I meni se vidi jos uvijek linea n. Ali jos je rano da prodje sve bas sto nije?
Necu se zabrinjavati jos oko toga.
Ali za trening odbrojavam dane hihi. Jedva cekam. Tocno znam kako cu poceti i sa cime i onda se prebacujem na utegice moje i vracam se kondiciju 😍
Bez obzira hocemo ili necemo jos jednu bebu mislim se vratiti u tip top formu
Jutro svima!
i mi smo loše spavali.
Koala naši bebači kao da su telepatski povezani, svaki dan se nasmijem jer točno kako ti napišeš da provodite dan i noć je i kod nas.
Ja sam uzela steznik u ljekarni, baš za osobe koje imaju operacije u području trbuha i jaaako je čvrst. Bio je oko 160 kn. Imam i onaj chiccov od frendice al mi je ovaj puno bolji.
Crna super je da je vas na Duhu pregledao fizioterapeut, baš mi je žao da to nije praksa i u Vinogradskoj. Meni zapravo u bolnici nitko nije ništa rekao vezano uz to, ali ja sam ga uzela na preporuku kolegice koja je doktorica i imala je i sama dva carska pa sam si mislila ne može štetiti.
I ja imam još uvijek lineu negru i isto mi je potamnila. Trbuh mi je ok, relativno je ravan ali je daleko od starog stanja sa pločicama tako da me čekaju trbušnjaci definitvno ;/
Vaga pokazuje 4 kile više što nije strašno, ali još uvijek ne mogu staviti vjenčani prsten zbog vode u dlanovima, jel ima koja od vas da joj se to događa? Već je 6 tjedana prošlo i ozbiljno se bavim idejom da uzmem neki prirodni diuretik.
Tala ja bi rado na FB grupu, kako se ubacim?
Zmajac mogu ja vježbat s tobom, činiš mi se puno volje i ideja, a ja trebam nekog da me motivira inače ništa od mene
Dobro jutro 🍵
imamo fejs grupu? Ja bi se prikljucila :)
Znaci linea negra i 2 strijice na trbuhu mi izbile doslovno preko noci i to na strani gdje mi je oziljak od sljepog crijeva..u ponedjeljak sam na kontroli nadam se da ce me pregledat vag. zanima me jesam li ista otvorena..ipak me nisu slali u visokorizicnu TA. Jedva cekam rodit...
Frabe ah taj gastritisss ja sam prestala pit tablete jer vidim da pomaka nema tjesim se da ce bit bolje kad rodim..
Zene kolko mi je pametno spancirat se s bebicom od cca 4,5tjedana po adventu?
FraPa - Fraba, oprosti što ti krivo pišem nadimak.. uopće nisam primjetila. Ne bi se čudila da ima još mojih tipfelera - prsti nisu moji - ne odgovaram za njih
Sunnyday, a kolegice mi govore da uzmem steznik, pa zato pitam vas. A valjda će i mene pregledati poslije poroda na sv.duhu pa će mi reći da ili ne steznik. Nisam ljubitelj da me ista stišće, ali ako je za zdravlje i brži oporavak, a izdržat ću.
E cure u Babycentru je akcija pa si pogledajte ako vam što treba, evo linka https://www.babycenter.hr/akcije
Neznalica pregledat će te sigurno gore, to njim je praksa, ugl ako imaš na trbušnom mišići iznad pupka nakon poroda dva prsta mjeru onda ti preporučuje steznik. Ja sam imala iznad pupka 1 prst a ispod pola, tako da je rekla da bi bio kontra učinak.
Joj vi ste već na još djece. Mi isto želimo još,mm troje ili četvero, al to ćemo vidjet, ali sigurno ne još, ja volim nekako veliku razliku tako da za jedno 4-5 g bi dolazilo u obzir drugo. Imamo svakakvih planova za kuću i posao a i da ovaj micek stane malo na noge svpje, onda ću se valjda odvažiti dalje.🙄
Ne radi sa mog niti sa muževog moba, probala sam i savjet od Jazmajac i niš, imam iphone.
I ja bi u face grupu...
Crna moj ti jede oko 80-90ml svaka 2 i pol do 3h, dobio 750g otkad se vratili iz Munchena, oko 250g tjedno rekli da to super, sad ne znam da li to u prosjeku ili misle zbog operacije.
Sinoć koma spavao,a i danas živčani, dok dan prije sve bilo super. Da li i vi imate takve dane ili ste već uspjeli uhvatiti skroz rutinu?
Sunny kupila sam mu zasad debelu kapu u HM,iznutra mekana, tamnosiva 39.90kn, topericu u bennetonnu i imaju super skafander skrooz mekan i zatvorena stopala to ću kupiti za koji tjedan čini mi se super topao.
Kada mi je u njegovoj sobi-mojoj bivšoj radnoj, ostavila sam cijeli stol-radni iz ikee, onaj najobičniji i tamo ga kupam a preko puta prematalica.
Sunnyday, probaj s Bepanthen masti mazat guzu. Nama se malo zacrvenila pa ju je patronazna preporucila i s tim jako brzo proslo, super je i nastavit cu ju koristit. Prije sam imala Mustelinu.
Ja isto ne nosim steznik i ne znam jel mi treba. Jel mi sad kasno da pocnem nosit? Bebac ima 7 tjedana...
mene na sv. duhu nitko nije pregledao jer sam potpisala i otisla drugi dan doma. sad si bas trazim te misice. kao da umacem prste u puding, hahahaha...moram ici prosurfati kako to ide...
jazmajac, i ja bih vjezbala!!!
ovo za fb. ja sam mislila dodavanje za prijatelje, ali moze biti i grupa.
jedino cure koje nemaju fb. meni je zao ikoga ostaviti : ( ovdje nam je sve i bas volim citati vase postove dok u jutro pijem caj...
nama je bila patronazna i vagali smo cvitu. dobila je samo 60 grama u tjedan dana.
kako postoji neko pravilo da dijete 14 dana nakon poroda mora biti na porođajnoj tezini, to znaci da imamo jos 7 dana da dobijemo 220 grama. ( 280 smo izgubili nakon poroda)
uvela nam je buđenje za ciku svaka tri sata i dolazi opet u ponedjeljak. tada cemo se i prvi put kupati u kadici voda+cep maslinovog ulja).
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Sortiraj odgovore
Najstariji