Pozdrav svim mama koje se bore s grcevima evo kao i mi...vristi,place...teskonmi ga je gledati
Joj, ti grcevi su uzaaas, nadam se samo da su zubici blazi...
Cure, sad sam se sjetila- kad su bili najgori grcevi- smirivalo ju je ritmicko skakutanje na pilates lopti.. pa ako imate loptu doma- probajte. Znala sam upaliti tv i gledati sve moguce serije, a ona bi tako zaspala i spavala.. pa je bar sat-2 odspavala... a jednom sam bome skakutala do 6:30 jer cim bih stala- probudila bi se :-)
Sretno svima & neka brzo, brzo prođu ti grcevi.. uzasno je gledati svoju bebu i ne moci joj pomoci :-( :-(
Hvala zene.. 💚
Dica su,Bogu hvala,dobro.. mene "istrazuju" a ja san vise premorena od doktora i raznoraznih senzacija..
Kod mene isto ništa novog...izgleda da nas par trudnica nećemo tako brzo otići☺
Cure, je li se vama bebice muce ako ne podrignu?! Moja stalno po noci. A ne moze uvik podrignit i cim je spustim pocne se mucit. :( Onda se razbudi i dalje je sve zacarani krug.
Frabe,drz se...
Evo mi drugu rundu grceva prosli,sad je pridrijemai.
Cini mi se da manje jede... da li se i vama u vrijeme grceva tako cinilo... on bi sad trebao ici jesti,ali od premorenosti je zaspao, kako da ga budim?
Koala moj nekad bas zali i stenje nakon jela u snu ako ne rutne.
Evo nocas od tri ipo ga nosinni svako.malo zajeca ili bas zaplace.
Frabe jesi li danas bolje?
Zmajac,maya onda cu pricekati, a do tad proucavam bbg i divim se svim zenicama koje su uspjele.
Da isto kao i kod vas, ako ne podrigne onda se vrti i stenje.
Nocas sam se morala i izdajati,jednostavno ti grcevi poremete tempo...konacno se mrvica smira,a morao bi ici papati i onda mi ga je zao buditi...
Sad sam ga jutros budila, 5 min je sisao i zaspao kao truba i nosila da podrigne i da se razbudi,ali niti je podrignuo niti se razbudio...izmorili ga ti grcevi. Samo me brine da li dovoljno jede?
Kako stojite sa kavom,ja ju jos nisam pila zbog tih grceva...da li je pijete? Popila bih ju jer mi fali,a i neispavana sam...
jutro, curke!
i cvita u snu nesto izvodi. ispusta nekakve hm..am..zvukove, ali spava cijelu noc. stavila ju na ciku u 11 navecer, pa u 2.40 samo 5 minuta htjela, pa u 3ipo sve slistila i jutros u 7. evo i sad spava. nocas sam joj cak presvukla pelenu i nije se probudila, ali u kreveticu stalno proizvodi te zvukove, a ja skacem na svaki sum : )))
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Sortiraj odgovore
Najstariji