Puno se bolje osjecam od kad sam bila na pregledu i kad mi je ginic reko da je sve ok i od kad sam doma na bolovanju... Valjda sam mirnija i opustenija, a i cesce mogu jesti Ja sam inace mrsavica, 170 visoka sa 51 kg, ali sad sam natukla koju kilicu jer i vise jedem, a i prestala sam pusit i pit kave... Tako da se oko kila ne zamaram jos, za sad bolje da dobim koju neg da izgubim...
Dobro jutro cure
Sandric@, dobro nam dosla
Kako si ti s mucninama?
Iz kojeg razloga si na bolovanju?
Da, to svakako, sigurnije da si onda doma...
Ja sam isto doma sad vec tjedan dana, pocela sam krvariti, pa moram mirovati...
Da, cijene su koliko vidim iste. Vadenje krvi 55 kn, peljanje nalaza 50 kn.. To je to u principu. Super stvar i odlicna informacija svakako.
Sto se tice mucnina, ista stvar. Stalno treba nesto grickati da bi se izbjeglo mucnine. Zato je meni najgore ujutro, kad tek otvorim oci, na prazan zeludac. A jucer me je mama kad sam isla na pregled opremila sa cokoladom, stapicima i bocom vode. Moram li napomenuti da sam joj bila zahvalna do neba
A za trudnicku knjizicu, moguce. Meni je moja rekla samo da ju kupim jer da oni nemaju, cijena je 10kn.
Sandrica super! Bolje da se pazis jer to nije lagan posao nikako. Svako naprezanje je u trudnoci pozeljno izbjeci ako se moze.
Da vas pitam, kak ste stavile ove trakice u potipis? Ja nikak nemrem to staviti
jutro!
srecice, puno ti, puno hvala za ovu informaciju za vađenje krvi kod kuce. znala sam da to rade privatni lab, ali nisam da moze ici i preko uputnice. ustedila si mi hrpu novaca jer sam pretrage mislila raditi privatno kako mm ne bi uzimao slobodan dan da bi mogao ici samnom.
trebam napraviti kks,guk, urin+sed, krvnu grupu i rh faktor, stitnjaca=550 kuna privatno. ovako ce me doci 150 kuna max., a necu se morati pomaknuti s kauca
minnie, cestitam na lijepom i uspjesnom pregledu
sandric, dobrodosla!
ja o trudnickoj ne znam nista, sutra mi je pregled pa cu pitati. mislila sam da privatni ginekolozi ne daju trudnicku nego samo papire koji se spremaju u fascikl ( tako mi je sogorica radila).
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Evooo i mene.. jutro cure..
Sandric..dobrodosla..
Ja s pregleda... kucaaaaa....
4mm...Sad sam mirnijaaa...
Tala, drago mi je da sam pomogla. Ovo je doista spas, a pogotovo za mene koja padnem u nesvjest svaki put kad vadim krv. Jutros mi je izvadila na kaucu u pidjami i nisam ni osjetila 😁
Sto se trudnicke tice, meni je ginekolog otvorio na drugom pregledu kad sam bila 8+4 i samo je izvadio iz ladice i poceo popunjavati. On ima sa logom svoje poliklinike na pocetnoj strani. Ali ja kad sam vidjela da izvlaci tu trudnicku iz ladice, ko da me sunce obasjalo. U prosloj trudnoci, nitko mi nije otvorio trudnicku jer su vjerojatno ocekivali da ce poc po zlu.
Sortiraj odgovore
Najstariji