sunny, mozda ce stvarno sutra.. ja bih bas voljela! otpocetka govorim kako mi je to lijep datum za moju malu guzu...
uh, cure, osjecam da sam u takvom zaostatku s tim dojenjem dok vas citam. nadam se da vam nece biti tesko ponoviti kad pocnu nase muke : )
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
JaZmajec slicno i kod nas. Od ponoc nadalje ko da poludi. Misli da je probava u pitanju jer nakon tog hranjenja krenu problemi. S tim je meni i po danu problem. Nece da spava. Jucer sam bila luda i iscrpljena. Danas je odspavala malo u kolicima jer smo bili u setnji i jer sam joj uspila staviti dudu na par minuta koju inace odmah ispljune. Sisa redovito, i precesto. Danas nam je pregled kod pedijatrice pa se nadam da cu bit pametnija nakon toga. :)
Trudnice,sretno! Brzo cete i vi imati slicne probleme ali sve se to da izgurati za nase srecice.
Moj danas cili dan zvirka a jucer je npr. popodne zaspa do iza ponoc s tim da je dva puta dojia po par minuti u polusnu samo. A evo sad od osan ne znan jel uru sve skupa odspava i isto se cuju criva i vrpolji se.Sad je sikia tri minute i evo blezeno naslonjen na priju zsspa.. 💕 (prija je moja dojka,jel'te! 😂) Ukoliko san potraje sklopila budem i ja svoje vindovse.
Tala necemo mi tebi morat ponavljat jer cemo samo nastavit o sisama i mlilku a ti ces i onako uc u taj svijet unutar narednih 33 sata! 💪
Irchy odakle si preselila u Zg?
Curke koja koristi espumisan baby? Jel to stvarno treba 25kapi davat?
Tala držim fige da ti skorpija konačno dođe..
Mi srećom po noci spavamo ali dan nam je katastrofa..danas je cijeli dan na rukama ili sisama..odspavao je sat vremena u kolicima i to je jedino kako uspije odspavat..
Crna mi koristimo espumisan baby. Teta ljekarni je rekla da dajemo 15 kapi prije svakog obroka.
Moja cura ia dalje negoduje kad joj dam sisu. Bas me zajebava, tako da moram stalno imat izdojeno mlijeko u pripremi. Bocicu pojede bez problema i onda spava po 3, 4 sata.
Da sam znala da ce tak zezat nabavila bi si elekticnu izdajalicu. I dalje imam griznju savjesti kaj nije na sisi vec jede izdojeno na bocicu.
Ivek e bas to je problem
Najednom krene i to histerija. Pa ju ja prebacujem ovako onako. Zna zaspati na meni bas i onda ju hocu u krevetic prebaciti ali nema sanse. 5 min lezi i krene opet iznova. Rekla sam danas onda ostajem na garnituri i spavamo tako. Ne mogu sa dragim jer sam u polulezecem polozaju. U novoj kuci imamo velik krevet sa uzglavljem pa cu moci.
I eto sad skoro cijeli dan spava normalno. Osim kratke polusatne krize u kojoj je papala, kakala 2x i podrignula se
Za prehranu si bas mislim da li da mijenjam jos. Ali isto tako ne jedem zacinjeno 😣 a obozavam. I necu mahunarke jesti niti citruse kako mi je sugerirala patronazna
Sanjac probaj pitati u grupi za potporu dojenju. Sigurno imas u lokalnom domu zdravlja.
Ali neka te ne zalosti. Radis ono sto treba za svoju malecku i potrudic ces se jos oko dojenja. Pa nisi odustala jer ti se ne da
Frabe haha prija! ❤ bas bas. Bebine prije.
No sva sreca moja se ne baca po sisi nego po meni samo po noci
Uh koliko problrma s dojenjem... ja si poslikam kad vidim nešto zanimljivo pa ću si čitati kad rodim...
Meni još ništa ne curi ali na vrhovima bradavica imam nešto kao bijelo posušeno, pokušala sam to nakon tuširanja očistiti ali neide...
Evo nam i Cvite,samo što nije, ona si još malo odmara unutra...
Meni je nakon straha od prijevremenog isto svega dosta i jedva čekam da rodim i da ju vidim❤ i zagrlim...
I bila sam pitala doktoricu za šumeći magnezij i rekla mi je da slobodno to pijem do kraja da spriječim da mi utrnu ruke i noge a znam da sam ovdje čitala da se nesmije piti do kraja?!
mamice, jesu li vam preko dana sto pomogli viperi i ljuljacke da smire bebice ili da mozda cak zaspu u tome? : )
tina, sad cemo i sve mi ostale trudnice brzo. meni su rekli ne magnezij pred kraj, pogotovo ne nakon 36og tjedna jer on sprijecava/ublazava kontrakcije maternice tj. lazne trudove kojima se beba priprema za porod.
irchy, ja o vinogradskoj znam jako malo, ali postoji topic na forumu o iskustvima u rodilistima. kako je i to rodiliste prijatelj djece, imaju kontakt koza na kozu nakon poroda, a bebe su s mamom u sobi. odnose ih na vaganje, cijepljenje itd.
stolcic je kako te potrefi smjena u rodilistu, a ovisi i o tvom "ginekoloskom stanju"
hahaha, to je pojam koji se cesto voli upotrebljavati kad ne znaju nista konkretno reci.....
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Sortiraj odgovore
Najstariji