Angel eto da ne tipkam do sutra evo linkic. Samo nemoj nikakve programe instaliravati ako pise da je neki program dobar. Samo uputice si pogledaj
http://www.macworld.co.uk/how-to/iphone/how-clean-ios-iphone-ipad-junk-files-temporary-files-cache-2016-ios10-3609079/
Javi ako je uspjelo.
Ja cu isto cucati i imati kadicu u kadi. Inace cu imati onaj stolcic sto sam pisala pred par stranica. To moze i u kadu i pod tus.
ja cu kadicu staviti na stol u dnevnom.
nismo se jos kupale, ali sam joj oprala kosicu, lice, vrat, pregibe... znaci, kao da smo se kupale : ) stavim toplu vodu, kap mustele, uzmem krpicu za kupanje i nju umocim, ocjedim malo i prođem sve. ajme, kako uziva i smjeska se...
ja sam mislila uzeti onu mustela cold kremicu za hladne dane.
mi puno setamo i tako cemo i kroz zimu. krace, ali cesto.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
curke, ako imate fb javite se za dodavanje
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Aaaaaa ova moja mala je budna od 13.30 aaaaahhhh. Onda kad sam pisala da bi pod tus uspjela sam ju uspavati na 20 min i namazem se purelanom i evo njeeeee. I ne da se.
A bas priziva samo za paznjom. Kmeci.
I pojela je cicu i pol veceras i jucer 😨
Tko ce ju nahraniti takvu? Ima apetit kao tata!
Angel, koji imaš steznik i gdje si ga kupila?
Diddy, svaka čast - imaš dobru "mašineriju" za sada, treba to fizički izdržati.
Tala, na fb je grupa koja se nastavlja nakon što sve rodimo, ili to neka određena grupa od ranije?
Sviđa mi se da i dalje budemo ovdje, jel toliko smo toga napisale i samo možemo nastaviti. Mi koje nismo rodile (bar ja) čitam vas koje već jeste i zapisujem si moguće probleme i rješenja u kojima ste se našle sa svojim bebama. Što meni puno znači - koje kapi kupiti, kako riješiti grčeve, kako dojiti i td.
Mi imamo problemcica sa kožom na guzi, nije pelenski osip al zacrvenilo se. Mijenjala sam vlazne al? cu izgleda morati i druge pelene. Kupio mm danas mustela kremu pa da vidimo jel valja. Pavloviceva mi je bila super al pedica predlozila sudokrem, koji mi je katastrofa,samo mu je isusio kožu. Bekutan krema mi je isto super kao i pavloviceva al se to crvenilo ne povlaci, njih cu koristiti kad se ovo povuce.Mozda mustela sredi sve.
I ja nosim steznik, dugo me je bolila rana ali sad kad me ne boli nosim ga.
Neznalice koji vrh to sa zaoisivanjem! 😆😆😆
Zmajo zaspa je nakon CILOG dana jedenja i nosanja i to naslonjen na mene oko osan.
Sad ga planiran minjat i evo san napravila bocu jer mi je prsi iscidia a ja san zadnju uru spavala ka top i onda me stariji dosa poljubit za laku noc.Dica se sama spremila za lec koliko san ja koma.
Frape, mame koje ste rodile. ste već iskusne mame, pa bolje da zapišem vaša iskustva, pa ako mi se što slično desi s bebačem kad rodim bit će mi lakše kad ću imati pročitati kako ste vi rješavale.
Do sada sam živjela u neznanju i baš mi je super, ali kad ne budem više sama već imala malo klupko pored sebe, eeee to je druga priča hahah
Sunnyday, znači tebi steznik pomogao i pomaže - koji imaš, gdje si kupila.
Neznalica aaa dakle ti si ta koja frabe zove fraPe :D meni je mama kupila steznik, kao duboke gacice je, (do grudnjaka skroz) super mi je za svaki dan,al planiram kupiti onaj kao body steznik, bio je u h&m ali se rasprodalo. Ima i u women secret al mi je malo skup, pa nikako da ga kupim. Ne znam jel mi pomaze ali se ja puno bolje osjecam kad ga nosim.
Sortiraj odgovore
Najstariji