Moze sheena super, bas bi htjela da probam, saljem ti mail u pp. Hvala
Ima li jos koja sovica osim nas?
Duboko se nadam da sve ostale mirno spavate i da nemate krizu ko mi.
Mi evo oka nismo sklopili od nocas od 10. Mali se ne da. Samo se nosamo, jedemo, presvlacimo... Umorna sam za poludit. Ne znam otkud vise crpi snagu.
A jos mi sutra dolaze svekiji, valjda ce biti prilike uloviti san negdje kroz dan...
Makonja, cestitke od srca!
Tala, sasvim je normalno da je vrijeme podoja krace. Moj isto jede hlapljivo, uvijek je sav napuhan, cesto se zagrcne, bljucne mlijeko mali milijun puta... Jedino rjesenje je cim vise lupkati po guzi da se podrigne, masirati trbuscic i nadati se da ce s vremenom shvatiti da cike nigdje nece pobjeci i da nema potrebe zuriti sa papanjem.
Neznalica, evo kod nas ti zbilja nista ne treba da dogovoris prvi pregled kod pedijatra. Primaju cak i zdravstvenu od roditelja ako nemas rijesene papire i bez problema sam se narucila i upisala tamo gdje sam htjela. Ja sam iz Rijeke, ne znam da li je u drugim gradovima drugaciji slucaj....
Minnie25,grcevi vas muce? Znam da si iscrpljena...nas smotuljak isto ima grceve,nekad jace,nekad manje...ali nisu jos trajali po cijelu noc... obicno po par sati i prestanu...nekad ujutro,popodne,navecer i u noci...ali svako jutro obavezno spava i stenje...valjda zbog probave...proslu noc od 3h,a ovu od 4...ali ne nosim ga onda jer spava pa da ga ne razbudim...jednostavno spava i stenje...
Jutro! Kako smo spavale mame, bebice i buduce mamice?
Jao cure super! Patronazna mi je rekla da je cijepljenje odmah tako da ste me sad bas u rano jutro razveselile 👌😊
Frabe pricam za sada samo o svim dodatnim cjepivima. I meni je tesko ne slusati te teorije zavjere kad je rijec o maloj bebici 😔 ali sam racionalna i nisam hipi neki i oducit cu o svemu kad sve proucim. A sad imam i vremena 😊
Sunnyd/Sheena njenih programa nema bas za skidati kada se placaju i to poprilicno. Ali super da ste se snasle!
Javite definitivno kako ide. Bar jos ova 3 tjedna da zivim vjezbicu kroz vas 😂😅
Mi smo imali frkicu od cca 19h pa do 23.30 plac i vriska. I nije se jadna pokalala skroz jutros do 3.30 😔 ali sto je zanimljivo nije plakala? Sva sreca naravno ali mi nije jasno sto ju jadnu toliko muci a onda najednom stane?
Sheena Mozes i meni poslati? poslat cu mail u pp! 😃
Joj,mi nismo nista spavali. nije kakala od preksinoc i jutros vriska,nikako da se smiri. ima bot da su nam stigli pravi grcevi jer ne znam sta je drugo.
Maya jesi rekla da si uzimala Colikind?
Jutro curke! Ja i dalje u komadu! Po zadnjoj m.sutra je termin a po uzv je danas, ali se nista ne dogadja! Sutra na hospitalizaciju idem!😔
Pozdrav svima, nisam pisala ni čitala vas 2-3 dana, samo brzinski da se javim pa idem polako čitati šta se događalo.
Kod nas neznam šta je, domagoj je već dva dana na rukama i dojkama, ja više ne funkcioniram, mislila sam da smo prošli tjedan bili u skoku jer se slično ponavljalo ali ovo je next level.
Ne stignem jesti doslovno, na dostavi smo već par dana, možda je ovo pravi skok.
Čim ga spustim negdje odmah se budi a na rukama mi je u stanju spavati satima.
Čestitam novim mamicama ako je tko rodio a našim postojećim želim lijep dan.
Idem sad čitat koliko ću stići šta ste pisale zadnjih dvadesetak str.
Pozdrav.
jutro : )))
curke, je li moguce da je od rooibosa ili tih homeopatski kapi... cvita zaspala u 11 i u 3 ju budim za hranjenje i nema sanse. ne zeli se razbuditi. mislim si kako cu ju ostaviti jos desetak minuta, pa ce sama traziti ciku i zaspem. probudim se, a ono vec 5 sati, a ona i dalje spava. uh, uhvatila me panika. 6 sati bez hrane. pokusavam onim mazenjem oko usta da primi ciku i nista.
onda sam ju isla presvuci i tad se nesto malo razbudila, uvalim joj ciku usta i u 10 minuta obavi svoje, gurne ju jezikom i nastavi spavati do 8.
tada se sama razbudila i u 9.20 opet zaspala nakon hranjenja i presvlacenja.
bila nam patronazna. dobili smo 100 grama u dva dana i nema vise buđenja svaka tri sata.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Uf Ivek bas mi je zao da se borite. A tko bi rekao da su bebice toliko zahtjevne kad imaju skokove i grceke. Nikad si nisam mislila ono da ne stignes rucak od 30 min sloziti a sada uvidjam zablude....
A da si uzmes maramu isto da mozes koliko toliko biti "slobodna" a spavajte skupa tih par dana sta sad? Drzim fige da ce kriza proci
Ja imam sling ali maramu mislim isto uzeti. Dobro ce nam doci.
Bila sam u Lidlu, uzela flis kombinezon, majicicu, hlacice, stramplice termo, i slapice-carapice...i sve je tako nekako veliko. Mislim kakav je to broj od 2 mj do 6 mjeseci?? 😁
Bubu je svekrva cuvala i spavala je cijelo vrijeme. Sad cekam da se probudi za papicu.
Sortiraj odgovore
Najstariji