Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunnyday
    26. Listopad 2016. 03:06

A jel to frabe za grceve ili bas za zrak? Joj i moja mama isto, samo radi nesto. Bas si to dobro rekla  😦

Crna191
    26. Listopad 2016. 08:07

Sunny meni u uputstvima piše da je kod nadutosti..a ja sam skužila da mu je bas teško kad mora prdecnut..sad jedan dan kako mu dajem vec vidim da mu je lakse malo..
    Mi smo izasli van sa 2tjedna i to samo zato jer ja nisam smjela zbog rane..inace bi i prije jer vidim da mu bas znaci kad odspava u kolicima na zraku..čak mi je i patronažna rekla da neka idemo van samo da se ja dobro osjećam..

Sheena
    26. Listopad 2016. 09:02

sanjac mi smo isli vec s 8d u setnju, patronazna nam je govorila da moramo cim vise jer joj se cinio zut (ali u bolnici nije imao zuticu), jako mu pase vanjski zrak i setnje 

Pricale ste o njihaljci, ja sam ga odmah pocela stavljati ali mu nije pasalo, zaspao bi na 5min probudio se i poceo urlati, a pred koji dan je izdrzao budan 20min i poceo plakati. Valjda ce mu za koji tjedan biti bolje kad pocne vise toga kuziti. 

Jastuk u kojem je psenica sam pocela prije 2d koristiti, grijem u mikrovalnoj, smiri ga malo. Espimisan i bio gaiu koristimo i dalje.

tala jel danas taj dan? 😊

Ivcy1306
    26. Listopad 2016. 09:02

Dobro jutro curke! 
    Hubica, nisam jos u bolnici, iscekujem kod kuce hehe, sljedeci pregled imam 31.10.pa cemo vidjeti. Ovaj put me nisu vaginalno gledali pa nemam pojma kakvo je stanje uopce, ali osjetim maloga skroz dolje kao da mi po preponama dira.. 
    Curke ako se dobro sjecam, diddy je sa svojim deckima u utorak (jucer) trebala na carski ako se ne pokrenu sami, sto znaci da se oni sad vec maze👏💕 bas lijepo!! Diddy, nadam se da je sve ok i da je sve proslo u redu!! Mislimo na vas!!

Frabe
    26. Listopad 2016. 10:18

Diddy javi se kad muz dodje!? 

Paleeeee 😘.

Saky di si ti nestala?

Jado
    26. Listopad 2016. 11:03

Dobar dan dobro jutro od jedne naspavane mame! ❤
    Jucer je krenula ranije sa ispadicama ali smo ju uspjeli dragi i ja zajednickim snagama umiriti. Budila se 2x papati i kakati sa malim placom od kojih pola h sto sam uspjesno sanirala, bez histericnog placa od kojeg se i mami place 😊
    Minnie upravo to radim i ja sad! Sve skoro kao i ti, samo mi spava pored prozora na svjetlu po savjetu patronazne jer joj se cinila zuckasta malo u kosari. 
    Frabe hvala! Idem pogledati bas!

Tina220210
    26. Listopad 2016. 11:38

Meni se čini da je diddy rekla 26. a to je danas? i nema tale? možda je cvita napokon odlučila izać😊

26. Listopad 2016. 11:47

Bas razmišljam kako se Pale stvarno dugo nije javila. Nadam se da ćemo uskoro čuti kako je Niko.

Vezano uz Espimisan, svatko ima svoju politku kako ga koristiti tako da ja više ne znam. Najprije smo davali 10 kapi par puta dnevno, pa smo prešli na 15 u svaki obrok i na kraju sam mu jučer skroz prestala davati, i sad mi se čini da mu je bolje otkad sam mu makla Espumisan. Jel to uopće povezano s tim nemam pojma, ali moguće je da mu je bilo previše.
    Javljajte kako vi dajete i jel pomaže.

Mene zbunjuje ova voda za kupanje, svugdje čitam da bi kupka trebala biti 37 stupnjeva, a meni se to puno pretoplo čini. Kako vi stavljate?

Irchy Vjeva i ja smo i rodile u Vinogradskoj, a Watermelon isto ide tamo (by the way gdje je ona, da nije rodila?) i njoj sam pred 7-8 dana pisala dosta detaljno pa predlažem da mi pošalješ u privatnu poruku šta te točno zanima da cure ne spamamo duplim informacijama. Ja ti sve napišem, nema uopće problema. Stolčić ti oni ne daju prvorotkama jer da predugo traje pa je muka i za mamu i za dijete i za osoblje.

tatjana_zg
    26. Listopad 2016. 12:10

Angel ja nemam toplomjer za vodu nego mu napravim kako mislim da je dobro. i bas se voli kupati. vec nam je to rutina svaku vecer.

E da rjesili smo tjemenicu odmah na pocetku sa mustelinom pjenom.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.