Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivcy1306
    10. Studeni 2016. 11:53

Bagica sretno, zar me i ti prestizes? Sretno i nek bude brzo gotovo!

Neznalica
    10. Studeni 2016. 12:06

Bagi_ca, sretno...zelim ti što bezbolniji i brži porod.
    Krenuli trudovi? 
    Ivcy, čitala si što su curke prije pisale... ljuta hrana i happy and za tebe i mm, :
    Ivek, nisam još ali eto mogla bi i ja za koji dan.

tala
    10. Studeni 2016. 12:16

bagica, sretno!!!

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Ivcy1306
    10. Studeni 2016. 12:26

Neznalice, sve to ja jedem ali nista bas ne pomaze hehe 

• Maya20
    10. Studeni 2016. 12:37

Bagica, sreetno!!
    Koala, dap, Colic kids kapi, nas su spasile. Moja je stvarno imala mjesec dana grceve po cijele dane i od 2-6 po noci i tako 3 tjedna dok mi ih frendica nije preporucila.. mi smo davali 3x po 0.5; sad joj dajem samo 0.25 prije spavanja. Pitala sam jucer pedicu, kaze da je ok, da ih nastavim davati, da te homeopatske kapi ne mogu skoditi..

Mi smo imale mirnu noc- spavala od pol 12 do pol 8 :-) tako da je nisam niti budila za provjeru temp, a danas nema, vec smo 2x mjerili. Malo je uspavana i kenjkava, sad papa, pa cemo malo na sunce van..

Sto se tice cjepiva- moj stav je da obvezna svakako, tu nemam sto razmisljati.. a sto vise slusam o dodatnima- mislim da nema potrebe, al da, imamo jos vremena za razmisliti. Kako je ranije rođena, njoj je slijed cijepljenje sa 5 mj, a do tad cemo odluciti :-)

Uh.. sto se tice as (jaja) i kolica- Lori zadnjih mjesec dana ima histericne ispade kad se stavi unutra. I u autu vristi prvih 10ak min.. a od kolica sam odustala- nju u maramu, ruksak na leđa i tako mozemo na kraj svijeta. Odustala sam od iluzije da furam i kolica pa da cu je prebaciti u njih kad zaspe 😂😂

Pozdrav svima i nadam se da cete uspjeti uzivati u ovom zubatom suncu :-)

sanjac
    10. Studeni 2016. 12:55

Pozdrav cure 😊

Vidim da se manje vise sve borimo s istim problemima. 
    Mi smo budne od pola 8, od tada je cendrava. Evo sad lezi na meni i spava, ako samo pomislim da ju spustim probudit ce se.

Tala moja malena spava prek novi po 5, 6h bez papanja. Ja ju ni ne budim jer mi se manje vise svako jutro ptobudi u isto vrijeme i javlja da je gladna. 😊 Zato prek dana zeza, uglavnom ima serije spavanja po pola sata. Sretna sam ako odspava 2, 3 sata.

Bagica sretno! 😊

Ivcy nadam se da ces i ti uskoro u radaonu. 😊

10. Studeni 2016. 13:23

Bagica sretno!
    Ivchy probaj hodat danas puuuno puuuno, kod mene je to djelovalo.

Nama je prošla noć bila užasna, najgora do sada. Od 2 do 7 je vrištao. Nikako ga nismo mogli smiriti, oboje bili budni cijelo vrijeme i pokušavali sve čega smo se mogli sjetiti. Čak smo i nos ispirali jer sam se sjetila da je mislim Sanjac pričala da je to na kraju bilo zbog nosića. Oko 7 je zaspao između nas u krevetu i do 9 spavali. 
    Ja se bojim da se stanje s grčevima pogoršava zbog vitamin D koji smo počeli uzimati pred 5 dana.
    Danas ćemo i mi krenuti s Colic kapima s obzirom da ih imamo kući.
    Maya znači 3x dnevno po 0.5? Jer vidim da na njima nema uputa kako se koriste u beba mlađih od 6 mj.

Ja se mučim s autosjedalicom, zapravo bi sve bilo ok da nisam upute išla gledati i sad vidim neku sliku koja mi uopće nije jasna. Tko ono ima Peg perego? Jel Ivek? I shvatili da je baza koju smo posudili očito prestara i ne ulazi sjedalica u nju. Morat ćemo bez nje, nekako mi glupo kupovati. Ne znam ni sama.
    Sheena poslat ću ti i ja mail. Makar jučer sam napravila 20ak čučnjeva i malo iskoraka onako bezveze dok sam malca držala i danas me jaako boli mjesto oko rane od carskog i malo je natečeno 

Ima netko ideje za brzinski ručak? Već sam 3 dana na salati s tunom jer niš ne stignem, gadi mi se već.

• luckyme
    10. Studeni 2016. 13:27

Bagica sretno!
    Moj decko po noci spava s duze razmaka,4sata...ako nema grceve
    A po danu kako koji dan,jucer se svakih sat vremena budio a sad vec 2 sata spava...ne znam o cemu to ovisi  ... vazemo tek za 10tak dana, ali nadam se da rastemo

ivek2207
    10. Studeni 2016. 14:13

Bagica želim brz i lagan porod.

Angel mi imamo peg perego i isto smo se bunili zbog slike.
    Al smo našli na you tubeu jer nismo kupovali bazu.
    https://youtu.be/CRFWj9gk9T0
    Evo link, mi tako vežemo i dobro je. Bazu ćemo uzimati kad ćemo kupvati sa godinu dana as.

Crna191
    10. Studeni 2016. 14:47

Angel nemoj se zezat sa vježbanjem zbog carskog..meni je Dr na sv.duhu rekla ni pomislit dok ne prođe 3mjeseca..mene rana zna bolit svaki dan pred večer od nošenja malca..ipak ima preko 4,5kg a i dugačak je a ja niska pa kak ga nosim uvijek me nogicama namlati po rani..i jos nije splasnula skroz rana..vratit cemo se mi u formu poslije Bozica..
    Netko je pitao za rucak..ja cu Pokušat Napravit za mm pureće mljeveno sa tikvicama i rižom..kažem POKUŠAT..za to treba Max pola sata..a ja sam jela poriluk sto je sogi kuhala..bili u šetnji od sat i pol..uživala sam a misek spava evo jos uvijek u košari..
    Bagica sretno!!!
    Ostale trudnice,držim fige da čim prije krene o vama pa da smo sve sa smotuljcima.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.