje info...

• luckyme
    10. Studeni 2016. 18:08

Frabe,oporavi nam se i sto prije javljaj...fale nam tvoji komentari
    Ivek2207, pridruzujem se tvom pitanju, jer ni ja ne koristim cajeve, samo dojim... ne znam da li grijesim?

Sunnyday
    10. Studeni 2016. 18:32

Bagi-ca sretno!
    Sheena evo poslala sam mail :)
    Jel zna neko kad smijemo poceti sa vjezbanjem? Pregled mi je zakazan tek u 12. mjesecu,smijem li prije toga?

Crna191
    10. Studeni 2016. 18:43

Pale ja pijem rooibos čaj..ne znam dal bas djeluje na grčeve ali meni je mirniji od kad pijem i ima samo fazu navecer od sat-dva da ga bas muče grčevi..al popijem Max 2 šalice dnevno jer sam čitala negdje da djeluje kao diuretik.. 
    Gdje nam je Croatina? Jel joj gotova operacija? Nadam se da je sve dobro proslo i da se doma mazi s Leom

tatjana_zg
    10. Studeni 2016. 18:48

Ivek ja dajem malom caj il komorac ili kamilicu. i nekad je stvarno zedan. znam mu dati i vode na zlicicu. 
    Pitala sam patronaznu rekla je da nemoze stetiti. ako on hoce piti mogu mu davati. 
    mi cemo za mjesec i pol krenut i sa prvom kasicom. 
    Nisam cula da do 6.mjeseca nesmijes davati nista.
    To sve vjerojatno ovisi koga pitas.
    Ja se nekako vodim sama sa sobom. ako malo prihvaca dam mu ali mu ne guram na silu nista.

Mislim da nista nije krivo. ni tvoje koja ne dajes caj ni moje koja mu dajem. slusaj sebe i to je to.

Jado
    10. Studeni 2016. 19:30

Bebama koje su dojene nije potrebno nista davati sem mamina mlijeka ne da je krivo. Mislim da bebe na ad-u, bar koje ja znam, su sve pile malo cajica. 
    Kako je Tatjana rekla i ja mislim niti je plus niti minus. Ne znam za ad ali za dojenje znam da nista nije potrebno uz mlijeko. Jer i utazuje zed i glad....
    Frabe oporavi se brzo sto god da ti je draga i javi nam se
    Sunny inace se nakon 6 tjedana moze polako krenuti vjezbati ali ja bi da sam na tvom mjestu cekala misljenje doktora prvo...da ne bi bilo
    Ova moja mustra spava na meni zadnjih sat vremena. Kad god ju spustim u kolica ili na krevet probudi se u roku keks

• Maya20
    10. Studeni 2016. 21:01

Angel, nama su u ljekarni rekli da se pocne sa 0.25 ml, a maximalno 0.75 za bebe, do 4 x dnevno. Mi smo jednom dal 0.25, al to je stvarno malo, pa smo joj davali 3, 4x dnevno po 0.5. I vazno je da se ne daju 15min prije i poslije jela- jednom sam zaboravila na to pravilo, pa mi je Lori povracala! :-(
    I kad smo potrosili bocicu- kazem ja MMu: prestali grcevi, necemo joj vise kupovati kapi. I vec drugi dan losije, a nakon 2 dana frka, oper grcevi, a bila nedjelja.. jedva smo docekali ponedjeljak da odemo kupiti kapi i sad je samo na 0.25ml prije spavanja i to joj je dovoljno za miran dan i san :-) a djeluju nakon cca 2, 3 dana, bar su nama tako, iako sam pobiljsanje vidjela vec drugi dan! Sretnooo!!

Sunny, meni je fakat bilo super i bas sam se dobro osjecala, ali sam ipak sa vjezbanjem pocela nakon pregleda i zelenog svijetla od ginica :-)

I vidim da ste se dotakli marama.. sling marama je isto super, on ima ring koji ide preko ramena; dok se elasticna bas veže.. elasticnije su prakticnije za novorođencad i male bebe, a sling se preporuca kasnije.. 
    sling je ovo:
    http://svezabebe.com.hr/oshop/images/N16_nosiljka_Chusta1.jpg

Elasticna ovo:
    http://chibolo.com/media/catalog/product/cache/1/image/1200x/040ec09b1e35df139433887a97daa66f/m/a/marama_za_beba.png

Ja imam tu chibolo iz muellera, super je omjer cijene i kvaliete,oko 270 kn je..

Neznalica
    10. Studeni 2016. 21:25

Fraba---Frape, što ti je? Ne daj se, ti si naša pozitiva koja nas uvijek nasmije. Možda bi mogli i tebe, jel. Nadam se da je s bebicom sve dobro i da su ostali klinci super. 
    Ivcy, jesi ti na čekanju?

Ivcy1306
    10. Studeni 2016. 21:40

Neznalice jos uvijek sam u fazi cekanja. Hehe nista novo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.