Mi smo jogi nakosili s knjigama,od ispod uzglavlja stavili knjige i tako sam i starijima.
Nemojte se zamarat sta vam cesto zele na prsi,kod njih je sisa sve u pocetku.Moj je na ad-u pa isto stalno na prsima bude i to je toliko cili uzivljen da uopce ne pokusavan pratit vremenski razmak i trajanje kad vidin da je zadovoljan.
hej, curkice!
jos uvijek smo 2u1. od danas i sluzbeno spadamo u male skorpijice : D
nakon toliko prognoza, ona bas pokazuje da ce biti po njenom
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Za ovo Pre ne znan jel posebna formula al su mi je savjetovali i bolnica i pedijatar i ljekarna.
Bokic! Eto ja obavila danas ctg i pregled...ishod, dogovoreni porod indukcijom za sutra! Otvorena sam 5cm, pl voda mlijecna, cerviksa gotova da i nema, samo fale trudovi pa cemo ih sutra ujutro prizvati busenjem vodenjaka i dripom. Ne bojim se jer sam prvo dijete rodila na isti nacin za 7 sati a bila sam i manje otvorena. Tako da cu vam moci prenjeti iskustvo drugog poroda indukcijom.
Ja sam prvo radjala u carapama, sutra ih isto obuvam iako je u radjaoni ugodna temperatura.
Moram priznati da je, cim sam se sa dr dogovorila za porod sutra, u mene usao neki mir i jednostavno jedva cekam da krene i da konacno svoju curicu primim u narucje!
Zelim svim trudnicama u iscekivanju da budu mirne i samopouzdane i da vjeruju u sebe jer na kraju krajeva to ce samo pomoci dok strah i nervoza zasigurno nece!
Friske mamice drzite se, uzivajte u svojim malenima, a sve poteskoce ce proci i za koji tjedan/mjesec ih se necete ni sjecati! Pusa
Antonija sretno sutra i da ti sve super brzo prođe..
Kod nas je taman bila patronažna danas kad je počeo jako plakati..definitivno je potvrdila da su grčevi..tako da se i mi borimo preko dana..srećom noću spava jos uvijek super i nema problema..
Mi smo na AD novalac ac koji je kao posebno napravljen da ne dobije grčeve pa sad ne znam jel ja nesto pojedem sto mu smeta ili je to jednostavno tako..sad probavamo dohranu smanjit na Max 2 puta dnevno i to mu dajem po 30ml..danas smo stalno na sisama i bas jako teško zaspi..tek kad ga stavim na sebe kao koza na kozu se smiri i zaspi..
Evo i jedna pozitivna stvar..taman kad je bila patronažna,ja ga dojila..i on od grčeva prvo ko manijak vuče,onda pusti sisu a mlijeko šprica na sve strane samo od sebe..kaze patronažna da je odčepio kanalić pa da tako to zna..iiii pupak nam je konačno otpao danas..nakon punih 18 dana..jeeeejjjj🎉🎊
otpao sluzni cep
u cetvrtak pregled na 40+0. je li preoptimisticno nadati se porodu do tada? : ))))
tala ja se nadam da će i prije porod da ne čekaš do četvrtka.
držim fige...
Antonija,sretno i nek bude najbolje moguce! ☺
Tala nije preoptimisticno,samo nek krene cura a ti nam obavezno javi!
Pozz curke!
Evo i mene, obavila danas ctg, nisu mi htjeli radit vaginalni pregled, ctg biljezi i dalje trudove, laznjaci me peru samo tako! Uzas jedan, cijeli dan mi se trbuh steze, ali sve bezbolno! Sve se nadam da ce i ti laznjaci imat kakav ucinak pa da me jos dodatno otvore jer mi prepone pucaju od bolova evo!
Tala, cestitke na ispadanju cepa! Hehe
Kako si primjetila, tj dali se to osjeti kao iscjedak ili? Meni non stop nesto curka pa malo malo idem na wc da vidim jel to taj cep!
mislim da se ovaj cep ne moze fulati. kao neki ljigavac, crveno prosaran zbog sukrvice i nekih zilica...
za najhrabrije, upisite u google, postoje slike : )))
mene isto laznjaci muce, ali nista konkretno...
Sortiraj odgovore
Najstariji