Dobro jutro ☕🍼
Dony, watermelon cestitam vam ❤
Moj malac se ful smirio vise nema mjesta..i odlucili se za ime, Filip 😊
jel se javljala didy?

Lubenice cestitam!!!! 💙
Zmajo a ne znan jesan li odmornija jer san prehladjena pa mi dodje na isto.. ko prilipak san za sve brate mili!😩
Jutro, ja koristim priliku dok spava mali da obavim toaletu i najedem se. Evo ostali sami, muž u 7 na posao otišao i baš mi je prazno doma. Doći će mi sveki oko 11 ali i njoj je zadnji dan godišnjeg.
Dony i watermelon čestitke na porodu i želim brz oporavak.😊
Moj Domagoj isto ima na nosu te bijele točkice, isto su rekli hormonalno, čim se rodio i stavili mi ga na mene to je prvo kaj sam primjetila i svaki put kad bi mi ga nosili sam gledala jel ih ima da mi ne zamijene dijete, jer su cimerici jedno jutro donijeli drugu curku.😑 Pa sam ga po tome prepoznala hehe.
I isto je pred par dana dobio prištiće po licu i sav se još ljušti, meni je već pun kufer, jer patronažna svaki put odgađa kupanje, nije se okupao još od bolnice a mene strah samu ga u kadicu,neznam ni kak,samo ga na suho brišem, a ona svaki put veli da neće jer se on rasplače pa da nema negativne asocijacije na vodu. Kužim,al plakat će svaki put jer on spava kad dođe sestra i onda ga razmota i skine radi vaganja i tu kreče plač pa veli budemo drugi put, a ja imam tak osjećj da je zmazan, pupak otpao 5-ti dan.
Nismo dugo o hrani, šta kuhate danas,trudnice i mamice?
Ja izvadila pureće šnicle pa da mi spoha sveki, i neku juhu od brokule a prilog se još mislim.😋

Čestitam na bebačima Dony i Watermelon :)
Još jedna beba za "studeni" - Crocandy, naravno sad ćeš roditi s nama u studenom. Još malo, javi kako je prošao pregled.
Ušla sam u 37 tt i mali je još uvijek aktivan (što je super), ali jučer mi je baš bilo grozna dan ... krenuli smo na groblje i jednostavno nisam mogla napraviti 5 koraka kako su me grčevi hvatali. Kasnije popustilo ali ostala ona nelagoda u donjem dijelu trbuha, a na Wc sam bila ni sama neznam koliko puta.
Cure koje ste rodile, pitanje.. da li ste imali čišćenje crijeva (mekaniju stolicu) par dana prije i da li vam se smanjio apetit u tih par dana?
Mamice, divim vam se.. svaka čast na neprospavanim noćima... za 2,3 tjedna i mene to čeka.
Eto mi "studen-tice" dolazimo na red.
Jutrić svima!!
Čestitke novim mamicama i bebicama!! Želim vam da se brzo oporavite :))
Gledam taj popis, ajme pa još malo pa evo i mene na red :)) samo šta to neće biti 17.11. nego sigurno sljedeći tjedan 9.11.bar je tada 40.-ti tjedan.. a sad tkozna kad će gospodična htjeti vanka :)) Sanjala sam da mi je puknuo vodenjak i onda sam se pipala i ono ništa... haha sad će mi svaka noć biti takva izgleda... sutra pregled...
Ja sam čak i dobro, mogu svukud ići još ali brzo počnu prepone boljeti i leđa...
Danas na meniju imam neko varivo :)

Jutro curke!
hvala svima :))
molim vas napišite mi iskustva za električne izdajalice koje imate.. ja moram hitno kupit jer s ručnom to predugo traje.
neznam šta da radim s tim sisama, mljeka na bacanje i bole me jako. mali posisa jednu u 10 min i još ostane a druga vrišti a za tri sata kad mi se on probudi vrište obe
a znam da čim se sve izdoji stvara se opet još toiko... jooj kad će mi se to izregulirati?? baš me to jako muči. evo probudila se sa tem 37 i grlo malo osjetim.. znam da je neka od vas bila prehlađena, šta smijem za grlo??

Watermelon i dony cestitam vam! 😊
Tala ja sam rodila u cetvrtak, a iduci petak 8d nakon poroda smo ga isli prijaviti. Zvali smo prije i povjerili da li je duh poslao podatke.
Luckyme moj stenje svaku vecer tako u snu, meskolji se, nekad i malo place u snu, a kad se probudi bude dobro. Mislim da su to sve grcevi, ljudi oko mene isto to misle.

Ivek pazi s tom juhom od brokula.
Ona ti napuhuje pa da momcic ne bi zapomaga.
Moj je upravo u mom narucju,grcici ocito jer criva pivaju ka u velikog..
Neznalica, ja imam u zadnje vrijeme mekaniju stolicu...već sam negdje pročitala da se tako tijelo priprema...
Mamice, recite mi u čemu imate obučene bebice? U bodiće i hlačice ili? I jel ih prekrivate sa dekicom dok spavaju? Razmišljala sam kupiti onu vreću za spavanje ali nekako su mi još prevelike dok je beba skroz mala ...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji