Eto skoro će ponoć, a ja još budna, ali to je zato što sam još do prije pol sata spremala robicu koja će mi trebati za 3,4 mjeseca (vakum vreće). Za ovih prvih mjesec, dva je u drugoj vreći složena i napokon sam složila i što će malac obući kad bude izlazio iz bolnice. Ovih 3 dana sam sve spremila - torbu za sebe i robicu za bebača (svi su me više napadali hoću li ja to više), a ušla u 36 tjedan.
Sutra idem zadnji put svom giniću (nosim mu nalaz od streptokoka - hvala B.negativan je).
Pošto nas trudnica ima još jako malo... teme su sve rjeđe pošto smo i same u iščekivanju...
Trudnice jel tkoja od vas još vozi auto? Ja još mogu iako me malo smeta trbuh kad trebam vrata zatvoriti ako sam ih široko otvorila..hahh..
Znači sutra sigurno imamo još jednu mamicu (antonija84), a Tala - to ćemo još čuti... Sretno!!
Laku noć
Antonija sretno sutra.
Minnie a meni je bilo hladno kad sam radjala, nisu mogli ni dekama da me ugriju, cjela sam se tresla.
Ko je pitao za alarm kad muz krene na posao? Mm redovno zvoni alarm a Luka se ni ne trzne.
Dosla san vidit jel dosla Cvjetka al vidin da se Tala nije javljala..
E i mislin se i ja kako je Antonija mirna,ja ne znan bi li bila.Meni je super sta me doktor na prepad posla s odjela na indukciju iako je dan prije bia dogovor iza vikenda.
Sta se tice alarma isto ne trza,al on je inace izlozen i glasnijim tonovima i prici i klapanju jer stariji se i zaigraju i zanesu u prici pa lipo bracu treniraju da spava..😊
Planirala san komentirat vise toga al u 02;02 samo mogu zaspat.. caooo!
Sunnyday, meni se tijelo i izmedu trudova i na kraju poroda toliko treslo da to nisam mogla iskontrolirati. Stalno su mi ponavljali da duboko disem jer da se tijelo oporavlja od soka. Mislim, nikakav neugodan osjecaj nisam imala, cudilo me samo sto nisam mogla to lako iskontrolirati.
A toliko sam znojna bila da mi je i kosa bila mokra.
Mi sve zivo radimo normalno dok on spava. MM mu je cak usisavao sobicu dok je on spavao. Ni mrdnuo nije
Jutro!
Antonija sretno danas, Tala nadam se da je pocelo i da ces uskoro imati svoju mrvu u narucju!
Ja sam isla na pi-pi i vise nikako zaspati, a bas sam umorna ko pas, prekjucer nisam ni spavala od misli na kontrolu, sljedeca kontrola je na 38+4, tad cu imati i vaginalni pregled pa cu znati jesam li se jos otvorila..
kako su ostale trudnice?
Kako su nam mame i bebice? Vidim da muku mucite sa dojenjem i kad vas citam sve si mislim ajme kako cu ja to sve pohvatati! 😱
jutro, cure.... jos smo 2u1. sad sam vec malo nestrpljiva, ali bas nikakvih znakova nemam da je mala odlucila van : ) jako mi se smirila, pa ju malo treskam da mi barem mig da da je sve u redu.
antonija, sretno danas! mislim da cemo i mi zavrsiti na induciranom, a tolika buka je bila oko prijevremenog : )))
super su vam klinci koji spavaju i kad nije mirno doma. ja sam to pokusala s malom. imali smo stari parket koji je skripio i svako moje iskradanje nakon uspavljivanja je bilo neuspjesno. na kraju sam odustala i najcesce odradila spavanac s njom
sada ce morati biti drugacije : )
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Tala a mozda ce Cvita stvarno sutra. Mojoj curki je sutra rodjendan pa bi slavile zajedno :)
Ivcy1306 ma samo opusteno jer ste vec u terninu i nema vise brige oko nicega. Jos samo malo i tvoja mrva je uz tebe
Tala pa i mirnoca je znak Kazu da se prije poroda vole umiriti. Iako kod mene je bilo sve obrnuto. Mi picimo za bolnicu, a on se na sve strane razbacao i lupa li me lupa. Nit sluzni cep nije ispao, nista. Bila sam uvjerena da ce me vratiti doma i proglasiti me sluzbeno ludom
Mi smo uspjeli zavarati s dudom nocas. Ali samo tako sto sam ja legla uz njega da on mene moze opipati s rukicama...
Ali i to je napredak, s obzirom da smo ju dosada pljuvali van mrsteci se, a on je meni mrcvario bradavice
E da, i dobro jutro vam svima zelim!
Jutro svima 😊
Mi imamo mali probelm sa dojenjem. Viki mi je pocela odbijati sisu. Pocne sisat i onda ju pocne izbacivati van, pa se unervozi, opet primi sisu pa ju puljne i tako u krug. I sad sam u strahu da ju ne odbija jer se naviknula na flasicu. Dobila je tako par puta izdojeno mlijeko, popila bi to za cas. Sisu ipak treba vuc, a iz flasice ide brze.
Antonija sretno! 😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji