Pale,super da si se javila i da ste svi dobro. trebalo je puno snage za to sve prolaziti...
Netko je pitao za kapi biogaia, uglavnom danas smo ih kupili, pedijatrica rekla te ili one simbex-ne znam kako se tocno zovu. Muce ga grcevi danas...
Bili danas kod pedijatrice na kontroli,ne znam bas zadto nas je prije 1.mj narucila,uglavnom cekaona puuuuna djece sa raznoraznim virozama,prehladama...i kako da ne brinem da moje malo zrno nesto ne pokupi.
Ivcy nama je stanje skoro isto, ali sam ja samo prst otvorena... isto toliko straha od prijevremenog a eto sada...
Ja sam planirala kadicu stavitti na perilicu rublja/ sušilicu dok je kupam?
Pale baš mi je drago da si se javila i da ste dobro... neka samo tako bude i dalje.. želim ti da uživaš i ljepo se provedeš na večeri, zaslužžili ste malo vremena za vas dvoje nakon svega❤
Croatina pokušaj se sada koncentrirati na sebe i svoj oporavak da ste sto prije vratiš doma... tješi se time da si stvarno dala sve od sebe za dojenje i da si bar neko vrijeme uspijela dojiti... i to je već veliki uspijeh
Tina ja sam stavila kadicu na komodu i bilo mi je previsoko,nisam mogla da ga drzim preko ruba kadice, a mislim da ni na masini ne bi mogla. E da, patronazna mi je rekla da ga ne kupam u kupatulu a da ga oblacim u sobi zbog razlike u temperaturi,malcice je toplije u sobi kod nas.
Ivcy1306, ja sam 37+4, ti i Hubica ste ispred mene ali sve to sad nekak izgleda tu, blizu. Čitam kako svaki dan neka mamica rodi i mislim si uuuu gdje sam ja, kad eto ga.. kao i Božić tu pred vratima. Na kontroli mi je doktorica rekla da ako što i bude (misli na porod) da se ne uznemirim jel sam ušla u 37 tj i sve je to sad normalno. Cure more, držim fige.
Danas na face sam naišla na članak o Adventu u Zagrebu, sa još nekim novim dodatcima - Advent na Štrosu, pa u tunelu, pa i u Novom zagrebu. Inače prošle godine sam uživala u šetnji Zrinjevcem - muž, i kumovi s bebačem (što sam se napila kuhanog vina), a kako ove godine. E, morat ću nešto smisliti. haha. Ovaj vikend sam išla provjeriti gdje su mi božićni ukrasi i adventski vijenac (malo me puknulo)
Da, a ovo ce nam biti najljepsi Bozic ikada, sa nasim malenima.. bas lijepo!!
Tina kad ti ides na pregled? Mozda se mi upoznamo kako hehe a mozda smo se vec i vidjele koliko cesto sam tamo.
Croatina baš mi je žao, nadam se da ćeš brzo ozdraviti i vratiti se svom Leu. Nemoj se brinuti zbog dojenja, dala si sve od sebe, neke stvari su iznad toga. Neka te tješi da je ono najbitnije do sada već dobio, a ima zaista dobrih AD danas.
Pale baš te lijepo čuti, drago mi je da je Niko dobro. Lijepo se proveseli s mužem. Meni isto ne radi forum s mobitela, Zmajac jel znaš kako se na Iphonu radi to što si predložila?
Trudnice samo hrabro, još malo malo. Vjerujem da vam je već svima dosta.
Tala, Zmajac ja nosim steznik, bar ponekad kad se sjetim, i mislim da pomaže.
Danas bili na prvom pregledu kod pedijatrice, bas nam je spomenula da probamo malca umotati ovako kao što Zmajac radi pa da vidimo hoće li bolje spavati. Od 3 na dalje on uopće ne spava, kronično smo umorni.
Inače pohvalila mu je motoričke sposobnosti koje su, kako kaže, nadprosječne za ovu dob. Tata je procvjetao naravno
Crna naše mame su valjda iz drugih vremena, moja pak stalno viče da nam je hladno u stanu i da će se dijete razboliti. Na 23 stupnja, svašta
Mi isto moramo pojačati sa šetnjama, kaže pedijatrica da treba svaki dan biti vani i da se ne zamaramo s temperaturom jer da oni mogu biti vani i na minus 10 dobro obučeni sat vremena, a kamo li ne na 15 stupnjeva.
Tala ja mu malo bademovog ulja na obraziće stavim prije izlaska vani, Jako mu je suha koža tako da smo i dobili preporuku da ga ne kupamo svaki dan već svaka 2-3.
http://www.djecjaposla.com/advent-u-zagrebu-u-grad-stize-djed-bozicnjak-na-strossmayerovom-trgu-bit-ce-sanjkaliste-za-djecu/
Eto vama u Zabregu!
Pozdrav,
Ne znam jesam li čestitala novim mamicama, pa evo čestitammm 😁
Uspjela sam vas napokon pročitati tako da ne budem u zaostatku.
Pale meni također ne radi forum preko moba pa kradem mob od muža 😉. Jako mi je drago da ste doma i da možete napokon uživati.
Croatina, nemam riječi kojima bi te mogla barem malo utješiti, jako mi je žao, znam da si i tužna i jako bijesna 😢
Neznalica i mene je jako iznenadilo da je tako velika razlika među njima, najviše zbog toga jer je cijelo vrijeme svaki uzv pokazivao razliku od max 100g...sva sreća da sam bila u komadu do 37+4, tko zna koliko bi Vito bio težak da sam ranije rodila 😔
A snalaženje sa duplićima? Uf... Najveći mi je problem jer sam ja koma. Imala sam malo teži carski, izgubila sam puno krvi i tijelo mi je toliko izmučeno da mi je sve ogroman napor. Imam pomoć, muž je doma, svekrva pomaže, šogorica mi je također došla pomoći na dva dana, moji uskoče kad treba... Smotani smo još uvijek, dani lete i tako, svaki dan izazov. Trenutno su na ad jer ja od šoka nisam imala mlijeko, a kad je stiglo odmah se sve upalilo i zakurila sam 37,8. Klopaju u isto vrijeme, Grga je mirniji pa strpljivo čeka da se Vito naklopa pa da on dođe na red 😀. Uglavnom klopaju svaka cca 3 sata i spavaju. Za sad se držimo. Strah me što će biti kad muž počne raditi...
Mi kadicu stavimo u dnevni boravaj, na kauc. Tu mi je najzgodnije jer je i komoda za presvlacenje odmah pored, a i dnevni je najtoplija prostorija u kuci.
Jeste razmisljale o krstenju? Mi planiramo netom prije Bozica, kroz Advent. Ne znam jos bi li robicu posudila ili kupovala i s obzirom da ce bitu zima ne znam sta ovuc preko.. ja tako vec razmisljam o tom hh
Sortiraj odgovore
Najstariji