Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jado
    03. Studeni 2016. 11:06

Pa dobro Crocandy hoce ta nasa Mila vec doci da je upoznamo? 😊

Ja bi vam stvarno preporucila da probate swaddle 😊 stisnuti su fino i pase im a jako im toplo bude
    Nema opasnosti od prebacivanja dekica i popluna preko glavice....ja sam znala za to prije i jos mi je patronazna sama napomenula. Preko dana ju ne motam osim kad je nemirna

Koala bar ste imali mirnu noc. A drzite se sada. Sta ces? Mazi ju i mozda zadrijemate skupa nekako. Sad bi dobro dosla marama ili nesto da ju mozes nositi. Ja cu si svoj sling morati oprati da ceka spreman

tala
    03. Studeni 2016. 11:13

jutro! 

jedva sam se prijavila na forum. odlogiralo me i nikako : / 

diddy, cestitam na velikim deckima! svaka cast! 
    joj, croatina, sokiralo me!  drzi se, neka obave sto trebaju i vracas se svojoj mrvici kuci.
    crocandy, je li sutra pregled? kako si?
    pale, chippica, falite! nadam se da su niko i zoe dobro : )

mi papimo, pa pajkimo i tako u krug. pocela je imati malo vise budnog vremena pa joj pustamo glazbu i masiramo ju. nocas se cijelo vrijeme smjeskala. a najveci smjesak je nakon dobro obavljenog kakanca : )))
    kupili smo biogiaia kapi s vit. D.koristi li ih jos netko?
    dobili smo preporuku od patronazne. 

kakvo je vrijeme kod vas? 
    ja upravo citam da na sljemenu pada snijeg, a uskoro bi se mogao spustiti i u nizine. koliko ste vremena vani po ovakvim temperaturama? 
    razmisljam na kolica staviti onu plasticnu navlaku. ona je inace za kisu, ali mi se cini super i protiv vjetra i hladnoce. 
    stavljate li na obrascice kakvu kremicu da se ne zacrvene?

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Sunnyday
    03. Studeni 2016. 12:40

Luckime Jedno jutro sam se probudila a nejmu je dekica bila skroz preko glave, jako sam se uplasila pa sad vise ne pokrivam ruke, ponekad ga umotam kao sto je rekla zmajac i stvarno tada puno bolje spava. Inace presvlacim ga pri svakom podoju pa da ga ne razbudjujem sa tim umotavanjem ja ga pokrijem samo ispod ruku. 
    Zmajac ja presvlacim stalno pelenu, ako je ne presvucem bude puuuna pa nekad i probije, ne kaki stalno kao tvoja ali piski jako puno.

Ivcy1306
    03. Studeni 2016. 12:46

Pozz curke i cestitke svim novim mamama! 
    Ja jucer isla u TA na pregled pa mi nisu radili vaginalno vec samo ctg, koji je uredan. Sutra imam opet pregled i ctg,narucuju me svaki drugi dan jer sam se 2prsta otvorila i plodna voda je mlijecna pa kazu da bi to moglo krenut svaki cas! 
    Hubice kako ti stojis sa otvorenoscu/zatvorenoscu?

tatjana_zg
    03. Studeni 2016. 13:14

Ja malog pokrivam sa dekicom tankom i poplunom. rukice ne pokrivam jer ih drzi kod glave a i nikad mu nisu hladne. i ne grijemo nesto posebno jer se bojim tog suhog zraka pa imamo radijator na 1 i na radijatoru u vodi susenu mentu i kamilicu. jedino u kupaoni grijemo zbog kupanja.

Mi svaki dan secemo (osim kad je kisa). ak je jako hladno onda smo pola sata. a ak je ok vrijeme znamo biti i po 2 sata vani. mali se obozava voziti i spava cijelo vrijeme kad je vani. cim udjemo unutra probudi se.
    Tala to za plasticnu navlaku za kolica ti je super ideja. mi stavimo onu protiv komaraca jer je gusta pa isto ne moze vjetar unutra.

Hubica01
    03. Studeni 2016. 13:23

Haj curke!

Diddy, čestitke na velikim dečkima!  
    JaZmajac, baš sam gledala taj swadlle i baš mi se čini da je to ok :)  ipak su oni 9 mjeseci bili sklupčani u našim bušicama i naravno da im je čudno kako sad odjednom toliko mjesta haha
    Tala, znači kod vas je mirno i uživate? Jesi se ti uspjela odmoriti i naspavati?
    Ivcy, evo ja s pregleda, imala sam i vaginalni i uzv, i ctg..otvorena sam jedan prst..sve je ostalo u redu i naručena sam za 6 dana opet i to na termin... zato po onom popisu,neće biti 17.11.nego 9.11.ajmeeeeeeeeeee eto toga i još prognoziraju snijeg taj dan :/    možda i ti dočekaš termin tkozna! U stanju pripravnosti smo haha
    Croatina, ufffff samo se drži...imaš za sve snage jer te doma čeka jedan maleni koji te treba zdravu! šaljem zagrljaj podrške!

Jado
    03. Studeni 2016. 13:33

Ajmo trudnicice pred ciljem ste sad! 😊 bas lijepo se sve razvija.
    Ali crocandy eto prosla 900 str jesi rodila?? 😆
    Sunny kazu kao da se ne bi trebalo presvlaciti bebe po noci kao da razlikuju dan od noci bla samo u slucaju kakice. A ja to ne mogu ocito 😃 bas mi je nje zao jer se zna razbuditi pa place sirotica

Sunnyday
    03. Studeni 2016. 14:32

Zmajac veceras cu mu staviti vecu pelenu, taman imam jos par komada ovih manjih pa cu onda probati da ga ne presvucem,mozda se ne razbudi. Nocas je opet bila luda noc sto se spavanja tice jer je malena i dalje imala temperaturu i rano je zaspala pa se probudila jutros u 4, a naravno da se i bebica probudila pa smo se izmorili.

Jado
    03. Studeni 2016. 14:42

A meni napokon manje drzale sve i nisu procurile nocas. I ukakala se prijepodne i milina. Na ovim vecim mi sve kod nogica tanasnih iscuri. Nadam se da ce za 2 dana narasti do broja 1 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.