Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • luckyme
    02. Studeni 2016. 21:54

JaZmajac,hvala na info za grcice..i ja pitala svoju patronaznu i kaze da je probava,grcici u pitanju.
    A sto se tice pelenaw na 0 jos

Vjeva
    02. Studeni 2016. 22:27

Lubenice i Diddy, cestitke!! 
    Lubenice, kako si zadovoljna Vinogradskom ?
    Angel, mene prije par dana isto bolio rez, al taj dan sam puno nosila malca koji sad vec ima 5 kg i bila u uskim tajicama pa ne znam jel kombinacija tog pritiska i njegive tezine utjecala na bol il nesto trece... I jos uvijek mi je oko reza kao malo utrnjeno podrucje, valjda je to normalno?!
    I ja sam u trudnoci pila Almagea prenatal i nastavila sam sad tijekom dojenja...

Tina220210
    02. Studeni 2016. 22:34

Čestitke diddy i sretno. ❤❤ kako je tako velika razlika u kilaži? nadam se da se uspiješ i malo odmoriti... 
    Ja sam danas imala pregled, mliječna pl. voda.. znači li to što, jel netko tako imao? 
    Ja sam kupila mali paket pelena 0 al mislim da mi neće trebati jer beba već ima preko 3 kg. isto tako prrtpostavljam i za odjeću veličine 50 da će biti premala?

Jado
    02. Studeni 2016. 22:59

Diddy cestitke!! Cure su te svasta pitale pa cu ja sacekati tvoje odgovore 😊
    Tina i moja je bila preko 3kg i jos uvijek su joj 0 pelene najbolje
    1 su dosta duboke i oko nogica joj siroke pa znaju propustiti.
    Mislim da ce mi ovaj paketic zadnji biti taman za 3 dana i tad ce joj 1 biti OK. 
    Isto tako 56 joj je veliko
    Crna ako su po noci grcici sto ga po danu muci onda? Skok?
    Moja malecka samo ne bi spavala i lezi dugo i ne spava pa onda place za paznjom....a ja sam premorena lagano. Popodne sam odspavala pola h sa njom na sebi.

Ma ova u ljekarni je da prostite polublesava. Uf. Ugl uzela sam centravit post natal. Strah me tog opadanja kose iskreno

tatjana_zg
    02. Studeni 2016. 23:28

Zmajac mi smo odmah bili na pampers 2.i prosli tjedan presli na 3 i ok su mu. malo jesu dublje al nigdje nisu pustile. (velik je 58 cm i tezak 5900 g). 0 i 1 su mu u startu bile male 😂😂

Sto se tice krvarenja, meni je trajalo 4 tjedna sveukupno. ali malo je islo jace malo jako slabo.

Frabe
    03. Studeni 2016. 01:42

Diddy cestitam na tvojim momcima!Nek vam je sritno! 😊

koala988
    03. Studeni 2016. 02:27

Diddy cestitke 😃💕 joj, kako se snalazis sa dvoje? ja jedva i s jednom hh

• luckyme
    03. Studeni 2016. 03:10

Mame,u cemu vam bebaci spavaju tj da li ih pokrivate dekom ili je u vreci za spavanje? ja ga pokrijem dekom,ali nekako me strah s tom dekom...

Sunnyday
    03. Studeni 2016. 03:40

Luckyme ja pokrivam dekom i jorganom,ali ga lagano oblacim.

Kolika je temperatura kod vas u kuci? Kod mene je 21, a pojacam grijanje na 24-25 kad ga kupam. Oblacim ga inace samo u bodi bez rukava i pidzamu. A pokrijem ga vise kad spava

Jado
    03. Studeni 2016. 05:52

Kod nas je isto tako negdje temperatura. Oko 22 recimo sa time da navecer za kupanjac pojacam grijanje
    Preko dana pretezno u bodiju i hlacicama nekima ili laganoj pidjamici. A spava umotana u swaddle sa dekicom 
    A presvlacim ju non stop po noci sto me nervira jer ju razbudim ali koliko ta cura moze kakati.....cudo 😅 kako vama ide sa nocnim ne-presvlacenjem?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.