Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Crna191
    09. Studeni 2016. 14:55

Angel dođi do Bundeka pa idemo zajedno.. A ako ti je lakse ostavi u as..nece nista bit bebici..malo ga podigneš ako si duze od 3h i dobro..
    Meni ne bi bio problem da mi mm ne radi po cijele Dane..ide  u 7 i vraća se oko 8,nekad i 9 navecer..i kolko volim taj svoj smotuljak,toliko vec ludimo i on i ja sto smo stalno zajedno..tako da na večer kad mi i dođe mm,ja vise nemam snage ista Napravit..a da ne kažem da nam se uredno vikendom svi najavljuju za goste..

koala988
    09. Studeni 2016. 15:08

Angel meni ti curka svaki put zaspe u as kad je vozim. ali cim stanemo ona se probudi pa je prebacim u kosaru za setnju.
    Crna slicno je i meni. Mn radi vecinom do 5-6, jucer do 7 a vikendom nam se najavljuju gosti. bas sam umorna. 
    Evo curka uspila nekako zaspati, idem ubit oko bar 15min ako se ne probudi.

Jado
    09. Studeni 2016. 15:12

Ja sam zatocena na katu a necu nosati jos kolica sama dolje pa smo na balkonu bile malo. Uzas bas se jadno osjecam
    Sutra cu tastu reci da nas spusti jer mi ovo nema smisla bas. A za vikend mm bude domeka. Od drugog tjedna cu sama krenuti sve polako. Samo da si oporavak ne zeznem....moram paziti. 
    A da je dan divan je - svi koji mogu neka odu cim prije van ali odmah jer je ipak jesen pa brzo sunceko nestane 😊
    Tala je sigurno vani?

Frabe
    09. Studeni 2016. 15:15

Joj ja nisan za te marame i slingove blingove.. ne znan kako bi se snasla. Al prezivila san evo jutro sama s njih troje i rucak i robu odradila.Isto jedva cekan da muz dodje..

tatjana_zg
    09. Studeni 2016. 15:34

Luckyme stolica mu je zuto-zelena kasasta. takva mu je od pocetka. 
    Stvarno nisam primjetila nikakve promjene od kad uzimamo zeljezo.

09. Studeni 2016. 15:38

Crna znaš da sam i o Bundeku razmišljala, bome ti se i javim kad cu otići. 
    Crna i Koala kod nas ista stvar, ovo mu je baš period kad ga uopće nema doma, evo jutros otišao oko 8 i nema ga do 9 navecer, a onda još kad dođe ide pse prosetat jer ja ne mogu i njih dvojicu i kolica. 
    Kad i završi ranije dok obavi dućan, ljekarnu, dm ili šta već treba eto ti opet je već večer.

koala988
    09. Studeni 2016. 15:41

Toliko o spavanju koje sam spominjala prije pola sata...apavala 20min i probudila se jer sam ja napravila gresku i iskljucila fen. 😣 brate mili, zuji mi u usima. tila sam odspavat u tisini 15min. sad sam zeznila stvar.

tala
    09. Studeni 2016. 16:13

da, mi smo bile vani, ali u vrtu. sutra cu pokusati sama iznijeti kolica i vratit se po cvitu. strah me je nositi kolica s njom unutra. 

kako vi to radite?

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Jado
    09. Studeni 2016. 16:20

Kad je moja uzrujana ne pali ni fen ni nista. Nema sanse dakle.
    Ja sam na utube probala tonu zvukova i malo se kao smiri slusa ali opet krene vristaona :(

• luckyme
    09. Studeni 2016. 16:25

Tatjana, mozda zbog toga sto mi pijemo sirup i c vitamin na temelju otpusnog pisma...kaze patronazna da zeljezo jako tesko pada na zeludac...a primjetila sam da kad to popije vise bljucka, a prekjucer je povratio...stolica mu je normalno zuta...

Curke,vidim da pisete o setnjama,kako oblacite bebice za izlazak? ja body dugih rukava,strampice, plisano odjelce ili dvodjelno,kapica i buduci da nemam medo odjelce uzmem jastuk na cif i jos dekica...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.