Pozdrav svima,
ja iskreno nemam pojma jesam li već pisala danas, u bunilu sam totalnom, mi smo očito u skoku i to pošteno, na sisama mi je već 5 sati, neće spavati, jedva sam uspjela pojesti danas dva tosta i to sat vremena nakon što sam ih napravila. Cendra, gleda, buni se, a spava mu se za poludit.
Isto ko i meni.ako zaspi traje 10 min ili ako maknem ruku s njega odmah se budi.
Koliko je to vama trajalo, čitam da može i po 7 dana biti. Ostat ću bez bradavica ako će biti tako dugo.
Još u zadnjih sat vremena se pokakao 2 puta.
I prvi put ga okupala patronažna danas konačno.🙂 Jeej.
Croatina, uh, baš te snašlo. Ali drži se. Bebač će biti dobro (naravno da mu je najbolje uz tebe), a ti se trebaš oporaviti i biti fit mama za malca. Potrebna si mu zdrava.
Ivcy1306, otvorena 2 prsta, jesu ti i danas radili ctg?
Hubica01, promijenili ti termin poroda. Uh po popisu ste obje ispred mene, što znači da bi mogla onda i ja ranije. Ja idem u ponedjeljak na kontrolu u TA, baš me zanima što će mi reći. Sluzni čep vam nije otpao?
ajmo, trudnice!!! jos malo 👶
mi smo se upravo vratili iz setnje. curka uzivala u kolicima, doma pojela i spavanac, a ja idem oprati suđe na brzinu i izvaliti se.
nosi li tko steznik? je li vam se sve vratilo natrag nakon poroda? koliko traje taj "proces" : ))
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Crna mi smo jucer malecku oprali skupa. Dragi i ja. Malo smotano ali jesmo i ajme sto je uzivalaaaa mustrica ❤
Sutra mi isto patronazna dolazi pa mi pokaze kupanje. Mene zanima u biti samo kako je primila bebu? Jer bi rado to savladala da ju mogu i sama srediti.
A nemam bas gdje na poviseno staviti kadicu 😔 kako vi kupate bebe?
Eto moja mala je budna ali sva sreca ne vjesa se po cici. Pa izludila bi. Sumnjam da je skok. Jedino ako je extra napredna beba sto svaka mama misli za svoje cedo 😍
Neznalica, nije mi otpao..stalno gledam hoce ili nece 😀 uhhh jos malo...
Tala meni se vratilo sve ful do kraja jucer bas. Tako da 2 tjedna
Pitala sam u bolnici za steznik i nitko nije rekao da nosim 🤔 nije ih bas briga
Koliko seces sa bebom? Ma mislim da ja isto idem sutra na par minuta. Kako ne spava po danu mislim da ce joj to bas goditi.
Curke,super šta šetate već sa bebačima... divotica... 😉 najavljuju snijeg sljedeci tjedan a ja nemam debljih kapica... Neznalica,jel tebi otpao? ajme sve mi tako djeluje nestvarno...
Neznalica, sutra imam ctg i pregled, nadam se da cu se jos otvorit a da ne osjetim hehehe
Meni nije ispao sluzni cep al nesto mi curka i mene narucuju svaki drugi dan a ne znam zbog cega jer jos nisam presla termin, u cetvrtak mi je!
Hubice, kako je pocelo ja cu jos i prenesti, prijeteci prijevremeni ovo ono i na kraju vidi me, 39.tjedan puni a nis se ne dogadja hehe
Na mobu mi neće poslati poruku pa sam sad probala sa laptopa i radi. Mi smo doma već 2 i pol tjedna, uživamo u šetnjama, kupanju i svemu, Niko super, danas bili kod kadiologa rekao da sve besprjekorno, eto sutra sa mužem idem van, mama čuva Niku da proslavimo što nakon 1mj i pol svih sranja koje smo prošli sve ok,obavili sve pretrage na rebru uključujući i UTZ mozga i sve super :)
Izdajam se i patim sa sterilizacijom i svime, jedan obrok nadohrana, sačuvala kolostrum pa mu sad to dajem za imunitet zbog operacije, ali rekordno brzo se oporavio i skroz i sad nas zezuju grčevi ok 19h, ali ide na bolje pomažu sab simplex kapi.Neće ciku jer nakon sonde se namučila da ga naučim na flašicu i nemam se snage sad još sa dojenjem boriti nakon svega, bitno da pije moje mlijeko. Bila danas patronažna udebljao se 250g u tjedan dana.
Čestitam svim mamama i bebicama, nadam se da su svi dobro. Jazmajac samo hrabro u šetnju, ubundati se i to je to, nama patronažna rekla samo izbjegavati shoping centre. Prvi dan išli nna balkon 20min, pa van, 20 min, pa pol sata, pa sat i tako, ovisno o vremeni. Niko se voli kupati,ali ga smotano vadim iz kade i uvijek se rasplače tada,grrr...
Kako vaše bebe spavaju?Moj ne voli baš spavanje i kronično sam neispavana
Ima netko ideju zašto mi ne rade poruke sa moba i kaj da napravim, jer za laptop nemam vremena??
Sortiraj odgovore
Najstariji