Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jado
    25. Listopad 2016. 17:14

Ej ne daju stolcic prvorotkinjama i Vinogradskoj. Zato sam ja odustala od navedene
    Prijateljica mi nedavno tamo rodila i kaze da je sa svime zadovoljna. Sad sto ti treba Irchy ja ne znam. Valjda isto kao u svim bolnicama + pelene za bebu - citala sam prije par stranica da su cure spominjale.
    Daj Tala ajde ti u setnju malo, kupi si curry indijski i napadni muza da to krene danas 😉

Tina220210
    25. Listopad 2016. 17:16

I mene zanima to za ljuljačke? Imamo u planu kupiti  a koliko vidim ni ne stigne se bebu staviti u to... jel se smije odmah beba stavljati ili ima neko ograničenje, jer meni izgleda kao da ona poluleži-sjedi u tome? 

Tala imam u četvrtak kontolu pa ću ponovno pitati a sad ova dva dana onda neću piti...

tala
    25. Listopad 2016. 17:32

hahaha, jazmajac, ova mala kao da ima veze u zivom zidu, pa ju nitko ne moze izbaciti... cistim tu nesto cijeli dan po malo...... ma, ni da me boli...

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Hubica01
    25. Listopad 2016. 17:48

Ćao curke! :)  

Vidim mamice se bave dojenjem, a mi trudnice u iščekivanju novih stanara :)  Mene sada pod zadnje toliko pritišće na mjehur, jučer sam mislila da će mi ispast van... onda se počne ne znam, rastezat pa samo gura...jedva čekam pregled u četvrtak da vidim kako je..očito nema baš mjesta puno za egzibicije... 
     Ja ću tu ljuljačku možda i posuditi, rado bi je i kupila ali ne znam hoće li uopće htjeti biti u tome...

Tala, Cvita je stvarno karakter... :))) daj mi reci ti ideš na sv.Duh roditi? Ako da, hoćeš onda napisati i ti kada stigneš kaj ti je sve trebalo i nije, i to kako je bilo s doktorima.....ja sam samo u bojazni da ne budu neki dobri...

Mamice novopečene, mene zanima onaj dio kad vam stave bebu na prsa... koliko to traje i šta tu radite? Jel oni dijete odnesu i izvažu i kaj već trebaju ili je bebač tih sat vremena na vama? :)

Jado
    25. Listopad 2016. 17:58

Hubice mazite se 😊 ja sam si mislila sta cu raditi sa bebom nakon poroda toliko ali prodje dok trepnes! 😍 joooj predivan osjecaj. Prvo se malko gledate onda beba ide na prsa kao prvo dojenje a sa ciljem da ti se potakne proizvodnja mlijeka a beba da pocne uciti cicanje. I tako malo budete onda beba ide na mjerenje i daljnje testove. U radjaoni se radi jedino apgar nakon 1 i nakon 5 minuta
    Tako je bar u Petrovoj.
    Tala bas bas. Jos ce ti se Sincic i Ksaver utaboriti pred trbuhom 😂😂 pustimo Cvitu da skvota kod mame koliko zeli

koala988
    25. Listopad 2016. 18:20

Ja sam kupila njihalicu Bertonne 3u1 u Magic baby. Ok je ali je polulezeca pa sam ja stavila dvi tetre da beba bude u boljem polozaju. Mi je jos uvijek ne koristimo puno jer maleclairuje svega 10ak minuta u njoj.
    Mi uzimamo Espumisan kapi sad cemo uzimat 25 kapi tri puta dnevno jer joj je trbuscic pun zraka.
    Bas smo s prvog pregleda. Dobila je 720grama i narasla 5cm s tim da smo na dojenju. Sve je ok osim sta je beba cangrizava i malo spava pa je pedijatrica rekla samo: izdrzite jos 2mjeseca pq ce bit lakse.

tala
    25. Listopad 2016. 18:22

hubice, prije ces ti meni pisati o sv. duhu, nego ja tebi 

ta koza o kozu, prebrisu li oni malo bebicu? nece mi kliznuti onako sva mala? : //// pokriju nas nekom plahtom i onda se mazimo i ucimo dojenju?

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

sanjac
    25. Listopad 2016. 19:07

Hubica i Tala na sv. duhu nakon rezanja pupcane vrpce izvagali su je i izmjerili i onda su mi je stavili na prsa. Bila je malo ociscena kad su mi je dali. Na prsima mi je bila oko sat i pol. Pokriju vas sa plahtama u uzivate sa svojom malom strucom. 💕💕💕
    Nakon toga uzimaju bebu i nose je na pedijatriju, a pratnja vas tada napusta.

Jado
    25. Listopad 2016. 20:55

Sve isto u petrovoj sem dijela sa vaganjem
    Ne znam zasto ju nisu vagali. Imali su vagu u sobi. 😊
    Pocela je laganini sa performansama. Puno ranije danas. Nesto ju zeza. Vec je 3x kakala

tatjana_zg
    25. Listopad 2016. 20:57

Mi koristimo espumisan baby po 10 kapi kod svakog obroka. kad smo mu davali vise samo se napinjao a nije nista islo.

Imamo i ljuljacku. pocela sam ga sad stavljat al jos ne kuzi nista. mozda za par tjedana pocne uzivat.

Haubica sa bebicom se mazis odmah cim izadje. poslije ide na vaganje i mjerenje. mi smo bili 2 sata zajedno prije nego su mene odveli u sobu i njega na mjerenje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.