Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Luna2016
    15. Ožujak 2016. 13:53

oće neko od vas imati radove prije dolaska bebe?

tala
    15. Ožujak 2016. 15:00

ja sam vec pisala da smo mi mislili zgotoviti novi stan, ali se ne cemo seliti. zeljeli smo ga dati u kratkorocni najam nakon bozica da nam bude lakse jer rezije idu svaki mjesec. bas smo jucer sastavljali popis stvari i cifra je oko 35-40 tisuca kuna : sok: 
    to je samo osnovni namjestaj, bez drvenog dijela kuhinje jer smo ga vec kupili. 
    znaci kutna, stol i 4 sjedalice, krevet, podnica, madrac, i najskuplja je tehnika: pecnica, indukcija, frizider, klima, napa, plinski bojler, termostat, rasvjeta..
    planiramo vecinu toga ovo ljeto. 

kod nas doma, ne mislim nista puno. platiti nekome da prefarba cijeli stan i kupaonicu malo podici novim ogledalom i rasvjetom. 
    za bebu cemo uzeti bijeli krevetic i nekakav ormar za odjecu. gledam neka "viseca" rjesenja ormara, da mi ispod mogu stati dvije kosare s igrackama : D

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Luna2016
    15. Ožujak 2016. 15:21

tala te cijene su koma. nama će biti skoro 80-100.000. cijela kupaona, kuhinja-drvenarija i svi uređaji i parket u dn.boravku

tala
    15. Ožujak 2016. 15:29

taj dio smo vec prosli. pakao. mi smo stukli i zidove do cigle, stavljali stiropor izolaciju. isto kompletna kupaonica sa svim cijevima i novim sanitarijama i plocicama, novo centralno grijanje, parket... 
    naoruzajte se cvrstim zivcima i obvezno neka netko nagleda majstore.
    mi to cesto nismo mogli, pa bi oni napravili po svome. 
    npr. ugradili su nam pvc prozor u sobi i to na nacin da uopce nismo dobili klupcicu za odlaganje stvari i cvijeca s unutarnje strane, a s valjske strane klupcica 45 cm. i onda su ga vadili i sve ispocetka. 
    bila je hrpa takvih situacija.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Luna2016
    15. Ožujak 2016. 15:33

već smo mi prolazili radove tako da znam šta me čeka

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.