Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    minnie25
    14. Ožujak 2016. 21:27

Evo konacno i mene! Napokon smo obavili prvi pregled. Sve je super, bebica je velika 1,5 cm, srceko kuca... Ma predivno... Sad sam puno mirnija kada sam ugledala to moje bicence. O emotivnosti da ne pricam. Skoro sam se rasplakala 

Jado
    14. Ožujak 2016. 22:26

Minnie25 cestitke!! Sad samo mirno, cuvaj se i uzivaj!

Tala 
    Eto sada ne mogu naci krevetice a jucer reklama kao Luda iskala na fb. Kad vidim javim. Skupi su

• bebita
    14. Ožujak 2016. 23:28

Minnie, cestitke!! Sigurno da ce dalje biti lakse kad vidis srce i tu malu mrvicu 
    Sto ti je rekao za termin?

Srecica25
    15. Ožujak 2016. 08:08

Bravo minnie, bas mi je drago da je sve ok. Sad si mirnija i mozes se bas opustit.

Jutro cure!

Evo meni upravo otisla medicinska sestra, izvadila mi je krv i uzela mokracu. Rekla je svi nalazi gotovi sutra, samo krvna grupa za 3 dana. Pa sam joj rekla da mi donese sve skupa za 3 dana jer mi nije hitno. Pregled mi je tek za 7 dana. Jucer sam napisala da inace to kosta 150 kn, al evo jutros mi je naplatila 100kn. Ne znam jesam ja krivo zapamtila ili su pojeftinili 😁😁😁😁

• Dony
    15. Ožujak 2016. 08:15

Minnie bas mi je drago da je sve ok, samo da tako ostane do kraja 😊 
    Cure ma sta trudnice moraju vaditi krv svaki mjesec??

Sandric@
    15. Ožujak 2016. 08:34

Bok curke :) evo da vam se i ja pridruzim 
    Saznali smo da smo trudni prije malo vise od mjesec dana  Na prvom pregledu smo bili tek prosli tjedan jer su me tak narucili... Srceko nam kuca, evo danas smo 8tj i termin nam je 26.10. 

• Luna2016
    15. Ožujak 2016. 08:50

jutro cure
    sandric dobrodošla
    dony to za krv je i meni misterij. ja sam rh- i morat ću krvnu grupu vaditi 3 puta u trudnoći. i onda kažu nema love-normalno da nema kad ju bacamo na nepotrebne pretrage ponavljanja
    netko je od cura vani-je li tako i vani ili ipak malo manje sišu krv?

minnie25
    15. Ožujak 2016. 08:52

Sandric dobrodosla! 
    Termin je 25.10. Za dva tjedna moram ici da otvorimo trudnicku knjizicu i da mi da sve uputnice. Bas se i ne veselim tim silnim redovima, ali nema veze. Zbog ovog klupka malog cu izdrzati. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.