Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sanjac
    26. Listopad 2016. 12:22

Pozdrav svima 😊

JaZmajac ova moja vrecica ide samo u mikrovalnu. Fashy je marka, pa si mozes pronjuskati po netu. 😊

Tatjana ma ne planiram ja u shopping centre, samo malo da izademo na zrak. Mislim da cu je polako izvoditi na tersau pa cemo s vrmenom s kolicima setali. 😊

Minnie ma ne odustajem ja od sise. Kad je gladna prvo joj sisu ponudim, onda se borimo neko vrijeme. Jer ju primi, pa pljune i tako u krug. Kad mi se skroz rascendra i pocne vristat onda joj dam bocicu.
    Danas ujutro je to trajalo 2 sata, bila sam na rubu suza.

koala988
    26. Listopad 2016. 12:34

Angel ja sam davala po 10ak kapi Espumisan, ali sam presla na vise jer joj je trbuscic bas nadut pa se dobro iskaka nakon toga. E sad sve ovisi koliko se zraka nagutaju. Moja navi na siku pa je makne i ponovo zahvati i naravno naguta se zraka.
    Cure, hvala za info za tu vrecicu.
    Frabe je li vrecica pomogne kod te nadutosti od zraka iako nisu prave kolike?
    Mi smo spavali od 9 pa skoro do 1 i nakon toga na pecibokune od 2 do 3 i od 5 do 7. To je jos ok kako je inace.

koala988
    26. Listopad 2016. 12:37

E da, mi smo izasli nakon 2 tjedna otprilike i bas joj pase biti vani u kolicima. Puno puta mi je jedino tako odspavala. Jucer smo bile sat vremena ujutro i skoro dva sata popodne vani, ali u Dalmaciji je toplo, ne znam kakva je temperatura u Zagrebu i ostalim krajevima Lijepe nase. :)

Sunnyday
    26. Listopad 2016. 13:39

Crna i tala aha,pa nisam znala da je za zrak. Hvala
    Angel nije puno 37, to je temperatura naseg tijela pa je najbolja, al ja to ne mjerim vec rukom ocjenim. Tebi ako je pretoplo tj ako bebi ne odgovara stavi malo hladniju. Ja sam primjetila da moj Luka voli kad je voda toplija.

tala
    26. Listopad 2016. 14:35

heeeej... joj, koliko sam se nadala da je danas taj dan, ali nista.. lijeno dijete : ))) sigurno uziva unutra, jede palacinke i dobro nam se smije... 

lubenice, jesi i ti 2u1? 

jucer sam se sjetila diddy.  mislim da vec uzvaju zajedno...

a croatine se sjetim svaki put kad vidim nesto bozicno, hahaha.... 3.11. stize program adventa u zg!

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Hubica01
    26. Listopad 2016. 14:51

Bok curke!

Ja evo ustala u 10h danas... i shvatila da imam još 2 tjedna do termina aaaaaaaa 

Tala, hoćeš da sutra kad budem išla na sv.Duh, rezerviram boks za nas dvije i sobu?? haha  ma jojj njima je lijepo unutra, fino jedu, toplo im je i di ćeš bolje :)))  

Ivcy, znači još si 2 u 1, ha? Jel možeš još uvijek hodati i to? Mene strašno stišće prema mjehuru, u zadnje vrijeme baš dosta gura... uhhh :)  

Nema lubenice, tko zna jel sa svojom malom ljubavi :))

Jado
    26. Listopad 2016. 15:04

Curke otpao nam pupa vec! Aaaah sad ce mama brze pelene mijenjati u noci kad ne mora paziti na osusenu pupicu 😊

Pa da dosta nam se cura ne javlja 😯
    Pale, Saky, Diddy....al ona je bar rekla da se javi po povratku kuci...

Sheena
    26. Listopad 2016. 15:19

JaZmajac super, brzo :)

Za temp.vode kod kupanja je nama patronazna rekla da treba kao temp.tijela, oko 36,37 i tako smo ga kupali na pocetku, ali smo skuzili da mu puno vise pase toplija voda pa mu sad stavljamo takvu kakvu bi i sebi. Bitno da mu odgovara..  sad u toplijoj bas uziva dok ga kupamo :)

watermelon
    26. Listopad 2016. 15:37

Pozdrav curke!

Samo brzinski da javim da smo još uvijek 2u1 :) 

Jučer smo bili na kontroli, sve je i dalje isto, ctg uredan, kontrola opet u petak. Ne znam što ovaj mališan hoće, kad namjerava doći..

Preko noći u snu osjetim da me onako "grči" kao da trebam dobit mengu i to je to. Preko dana ništa. Ne znam koje su to fore

Ivcy1306
    26. Listopad 2016. 15:52

Hubica, mislim da sam ja malo zakrzljala i od lezanja, mjesec dana sam morala strogo mirovati, vise ne moram hvala Bogu ali me zato ubija bol u preponama sad i nenormalno me tuce, jucer sam vrisnula koliko me udario, cak se muz prepao da sto je pa kad je vidio izbocinu sve mu je bilo jasno! 
    Jos jako malo do termina bome, mozda na kraju i prenesem hehe
    Zezaju nas ta djeca bome vec sad! 
    Bas me zanima kakvo mi je stanje dolje jer me bolilo pa se mislim mozda sam se jos otvorila! 
    Hubica, meni svaki put dr.kaze da mi je beba jako nisko i da prstom napipa glavicu! Kakvo je kod tebe stanje?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.