Cure isto tako je i kod mene
I cim hodam malo onda je malko vise krvi sto i ima smisla jer se slije brze jel
Pozdrav :)
Evo samo da se javim pa vas idem čitati.
Grga (3110; 48cm) i Vito (2480; 48cm) su stigli 25.10. carskim rezom. Mi smo doma, uhodavamo se, poprilično je izazovno, al držimo se. Ako imate pitanja samo recite :)
E sad idem vidjeti što ste pisale i šta ima novo ;)
Diddy, prave dečke si rodila... kad pročitam koliko su veliki, bome ti nije bilo lako nositi ih. haha
Ali sada je uživancija. Kako hendlaš njih dvoje? Dojiš?
Oprosti, možda si ranije to spomenula, jesu dvojajčani ili jednojajčani?
watermelon i diddy cestitam vam.
zmajac jos uvjek ima temperaturu, ja sam popodne malo odspavala jer je svekrva nju pricuvala, inace ne znam kako bi funkcionisala danas.
luckyme i kod nas je ista situacija, probudi se i onda se tako muci dok ne kaki.
Ko je pitao za pelene, Angel? Ja sam koristila 0 samo jedno pakovanje, pa 1 sve do sad, imam jos nekoliko pelena i prelazim na 2 jer su mu male oko noge.
Ja bila u dr jer san eto cila 😷.
I rasplakala san se veceras doma jer mi je cili dan tlak malo visi a ja san niskotlakas i ujutro moran vadit kks i tsh.Kao moze bit od anemije plus sta od poroda cesto osjetin ekstrasistole (srcane preskoke). Da je bar zeljezo u pitanju pa da se nasopan i ozivin vise! Nisan citala nista,mozda posli procitan jer san bas bezveze.
diddy i mene zanima kako se snalazis? Kako stizes sve, jel imas pomoc?
Diddy kad stigneš piši kako to izgleda kad su dvojica. Jel imaju isti ritam ili je svaki u nekom svom filmu?
Lucky, Ivek, Zmajac ja sam punih mjesec dana krvarila i to dosta, puno jače nego kada bi mengu imala i onda je prestalo i došao nekakav grozan sluzavi iscjedak. Ali dr kaže da je to normalno.
Mene danas užasno boli rez od carskog. Vjeva i Crna kakva je kod vas situacija? Ne znam jesam li se preforsirala šetanjem i čišćenjem po kući ili što se događa.
Zmajac jesi uzela kakve vitamine na kraju?
Diddy cestitke. Jao kako je tebi negdje zabavno. Mene najviše zanima kako je s hranjnjem. Da li traže u isto vrijeme i ako da kakl to izvedeš. To sam se oduvijek pitala kad su dvojčeki u pitanju.
Brz oporavak želim i puno snage za njih.
Mi pelene 0 nismo ni koristili, premale mu bile. Od početka smo na pampers premium br 2. I još uvijek su mu komotne malo tak da ćemo se tu zadržat neko vrijeme.
Diddy cestitam..ajme koji dečki pravi..
Mi smo potrošili onaj jedan paket 1 sto se u dm dobije i od tad smo na 2..jos su mu ok..
Angel mene je jucer dosta bolilo jer sam se isto forsirala..bili u šetnji i jos po stanu sve sređivala kak smo danas sami bili prvi dan..danas je rana bolje jer nisam uspjela nista Napravit osim njega držat..
Skužila sam da frajer samo ruke trazi..pred večer ima grčeve,ali ovo preko dana je plac i vriska kad lezi,a čim ga dignem je ok..
Sortiraj odgovore
Najstariji