Dobro jutro ☕🍼
Dony, watermelon cestitam vam ❤
Moj malac se ful smirio vise nema mjesta..i odlucili se za ime, Filip 😊
jel se javljala didy?
Lubenice cestitam!!!! 💙
Zmajo a ne znan jesan li odmornija jer san prehladjena pa mi dodje na isto.. ko prilipak san za sve brate mili!😩
Jutro, ja koristim priliku dok spava mali da obavim toaletu i najedem se. Evo ostali sami, muž u 7 na posao otišao i baš mi je prazno doma. Doći će mi sveki oko 11 ali i njoj je zadnji dan godišnjeg.
Dony i watermelon čestitke na porodu i želim brz oporavak.😊
Moj Domagoj isto ima na nosu te bijele točkice, isto su rekli hormonalno, čim se rodio i stavili mi ga na mene to je prvo kaj sam primjetila i svaki put kad bi mi ga nosili sam gledala jel ih ima da mi ne zamijene dijete, jer su cimerici jedno jutro donijeli drugu curku.😑 Pa sam ga po tome prepoznala hehe.
I isto je pred par dana dobio prištiće po licu i sav se još ljušti, meni je već pun kufer, jer patronažna svaki put odgađa kupanje, nije se okupao još od bolnice a mene strah samu ga u kadicu,neznam ni kak,samo ga na suho brišem, a ona svaki put veli da neće jer se on rasplače pa da nema negativne asocijacije na vodu. Kužim,al plakat će svaki put jer on spava kad dođe sestra i onda ga razmota i skine radi vaganja i tu kreče plač pa veli budemo drugi put, a ja imam tak osjećj da je zmazan, pupak otpao 5-ti dan.
Nismo dugo o hrani, šta kuhate danas,trudnice i mamice?
Ja izvadila pureće šnicle pa da mi spoha sveki, i neku juhu od brokule a prilog se još mislim.😋
Čestitam na bebačima Dony i Watermelon :)
Još jedna beba za "studeni" - Crocandy, naravno sad ćeš roditi s nama u studenom. Još malo, javi kako je prošao pregled.
Ušla sam u 37 tt i mali je još uvijek aktivan (što je super), ali jučer mi je baš bilo grozna dan ... krenuli smo na groblje i jednostavno nisam mogla napraviti 5 koraka kako su me grčevi hvatali. Kasnije popustilo ali ostala ona nelagoda u donjem dijelu trbuha, a na Wc sam bila ni sama neznam koliko puta.
Cure koje ste rodile, pitanje.. da li ste imali čišćenje crijeva (mekaniju stolicu) par dana prije i da li vam se smanjio apetit u tih par dana?
Mamice, divim vam se.. svaka čast na neprospavanim noćima... za 2,3 tjedna i mene to čeka.
Eto mi "studen-tice" dolazimo na red.
Jutrić svima!!
Čestitke novim mamicama i bebicama!! Želim vam da se brzo oporavite :))
Gledam taj popis, ajme pa još malo pa evo i mene na red :)) samo šta to neće biti 17.11. nego sigurno sljedeći tjedan 9.11.bar je tada 40.-ti tjedan.. a sad tkozna kad će gospodična htjeti vanka :)) Sanjala sam da mi je puknuo vodenjak i onda sam se pipala i ono ništa... haha sad će mi svaka noć biti takva izgleda... sutra pregled...
Ja sam čak i dobro, mogu svukud ići još ali brzo počnu prepone boljeti i leđa...
Danas na meniju imam neko varivo :)
Jutro curke!
hvala svima :))
molim vas napišite mi iskustva za električne izdajalice koje imate.. ja moram hitno kupit jer s ručnom to predugo traje.
neznam šta da radim s tim sisama, mljeka na bacanje i bole me jako. mali posisa jednu u 10 min i još ostane a druga vrišti a za tri sata kad mi se on probudi vrište obe
a znam da čim se sve izdoji stvara se opet još toiko... jooj kad će mi se to izregulirati?? baš me to jako muči. evo probudila se sa tem 37 i grlo malo osjetim.. znam da je neka od vas bila prehlađena, šta smijem za grlo??
Watermelon i dony cestitam vam! 😊
Tala ja sam rodila u cetvrtak, a iduci petak 8d nakon poroda smo ga isli prijaviti. Zvali smo prije i povjerili da li je duh poslao podatke.
Luckyme moj stenje svaku vecer tako u snu, meskolji se, nekad i malo place u snu, a kad se probudi bude dobro. Mislim da su to sve grcevi, ljudi oko mene isto to misle.
Ivek pazi s tom juhom od brokula.
Ona ti napuhuje pa da momcic ne bi zapomaga.
Moj je upravo u mom narucju,grcici ocito jer criva pivaju ka u velikog..
Neznalica, ja imam u zadnje vrijeme mekaniju stolicu...već sam negdje pročitala da se tako tijelo priprema...
Mamice, recite mi u čemu imate obučene bebice? U bodiće i hlačice ili? I jel ih prekrivate sa dekicom dok spavaju? Razmišljala sam kupiti onu vreću za spavanje ali nekako su mi još prevelike dok je beba skroz mala ...
Sortiraj odgovore
Najstariji