hubice, sutra sam i ja na sv. duhu. rezerviraj nam sve osim hrane. to cemo naruciti izvana : )))
lubenice, tako je i meni. po noci mi kroz glavu znaci proci " evo ga, dizi se, krenulo je", a po danu mogu polumaraton otrcati i nista.
zadnja dva-tri dana primjecujem da mi je oteceno lice, vrat, usne.. tlak mi je dobar tj. nizi, a sutra kontrola pa se necu bzvz zabrinjavati. mozda je to znak za svjetlo na kraju tunela, hahaha
cure sa sv. duha... ne mogu se sjetiti je li koja prenijela. kako onda ide, svaka 2 dana? joj, muz ce mi potrositi sve sto cuvamo za nakon poroda : ///
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Tala kaj ne 26.11.? ahaha ma više se rijetko sjetim božića..moj cijeli božić mi visi sa sise upravo..
Uveli smo duduuuu..mislila sam da neću nikad..ali je došla patronazna i rekla da ne može 5 sati bit na cici..jednom 5, nekoliko puta po 3..i vjerovali ili ne, on tri sata aktivno sise...mene je to ubijalo u pojam...iako se udobno namjestim 5 sati sjedenja..mama mia..užas..kukovi su me boljeli...
Sestra kaže da on u sat i 15 pojede kaj misli pojest (makar kaže pojede on u 20 min, ali pusti ga nek bude još) i sve ostalo je dudlanje zbog dudlanja..kaže da je to kao u trbuhu..on je stalno na sigurnom, na cici..i stalno ima dostupnu hranu...da ne može tako..da mora se uvest neki red zbog mene..da ću prolupat ak on dva sata spava, a pet mi visi sa sise..
Uglavnom duda super funkcionira..sisu i dalje prima normalno...čak smo ad skoro izbacili..tu i tamo si priuštim kad me grči ili kad sam jako jako umorna da mu muž složi ad, ali podoje na preskacemo..recimo noćas je zaspao na sisi i za sat vremena se probudio jer se nije dosta najeo..ja sam bila umorna pa je dobio ad...možda malo sebično, ali zbilja sam bila skrsena..još me sinusi zezaju pa me glava rastura..
Imali smo jučer prve grčeve..ajme više sam suza ja prolila nego on..tako mi ga je zao gledat..danas kupujemo tiba kapi po preporuci dosta mama i patronazne..
Friški zrak, ajme super otkriće..spava ko beba na zraku :)
Ivek2207 – držim fige da je to plavo bilo samo to jednom i da se nece ponavljat ;)
Antonija84 – nadam se da je porod prošao dobro i da je sve ok ;)
Tala – znači i tebi tako preko noći? Već sam se pobojala, nije mi baš nikako jasno kako preko dana ništa takvog ne bude (ležala ja ili hodala, svejedno).. Sad mi je već 2 noći, preksinoć sam mislila da sanjam (kao uzbuđenje pred dan termina haha), ali ovu noć sam stvarno osjetila i ja isto pomislila „idemo“, al eto, nismo išli nigdje hehe
JaZmajac – možda svi klinci zapravo imaju neku vrst alergije na mrak :D kad vide da je mrak, udri plači J gremlinići J jooooj, ko zna što mene čeka, evo mi se već plače od muke J drži mi se ;)
Sanjac – zašto ti je bed što jede izdojeno na bočicu? Ja se nadam da ću moći tako, izdajati i onda na bočicu. Znam da to baš nije popularno, ali radije bi tako. Možda mi se promijeni mišljenje kad rodim J kako god bilo, mislim da te to ne treba mučiti dok god je dijete sito, ali držim fige da čim prije izbacite bocu J
Cure, za ticker probajte ovako kad napravite (ovo sam kopirala s druge teme na klokanici):
- pronađite Forum signatures i u ravnini njega kliknite na PseudoHTML, UBBCode and BB Code i vidjet ćete da se u kućici nekoliko redove niže promiienio link. Taj link napravite copy paste u postavkama Klokanice u kućici Moj potpis na forumu
gledala sam te termoforice s košticama (Muller), al ovaj koji sam vidjela je pisalo da je 3m+ ili čak 6m+, nisam sigurna.. ne znam jesu li svi takvi i zašto to uopće piše, nije da će dijete to samo stavljati na sebe
Jučer kad sam bila na ctg-u gore na odjelu pa sve gledam kako te sestre nose mala klupka njihovim mamicama, a svako malo čuješ kme kme, krene jedan pa drugi za njim hehe
Tala, u koliko sati si tamo? Ja sam u 9h ujutro... nadam se da nećemo dugo čekati..moram si ponjeti sa sobom hrane haha ako potraje, onda ćemo naručiti :)))
Croatina, ja sam kupila već 3 dude za svaki slučaj :))
Kak je rekla šefica od mma...ima 6 djece..kaže s prvim se mučila..sve po peesu radila kak su joj patronazne rekle..kaže već s drugim sam imala dudu spremnu u torbi za rodilište..kaže dođe sestra ajme vi imate dudu, a ova njoj mrtva hladna imam i kaj mi možete???? hahahah
Ajme, njih 6! Svaka čast. Ma mislim da uvijek to tako bude. S prvim se uvijek najviše pazi i najviše si na oprezu, kasnije već znaš da neke stvari nemaju smisla i olakšat ćeš si koliko god možeš
Ja se jos uvijek borim protiv dude. Nadam se da cu ustrajati 😊
Patronazna mi je preporucila Waya probiotik da joj dam
Odrzava floru i faunu. Uf a zao mi je kljukati sa icime osim mljekecom 😯
Jeste cule za taj probiotik?
Istina!!! S prvim sve gledala po nekom peesu da bude al me odma on naucia da nista nije crno na bilo i da slusan sta on oce a ne kako teorija kaze.Tako da za dudu JUPIII!!! Adaptirana nadohrana uz prsi JUPI!!! Spavanje uz zamor JUPI!!! Skidanje pelena,prvi koraci,ostavljanje dude i boce kad dite oce a ne jer negdi pise JUPI!!!
I sve ostalo sta oni traze a ne sta mi neko nalaze JUPI!!! Jer tako su oni bili i jesu zadovoljni i ja! 😊😊😊
frabe - hahahaha eto, iskusna mama :) :)
jazmajac - ja stvarno nisam netko ko ima znanje o tome, al mislim da nema potrebe za tim probioticima ili bilo čim drugim dok je beba ovako mala.. zašto ti je to uopće savjetovala? ne znam, pogotovo ako dojiš, baš ne vidim potrebu..
Lubenice i sa prvim brzo shvatis da nema nekog normativa.Pa evo mi ovde sta smo rodile svakoj dite ima drugi ritam i ne mozemo se tempirat na opce poznatu "svako tri sata podoj" a kamo li sta drugo.
Doslovce po trazenju bebe prilagodjavamo u hodu i polako,dan po dan.
Sortiraj odgovore
Najstariji