JaZmajac,hvala na info za grcice..i ja pitala svoju patronaznu i kaze da je probava,grcici u pitanju.
A sto se tice pelenaw na 0 jos
Lubenice i Diddy, cestitke!!
Lubenice, kako si zadovoljna Vinogradskom ?
Angel, mene prije par dana isto bolio rez, al taj dan sam puno nosila malca koji sad vec ima 5 kg i bila u uskim tajicama pa ne znam jel kombinacija tog pritiska i njegive tezine utjecala na bol il nesto trece... I jos uvijek mi je oko reza kao malo utrnjeno podrucje, valjda je to normalno?!
I ja sam u trudnoci pila Almagea prenatal i nastavila sam sad tijekom dojenja...
Čestitke diddy i sretno. ❤❤ kako je tako velika razlika u kilaži? nadam se da se uspiješ i malo odmoriti...
Ja sam danas imala pregled, mliječna pl. voda.. znači li to što, jel netko tako imao?
Ja sam kupila mali paket pelena 0 al mislim da mi neće trebati jer beba već ima preko 3 kg. isto tako prrtpostavljam i za odjeću veličine 50 da će biti premala?
Diddy cestitke!! Cure su te svasta pitale pa cu ja sacekati tvoje odgovore 😊
Tina i moja je bila preko 3kg i jos uvijek su joj 0 pelene najbolje
1 su dosta duboke i oko nogica joj siroke pa znaju propustiti.
Mislim da ce mi ovaj paketic zadnji biti taman za 3 dana i tad ce joj 1 biti OK.
Isto tako 56 joj je veliko
Crna ako su po noci grcici sto ga po danu muci onda? Skok?
Moja malecka samo ne bi spavala i lezi dugo i ne spava pa onda place za paznjom....a ja sam premorena lagano. Popodne sam odspavala pola h sa njom na sebi.
Ma ova u ljekarni je da prostite polublesava. Uf. Ugl uzela sam centravit post natal. Strah me tog opadanja kose iskreno
Zmajac mi smo odmah bili na pampers 2.i prosli tjedan presli na 3 i ok su mu. malo jesu dublje al nigdje nisu pustile. (velik je 58 cm i tezak 5900 g). 0 i 1 su mu u startu bile male 😂😂
Sto se tice krvarenja, meni je trajalo 4 tjedna sveukupno. ali malo je islo jace malo jako slabo.
Diddy cestitke 😃💕 joj, kako se snalazis sa dvoje? ja jedva i s jednom hh
Mame,u cemu vam bebaci spavaju tj da li ih pokrivate dekom ili je u vreci za spavanje? ja ga pokrijem dekom,ali nekako me strah s tom dekom...
Luckyme ja pokrivam dekom i jorganom,ali ga lagano oblacim.
Kolika je temperatura kod vas u kuci? Kod mene je 21, a pojacam grijanje na 24-25 kad ga kupam. Oblacim ga inace samo u bodi bez rukava i pidzamu. A pokrijem ga vise kad spava
Kod nas je isto tako negdje temperatura. Oko 22 recimo sa time da navecer za kupanjac pojacam grijanje
Preko dana pretezno u bodiju i hlacicama nekima ili laganoj pidjamici. A spava umotana u swaddle sa dekicom
A presvlacim ju non stop po noci sto me nervira jer ju razbudim ali koliko ta cura moze kakati.....cudo 😅 kako vama ide sa nocnim ne-presvlacenjem?
Sortiraj odgovore
Najstariji