Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    koala988
    10. Studeni 2016. 15:40

Sheena evo poslala sam! 
    Cure, je li to to: http://herbal.proteka.hr/product/colic-kids_kapi-3523
    Angel i nama je bila grozna noc. pogotovo od 2 nadalje. Preko dana 3 puta po 20min i to je sve sta odspava. Nista ne stignem napraviti. Pocinjem i ja razmisljati o marami! Sta je bolje marama ili sling? Ne razumin se, moram to istrazit malo. Maya je spominjala maramu iz Mullera.
    Bagice sretno! 

• luckyme
    10. Studeni 2016. 15:50

Angel, vjerujem ti, moje dijete zna imati nekad duze,nekad krace grceve, prije 3 noci smo isto kao i ti, nosili i ja mu davala sisu jer mu je jedino ona utjeha,onda ju kao peso u ustima gricka... boli,ali kad vidim da ga ipak umiri da manje place drago mi je ...
    Danas ima grceve poslije sakog jela...
    A ja mislim da su se oni tako pojacalo odkada uzima zeljezo +c vitamin, patronazna kaze da zeljezo tesko pada na zeludac, a vitamin c je kisel, tj kao dojilja ni ja ga ne bi smjela uzimati kao ni agrume bas zbog tih grceva,a i ja moram piti zeljezo +vitamin c...
    Tesko je tako gledati beboline...
    Mame koje doje, da li vi vise jedete nego inace, meni svi iz okoline (sveki,mama...) stalno govore da moram puuuuuuno jesti da imam mlijeka... i trudim se sto vise jesti,ali opet ne bih se htjela bas zdebljati ako nema potrebe...

Jado
    10. Studeni 2016. 16:00

Nije mi jasno sad jel Bagi_cu ulovio trud ili je samo isla na kontrolu? Sretno u svakom slucaju!! Javi nam se
    Mi danas setale i bas nam je lijepo bilo. Probudila se 1h prije rucka tako da sam iskoristila da nije kenjkava i taman dok ju spremila vratile se nas dvije kuci da ju nahranim. Imala sam danas dosta obaveza i uspjela vecinu napraviti dok je spavala micka draga pa ju svekrva samo pricuvala. Nije se budila niti nista samo cekala mamu. Sad kad bi uspjela s njom odspavati malo bila bi divota.
    Ali mislim da ce se sad probuditi opet na papicu.
    Meni se po noci nekad probudi za 2.5h do max 4. Uglavnom jede oko 23h pa recimo 2-3 i onda oko 6-7. Vise manje dakle. I onda od 7 ja ne mogu spavati a do popodne kad bi mogla onda onda krene sa finesama - nespavanje i plakanje.
    I ajme opet ta caknuta svekrva - dijete se muci kakati i uvijek place navecer i jutros mi je maltene rekla da to nije normalno da dijete toliko place i jesam ja pitala patronaznu za to uopce?
    Koja sam nepodobna majka....ojme ta zena je tako draga sa jedne strane a sa druge....pa citate i same 😂

Jado
    10. Studeni 2016. 16:01

Frabe ta gdje si cijeli dan?
    Luckyme trebas jesti 500kcal vise ako dojis. Ali kvalitetno ne kolace ili sl 😊 tako moja mama meni sugerira

minnie25
    10. Studeni 2016. 16:55

Mi smo se konacno jucer prvi put okupali. Izgleda da mu voda jako pase. Jedino me brine kako to sama obaviti. Osjecam na momente da bi ko hobotnica trebala biti sa vise ruku da neke stvari mogu obavljati s malim  

Luckyme, bit ce grcevi da. Iako moja patronazna to tako ne voli etiketirati nego mi svaki put kaze da mu je napuhan trbuscic i da je krcat zraka. 
    Tocno ga vidim kako se jadan muci kad mora prdnut, sav se zgrci i zacrveni. 
    MM je danas otisao po caj od komoraca za maloga i jastuk punjen tresnjinim kosticama pa cemo vidjeti da li to djeluje. Jastucic sam vec oprala i osusila u susilici, upravo mu je na trbuscic naslonjen. Zasad je miran, ali javim kroz dan dva da li uistinu pomaze. A caja sam mu dala prije podoja na zlicicu malo. Ne djeluje mi bas odusevljen okusom. Samo ne znam koliko tog caja njemu treba dati da se vidi djelovanje, ako ga uopce bude... 

Jedem normalno, koliko me tijelo trazi.  Mislim da je od kolicine puno vaznija kvaliteta namirnica koje unosimo u sebe.  
    Iako ovo sto JaZmajac pise o kolicini kalorija je istina.

Ivek2207, tocno znam kako ti je. Kod nas krene vriska cim ga odlozim. Ozbiljno razmisljam o marami ili slingu. Luksuz mi je otici se na 5 minuta otusirati ili pojesti toplo, tek skuhano jelo. Ima li potrebe govoriti da po kuci ne radim nista jer se on iz ruku jednostavno ne da ispustiti? 

Tala, super za vas! Svakako nam javi ako ostane tako, pa ako nama ne budu caj i jastuk djelovali da si i mi nabavimo isto. 

Ivchy1306, zelim ti da se to pokrene prirodno i cim prije  

Bagi_ca, zelim ti sretan i brz porod!  Nadam se da se vec mazis sa svojim smotuljkom...

Ivcy1306
    10. Studeni 2016. 17:10

Minnie i ostale curke, hvala.. nadam se da ce krenut veceras! Bagica je sigurno vec rodila.

PALE
    10. Studeni 2016. 17:13

Meni i dalje ne radi forum na mobitel:(
    Vidim da se mučite sa istim problemikma kao i mi,nespavanje i grčevi. Nama bilo par dana bolje i sad opet koma, simbex kapi i bio gaiu koristimo. Imate nekakav savjet da pomaže,netko je spominjao čaj mislim Crna?

10. Studeni 2016. 17:13

Hvala Ivek mislim da ćemo i mi onda tako vezati. 

Crna hvala na savjetu, i ja sam tako čula ali mi je moja ginekologica rekla da neka se više krećem i vježbam da tu vodu izbacim. Možda sam trebala ostati na ovome više se kretati 

Minnie javi za te koštice, čula sam već dobro o njima. Što se čaja tiče patronažna mi je bila rekla da bi trebao popiti 100 ml u 24 sata, što se meni čini jako puno i nikada nije popio ni pola od toga valjda, a pedijatrica kaže da je par žličica dovoljno i da ga ne forsiram ako neće.

Ako ti saznaš nešto javi da i ja znam jer su ovo kontradiktorne informacije skroz.

Maya kada je za očekivat da homeopatske kapi počnu djelovati, ja ih krenula davati danas.

Koala nama je jutro bilo mirno i onda opet vrištanje od dva do evo malo prije. Probali i u šetnju ali ništa nije pomoglo. Baš jako plače i baca se i trga rukama. Teško ga je gledati. 

Lucky sigurno ti vitamin C i željezo potiču dodatno grčeve, to uopće nema sumnje, ali nemate izbora, vjerojatno samo treba vremena da se probavni sustav navikne na to. 

Koja je razlika marame i slinga? Ja bas nisam to ništa proučavala, ali možda bi mi zbilja dobro došlo da bar nešto po kući uspijem napraviti.

10. Studeni 2016. 17:15

Koala to su te kapi. Nadam se da djeluju.

tatjana_zg
    10. Studeni 2016. 17:20

Joj kad vas citam nemogu ni zamisliti kako vam je.....
    Mi nemamo problema sa grcicima bas. primi ga na 10-tak min preko dana i pusti ga. koristimo espumisan baby kapi i caj od komoraca koliko hoce. nekad popije puno nekad cijeli dan nista. al mu ponudim. 

Stvarno mi vas je zao.....🙁🙁🙁🙁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.