maša prije 4 god kad sam bila porodiljnom isplata je uvijek bila 17. ne znam je li još uvijek tako i ja sam u st pa ne znam je li ima veze lokacija
Meni je sestra kod ginica rekla da oni nemaju trudnicke knjizice i da si to sama moram vodit... Za sad smo dobili samo uputnicu za krv i urin i za krvnu grupu... Krv cu ic sutra, a kroz koji dan i za krvnu grupu... Sljedeci pregled nam je tek 5.4. pa stignem do tada...
Srecica25 nasla sam na ovom linku za vadenje krvi kod kuce. Pretpostavljam da si preko njih isla? Po ovome to ima u svakome gradu, pa evo cure da znate ako kojoj zatreba. Srecice ispravi me ako grijesim...
http://www.zdravstvena-njega.hr/_materijal_u_laboratorij.php
Sandric meni je rekla da knjizicu kupim u Narodnim novinama i da za dva tjedna kad se budem vratila kod nje i nju "otvorimo". Tako da sam uvjerena da to ginekolog treba voditi. Mozda ce iskusnije mame moci vise reci o tome...
Meni su rekli da si samo uzmem neki fascikl i da sve sta dobim spremam unutra
Hvala kaj si mi rekla da tog ima u NN, budem otisla kupit... Tak i onak cu morat u grad sljedeci tj nosit doznake za bolovanje u firmu...
Meni su se mucnine malo primirile, tj ja nikad nisam povracala samo bi mi bilo muka. Sad sam skuzila da moram jesti, jesti i jesti kad jedem mi nije muka i sad je dobro Umor je jos tu onaj popodnevni al isto ne tak jako izrazen ko npr u 5.-6. tj... I cice me bole i bradavice, a i to ovisi o danu kakav je
Vidim da smo jutros aktivne, to mi je super. Što se tiče trudničke knjižice, moja ginekologica mi je otvorila u 7.tjednu, pri prvom posjetu. Ona ima tih knjižica kod sebe, nisam je kupila, već mi je ona dala. U knjižici ima i reklama (pr. za Kozmo), pa pretpostavljam da ih je i ona dobila gratis.
Mučnine sam i ja rješavala na način da sam jela , ko što kaže Sandric. Čim ogladnim, mučnina dođe, malo po malo pojedem i bude ok. Imajte uvik sa sobom nešta za gricnit
.
Sortiraj odgovore
Najstariji