Hubica01, nije mi otpao čep, iako stalno gledam. Malo imam lagane grčeve u donjem dijelu zdjelice, ali nije strašno. Iscjedak je konstantan. A ruke sve više trnu. Jedino mi nije jasno, već par dana imam mekaniju stolicu.
Ivcy1306, oprosti sutra imaš pregled (malo pobrkala dane haha), a ti bi kao Tala, što se više otvoriti da ne znaš, pa kad dođeš tamo odmah da ideš i boks roditi.
Mene od jučer malo grlo pecka i nos procurio, preznojavam se po noći, ali molim se da ostane na ovom, da se ne razbolim (baš mi to ne bi trebalo).
Da da,, sad mamice uživaju s bebačima na ovom suncu i lijepom vremenu. A kad mi rodimo za padat će snijeg i nećemo nikud moći. haha
Pale, baš lijepo da si se javila i baš lijepe vijesti. Sve ide kako treba. Super.
Pale ajme kako si me razveselila sa javljanjem! Dobro nam dosla!
Cujem da dosta cura ima problema sa spajanjem na forum preko moba 🙁 mozda da pobrises cache memoriju? Moras naci kako na guglu ovisno o telefonu kojeg imas.
Bas mi je drago da ste se pa rekla bi oporavili! Nema veze za dojenje, puno toga ste prosli i bitno da se sad uhodavate kako dolici.
I bas lijepo da idete van ti i muz. Uzivajte i napisi gdje cete? Dobre ideje je uvijek imati pogotovo sad kad vise nismo sami i mora se poraditi i na vezi.
Imas pravi za setnje. Ne znam sto sam glumila gljivu do sad. Kako je imala smrkav nosic nisam htjela ici van.
Stisnula posalji prije nego sam dovrsila misao 😊
Hubice nemam ni ja zimsku kapicu 😔 bas moram ici sad jedan dan do west gatea i probati joj naci nesto.
Paleeee, baš mi je drago da je sve superrr!!! Baš smo te spominjale :))
Neznalica, i meni je tako..grči me dolje, ali kad više hodam me pritišće jako dolje kao da će van haha i onda moram stati...i imam taj pojačani iscjedak... i mekaniju stolicu... daaaa oni se lijepo šetaju a mi ćemo ih u sanjkama furati :))))
Ivcy, još ćemo sve roditi na samo martinje hahaha
Pale i Niko!!!!
Moje dite je danas cili dan u hranjenju,prsi i bocice da ja neman pojma koliko puta.Patronazna zna ponavljat "8 puta mora jest" a ja mislin da na dane i 28 bude! Bar se tako osjecan al dobro,to mora dobit cin zatrazi.
PALE bas mi je drago da si se javila, i da je Niko dobro.
Zmajac idite u setnju, sigurno ce Ana bolje spavati. Ja kadicu stavim na pod dok ga kupam, bas mi je nezgodno ali nemam gdje da je stavim, a na krevetu mi ne izgleda bas stabilno pogotovo jer starija uvjek skace tu oko nas kad je kupanjac :D Ja ga spustim u vodu a samo ruku stavim ispod glave i uhvatim ga ispod ruke, tako mi je najlakse. da bude u vodi a da mu ne ulazi u usi. Sama ga kupam bez problema.
https://www.youtube.com/watch?v=1GM-dQsmlBE
evo ovako ga drzim kao ova zena u videu
Neznalice, ma samo da ne prenesem.. vec je bas tesko. Koliko si ti sad trudna?
Hubica i ja smo skoro u dan, ja sam 39tt danas a ona 39+1 ako se ne varam.
Pale bas mi je drago da je sve ok sa Nikom i da uzivate!!
Jazmajac tako kako ti je sunny stavila video,tako je i meni patronažna pokazala..i idite se šetat..njima zrak samo godi..meni EMI jedino u kolicima mirno odspava..kad znam da u Danskoj djeca spavaju vani na zimi stalno,onda našim kenjkavcima ta šetnja ne moze odmoći..
Pale ajme bas mi je drago da si se javila..kako smo mi u grčevima isto pa nismo za duge izlaske,vafle prebacujem za proljeće..😊
Kako se izdojite i koliko kad tako trebate izac negdje? Ja uopće nemam osjećaj kolko on popije..ja se izdajam samo poslije njegovog hranjenja jer on meni svaka 2h pocicka obe cike..i onda to bude jedva 10ml poslije cickanja..
Super curke hvala!
Moram s njom van da. Ma koliko da je mala djetetu je dosadno mislim.
I evo ulovi ju zuta minuta i ne mogu ju ni spustiti. Vristi ko da ju nesto boli. A cim ju dignem milina
I spava na meni. Sad cu opet probati jer bas bi mi tus godio.
A jela, kakala, podrignula se....i najednom se na ciku naljutila i krenula vristaona 🤕🤕
Sortiraj odgovore
Najstariji