Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Luna2016
    15. Ožujak 2016. 08:54

maša prije 4 god kad sam bila porodiljnom isplata je uvijek bila 17. ne znam je li još uvijek tako i ja sam u st pa ne znam je li ima veze lokacija

• Luna2016
    15. Ožujak 2016. 08:54

minnie super za pregled

Sandric@
    15. Ožujak 2016. 08:57

Meni je sestra kod ginica rekla da oni nemaju trudnicke knjizice i da si to sama moram vodit... Za sad smo dobili samo uputnicu za krv i urin i za krvnu grupu... Krv cu ic sutra, a kroz koji dan i za krvnu grupu... Sljedeci pregled nam je tek 5.4. pa stignem do tada...

minnie25
    15. Ožujak 2016. 08:58

Srecica25 nasla sam na ovom linku za vadenje krvi kod kuce. Pretpostavljam da si preko njih isla? Po ovome to ima u svakome gradu, pa evo cure da znate ako kojoj zatreba. Srecice ispravi me ako grijesim... 
    http://www.zdravstvena-njega.hr/_materijal_u_laboratorij.php

minnie25
    15. Ožujak 2016. 09:02

Sandric meni je rekla da knjizicu kupim u Narodnim novinama i da za dva tjedna kad se budem vratila kod nje i nju "otvorimo". Tako da sam uvjerena da to ginekolog treba voditi. Mozda ce iskusnije mame moci vise reci o tome...

Sandric@
    15. Ožujak 2016. 09:11

Meni su rekli da si samo uzmem neki fascikl i da sve sta dobim spremam unutra  
    Hvala kaj si mi rekla da tog ima u NN, budem otisla kupit... Tak i onak cu morat u grad sljedeci tj nosit doznake za bolovanje u firmu... 

Meni su se mucnine malo primirile, tj ja nikad nisam povracala samo bi mi bilo muka. Sad sam skuzila da moram jesti, jesti i jesti kad jedem mi nije muka i sad je dobro  Umor je jos tu onaj popodnevni al isto ne tak jako izrazen ko npr u 5.-6. tj... I cice me bole i bradavice, a i to ovisi o danu kakav je 

Masa85
    15. Ožujak 2016. 09:35

Vidim da smo jutros aktivne, to mi je super. Što se tiče trudničke knjižice, moja ginekologica mi je otvorila u 7.tjednu, pri prvom posjetu. Ona ima tih knjižica kod sebe, nisam je kupila, već mi je ona dala. U knjižici ima i reklama (pr. za Kozmo), pa pretpostavljam da ih je i ona dobila gratis.

Mučnine sam i ja rješavala na način da sam jela , ko što kaže Sandric. Čim ogladnim, mučnina dođe, malo po malo pojedem i bude ok. Imajte uvik sa sobom nešta za gricnit .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.