Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunnyday
    03. Studeni 2016. 23:00

Jel neko od vas kupovao jaknu za bebu? Imam skafander, ali kako brzo rastemo mislim da ga necu ni koristiti, imate ideju gdje da pogledam? Zara mi ima jednu super al nema vise manjih brojeva.

Frabe
    03. Studeni 2016. 23:25

Hahaha nekidan je neko napisa da san postala FraPe,sad vidin ko je "kriv" za to.
    Sveznalice meni je super ta ideja da zapises,simpa mi kako lipo sve planski biljezis za "ako bude jedan dan".Ja evo danas bas mislin da cu se ipak morat pomoc nekim kapima za grceve mu i znan da smo zivo o njima pisale i nema kapi koje nisan proucila na google i opet neman pojma sta bi uzela. 

Steznik?Ovaj porod ga uopce nisam pomislila obuc!😞
    Ka prije san to smatrala i zbog kila prakticnim a sad ga se nisan ni sitila.Nekako me zivcira pomisao iti na cvrsce mudante a kamo li steznik.Ne zbog punata nego priko stomaka,pa nisan uopce pametna.Al ja inace ne volim ni hulahop zbog tog stiskanja pa nista cudno.Iako iman steznik spremljen jos odavno i prakticki je nov. 
    Ma dobro.. evo san sve izljubila i svi spavaju pa cu i ja,smetaju me moja kuckanja u grlu i to bas daje na zivce..
    Nadan se da cete/cemo imat mirnu noc i da ce koja i rodit nocas!
    Laku noc zene..

Crna191
    04. Studeni 2016. 03:03

Da se i ja malo javim noću..
    Meni je u bolnici bila Dr koja je pregledavala misice i rekla da ne pomišljam na steznik jer bi samo napravila kontraefekt..a i zbog rane jos ne mogu nista stegnuto imati..boli me od običnih gacica pa steznik necu ni pokusavat..mada se meni trbuh vratio u normalu..samo je koza malo opuštenija al to cemo riješiti kad cu smjet vježbat..
    Odoh sad podići malca da podrigne i uvalit drugu "priju" jel on samo trazi jooossss...

koala988
    04. Studeni 2016. 07:06

Jutro, mi smo budni od nekih 5. sve bude dobro do 4 i onda krenu problemi sa spavanjem. ja sam iscrpljena skroz. Muz radi, a ja sama doma. Bole me leda za poludit. Danas je lijep dan pa cemo probat napravit dir, samo da nije na sisi stalno.

Frabe
    04. Studeni 2016. 07:50

Jutro!
    Da vas nenaspavane utjesin,imala san ludjacki napadaj gastririsa u zoru uz sve sta me drzi danima.
    Ne znan vise sta napravit sa sobon da buden normalnija. 😔

Jado
    04. Studeni 2016. 09:24

Jutro curke i pokoji mali deckic 😊
    Kako smo danas? Moja micka se "svadi" i "grinta" cijelu noc. Bas mi je zao. A ne mogu joj nikako pomoci. Sad je papala i cekamo patronaznu sestru da dodje. Ona spava i svadi se i dalje. Mislim da ju opet nosic zeza jer papa dosta kratko ali trazi redovno. I eto sad jos odspava kuru i onda popodne je budna ko sovica do navecer.

Joj Koala drzi se. A sta drugo da ti kazem. Mozda ces imati srece pa ce ju setnja uspavati pa i to stignes turu odspavati. Ali stvarno spavaj nemoj pospremati ili kuhati rucak.
    I ja sam kao zombi do popodne. A dragi ima posla i ostaje duze ovaj tjedan i jos je danas ranije otisao da ne mora raditi sutra. Ali necu se zaliti. Po noci je relativno ok pa se dizem za podoj i presvlacenje. Samo ako se cika ne nacrta u roku keks mala poludi posve 😅

ivek2207
    04. Studeni 2016. 09:46

Jutro svima, ja isto ne nosim steznik, kako je crna rekla jer smo obje na duhu bile i fizioterapeutkinja mi isto gledala trbušne mišiće iznad i ispod pupka i rekla da netreba steznik. A trbuh mi se odmah drugi dan izravnao skroz, imam možda još cm malo kože, al to niš...

Što se kupanja tiče mi smo na stol u boravku kadicu stavili, mislila sam na vešmašinu u kupaoni,al tu mi je odmah za presvuči komotnije. U vodu samo par kapi baby ulja i blazinicama pređem preko svega. Paše mu unutra, topla voda, valjda kao u trbuhu kad je bio.

Jao, ja nema fb pa mi nemojte sad sve zbrisati tamo, ostat ću sama ovdje.😊

ivek2207
    04. Studeni 2016. 09:47

I da htjedoh pitati jel imate po trbuhu još lineu negru. Meni nikako da prođe, čak imam osjećaj da je malo i potamnila.😕

tala
    04. Studeni 2016. 09:48

jutro! 

mi smo fino spavale. jela je u 23:30, 03:15 i 05:50. jedno mijenjanje pelene jer je bio kakanac. sad se mm "igra" s njom, a ona uziva u glazbici.
    jos nam nisu stigli papiri u maticni, a mislili smo to danas obaviti. 

saljem vibrice svim okruglicama i da brzo maze svoje bebice : ))))

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

tala
    04. Studeni 2016. 09:52

ja nosim steznik. valjda je druga trudnoca ucinila svoje, pa sve malo sporije ide unatoc kratkom porodu. voda iz nogu je pocela nestajati, pa i vaga ide dolje. 
    linea se jos uvijek vidi. 

morat cu se uhvatiti vjezbanja uskoro da se dovedem u stanje prije trudnoce jer ako skupim hrabrosti za jos jedno ( a mm zeli u max. godinu-godinu i pol) zelim imati dobar start : )

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.