Ej ne daju stolcic prvorotkinjama i Vinogradskoj. Zato sam ja odustala od navedene
Prijateljica mi nedavno tamo rodila i kaze da je sa svime zadovoljna. Sad sto ti treba Irchy ja ne znam. Valjda isto kao u svim bolnicama + pelene za bebu - citala sam prije par stranica da su cure spominjale.
Daj Tala ajde ti u setnju malo, kupi si curry indijski i napadni muza da to krene danas 😉
I mene zanima to za ljuljačke? Imamo u planu kupiti a koliko vidim ni ne stigne se bebu staviti u to... jel se smije odmah beba stavljati ili ima neko ograničenje, jer meni izgleda kao da ona poluleži-sjedi u tome?
Tala imam u četvrtak kontolu pa ću ponovno pitati a sad ova dva dana onda neću piti...
hahaha, jazmajac, ova mala kao da ima veze u zivom zidu, pa ju nitko ne moze izbaciti... cistim tu nesto cijeli dan po malo...... ma, ni da me boli...
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Ćao curke! :)
Vidim mamice se bave dojenjem, a mi trudnice u iščekivanju novih stanara :) Mene sada pod zadnje toliko pritišće na mjehur, jučer sam mislila da će mi ispast van... onda se počne ne znam, rastezat pa samo gura...jedva čekam pregled u četvrtak da vidim kako je..očito nema baš mjesta puno za egzibicije...
Ja ću tu ljuljačku možda i posuditi, rado bi je i kupila ali ne znam hoće li uopće htjeti biti u tome...
Tala, Cvita je stvarno karakter... :))) daj mi reci ti ideš na sv.Duh roditi? Ako da, hoćeš onda napisati i ti kada stigneš kaj ti je sve trebalo i nije, i to kako je bilo s doktorima.....ja sam samo u bojazni da ne budu neki dobri...
Mamice novopečene, mene zanima onaj dio kad vam stave bebu na prsa... koliko to traje i šta tu radite? Jel oni dijete odnesu i izvažu i kaj već trebaju ili je bebač tih sat vremena na vama? :)
Hubice mazite se 😊 ja sam si mislila sta cu raditi sa bebom nakon poroda toliko ali prodje dok trepnes! 😍 joooj predivan osjecaj. Prvo se malko gledate onda beba ide na prsa kao prvo dojenje a sa ciljem da ti se potakne proizvodnja mlijeka a beba da pocne uciti cicanje. I tako malo budete onda beba ide na mjerenje i daljnje testove. U radjaoni se radi jedino apgar nakon 1 i nakon 5 minuta
Tako je bar u Petrovoj.
Tala bas bas. Jos ce ti se Sincic i Ksaver utaboriti pred trbuhom 😂😂 pustimo Cvitu da skvota kod mame koliko zeli
Ja sam kupila njihalicu Bertonne 3u1 u Magic baby. Ok je ali je polulezeca pa sam ja stavila dvi tetre da beba bude u boljem polozaju. Mi je jos uvijek ne koristimo puno jer maleclairuje svega 10ak minuta u njoj.
Mi uzimamo Espumisan kapi sad cemo uzimat 25 kapi tri puta dnevno jer joj je trbuscic pun zraka.
Bas smo s prvog pregleda. Dobila je 720grama i narasla 5cm s tim da smo na dojenju. Sve je ok osim sta je beba cangrizava i malo spava pa je pedijatrica rekla samo: izdrzite jos 2mjeseca pq ce bit lakse.
hubice, prije ces ti meni pisati o sv. duhu, nego ja tebi
ta koza o kozu, prebrisu li oni malo bebicu? nece mi kliznuti onako sva mala? : //// pokriju nas nekom plahtom i onda se mazimo i ucimo dojenju?
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Hubica i Tala na sv. duhu nakon rezanja pupcane vrpce izvagali su je i izmjerili i onda su mi je stavili na prsa. Bila je malo ociscena kad su mi je dali. Na prsima mi je bila oko sat i pol. Pokriju vas sa plahtama u uzivate sa svojom malom strucom. 💕💕💕
Nakon toga uzimaju bebu i nose je na pedijatriju, a pratnja vas tada napusta.
Sve isto u petrovoj sem dijela sa vaganjem
Ne znam zasto ju nisu vagali. Imali su vagu u sobi. 😊
Pocela je laganini sa performansama. Puno ranije danas. Nesto ju zeza. Vec je 3x kakala
Mi koristimo espumisan baby po 10 kapi kod svakog obroka. kad smo mu davali vise samo se napinjao a nije nista islo.
Imamo i ljuljacku. pocela sam ga sad stavljat al jos ne kuzi nista. mozda za par tjedana pocne uzivat.
Haubica sa bebicom se mazis odmah cim izadje. poslije ide na vaganje i mjerenje. mi smo bili 2 sata zajedno prije nego su mene odveli u sobu i njega na mjerenje.
Sortiraj odgovore
Najstariji