Ivek2207, hvala na informaciji. A onda ću čekati pregled, pa što kaže tak će biti. Neću niš prije vremena kupovati.
Ivcy1306.. krenulo to kod tebe. Sad se doma uređuješ, zato si otišla kući haha
Želim ti brz porod i što lakši.
Babymum evala ti i neka tebe nama! 😊
Ivcy a ja ne znan sta ti cekas vise!?
Sveznalice zovi ti mene kako god oces,nije problem!
Zmajo ja brate prvo triban uvjezbat hodanje,pa odvjezbajte vi bez mene prvih par tura.
Ne znan di mi je glava a di rep,kks mi odlicna i ne triba mi zeljezo a ja s energijom u teskoj redukciji.Kaze mi patronazna da san primjerak "40 dana odlezat",pih! Sad san po ure prala sve od rucka i robu skupljala i razgrcala,pa ne mogu ka prasence zivit.Starije dite je lezalo uz bracu dok san ja pospremila malo i opet ko da mi je bomba pala u kucu.Muz radi a i kad ne radi ga gledan ne gnjavit sa sto stvari.Danas je kuva i isa u ducan i oko dice pa san kad je otisa uvatila minjat posteljine jer je vanka lipo za osusit a mislin da cu imat predavanje za to. 🙈
Sta jos?E uzeli smo sab simplex,al ja iskreno ne znan koliko ista od toga djeluje.Nekako mi pari da njima najvise pase mazenje i blizina kad ih grci.
Jel se Croatina javljala?Jutros kad san se previjala u suzama san je sitila al aj ja znan da mi je gastritis proradia jer su neke malo teze situacije oko mene pa eto odma iman reakciju.
E i ona parola "spavat kad i beba" mi nije palila s prvim a kamo li s trecim ditetom.Ja to neman kad! Jos kad se potrefi da ni ne spava pogotovo neman kad.Sad kunja i ja san se naslonila na kusine i tipkam a ceka me isprid mene hrpa robe koju bar moran slozit ako ne i peglat danas.A i moje susidstvo pila drva ne bi da ce nas sutra zamet snig do krova pa se udruzilo njih par dvorova i opleli po pilama.
FraPe kazu da su te kapi jako dobre. Da im pomognu da se dobro isprde ali niti ja ne znam da li ista pomaze kod grcica. A jadne bebice male.
Najgore je sto tu ne mozemo nikako pomoci.
A da si ti pod mojim rezimom bi te ja ozdravila 😍 vjezbala bi samo da me se rijesis! Haha
Sanjac dragi a drzite se curke sta drugo? Kad idete u setnjicu jel joj bolje sta?
Dobrodošla babymam! :)
Ja mislim da bi pod JaZmajac vodstvom, smršavile u roku odmah :)))) može grupa bilo di kaj se mene tiče :) jojjj ta svekrva... ufffff izdrži još malo ... lijepo vi uživate na zraku :) baš super.. jel ti mirnija onda štogod?
Ivcy moja, ajde još malo.. i evo tvoje bubice male :))
Tala, vidjela sam te popuste... baš taman kada treba :) koji broj ćeš kupiti? Ja imam sada 1 paket jedinice od 88komada i 1 dvojku od 80 komada... možda da sad kupim trojku ili? Nisam ni sama pametna...
Kod mene se ništa ne događa, barem ja ništa ne osjećam... samo me od jučer tak boli glava uopće ne znam od čega... pijem puno vode, prozračujem prostoriju, jedem normalno... možda tlak? ne znam... a i nervozna sam dosta... moram se smiriti baš...
Zmajo ako.mogu neke vjezbe s ocnim kapcima vjerojatno bi uspila sta i napravit.Mislin ja san zadovoljna da uspijen oprat sudje i vanka robu stavit jer u bolnici stvarno nisan mogla normalno higijenu ujutro obavit jer san mislila da cu se srusit al opet grintan a s druge strane ima 20 dana da san rodila i ko da san totalno zatucana pa ne kuzin da ne ide to bas ekspresno.
Haubice i moja glava zadnjih dana javlja da je tu pa ne znan jel od toga sta mi je malo narasta tlak ili od promjena vrimena ili od sinusa (koji kad procure glava laksa i usi nisu zacepljene) ili od kicme ili od ili od ili od ili san luda.Najizglednije je ovo da san luda al tu dijagnozu mi ne daju napismeno pa nije stvarna,navodno!
angel ne samo da nam je kod bebica isto nego i kod nas dvije 😁 meni je isto ostalo nekih 5kg od poroda ali vjencani prsten jos ne mogu na ruku. kao da sam jos natecena. strasno.
Jazmajec a da napravis neki set vjezbi za nas koje nismo vjrzbale u trudnoci? 😉
Babymum dobrodosla i sretno s porodom.
Tala mi smo isto u prvom tjednu dobili samo 60grama, ali nakon mjesec dana smo dobili 750grama.
Frabe ja se tebi divim kako ista stignes sa troje djece. ja ne mogu nista ni s ovim malom maleckom. toliko je nemirna i ne spava preko dana da ne mogu niti rucak spremit ili stavit robu prat.
Koala ja se divim mojoj dici! Iskreno eto! Mrva je grintulja na krevetu a brat ga je cuva i prica mu nesto o skoli i drza dudu da mu ne ispadne dok san ja sredjivala sta san zacrtala brzinski i bome mu je zaspa.A ja slomin kicmu i obisin bubrige u pozi g327 dok ga drzin kako mu pase kad ga grci samo da zaspe.Onda kad nocu zna zacenit ako isprazni prije pa dok bocu smuckan oni samo dodju u sobu poljube ga i vrate se lec a ujutro prvo trka njemu.I kolliko god vole ekrane i tehniku uvik ce prije lec kraj njega i gledat ga.
A da stizen nesto puno? pa i nisan al se trudin bar da ne mislin svasta trenutno dok smo u tako nekim zbivanjima.
I samo da se zna ja znan koristit , (zerez,jel'te) i stovise relativno dobro znam di isti stavit u duzoj recenici a ovdi kad citan svoju objavu promislin "a sirota,savladala je samo abecedu". 🙈
Roba i dalje stoji na hrpi...
Dobri dan ovim preostalim trudnicama, mamama, bebama itd :)
Kod mene nema promjene, osim sto se gospodicna jako umirila i znam da je normalno ali eto, vise ju volim osjetiti nego da se mislim sta joj je.
I noge su mi pozutile koliko su naotecene.
Sutra na pregled, pa sta bude...
Babymam dobrodosla :)
Tala grupa na fb svakako! Tamo barem znam shareati slike i slicno :P
Frabe citam kako ga braco cuva...prekrasno :) Djeca osjete energiju, pa je vjerjatno sjetio mirnocu kod brace i odlucio utonuti u san. Djeca su zakon :)
Ivcy kako ti pada na pamet preduhitrit me :P Salim se :-* Neka je sretno, brzo i bezbolnoo. Javi se ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji