ja sam vec pisala da smo mi mislili zgotoviti novi stan, ali se ne cemo seliti. zeljeli smo ga dati u kratkorocni najam nakon bozica da nam bude lakse jer rezije idu svaki mjesec. bas smo jucer sastavljali popis stvari i cifra je oko 35-40 tisuca kuna : sok:
to je samo osnovni namjestaj, bez drvenog dijela kuhinje jer smo ga vec kupili.
znaci kutna, stol i 4 sjedalice, krevet, podnica, madrac, i najskuplja je tehnika: pecnica, indukcija, frizider, klima, napa, plinski bojler, termostat, rasvjeta..
planiramo vecinu toga ovo ljeto.
kod nas doma, ne mislim nista puno. platiti nekome da prefarba cijeli stan i kupaonicu malo podici novim ogledalom i rasvjetom.
za bebu cemo uzeti bijeli krevetic i nekakav ormar za odjecu. gledam neka "viseca" rjesenja ormara, da mi ispod mogu stati dvije kosare s igrackama : D
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
tala te cijene su koma. nama će biti skoro 80-100.000. cijela kupaona, kuhinja-drvenarija i svi uređaji i parket u dn.boravku
taj dio smo vec prosli. pakao. mi smo stukli i zidove do cigle, stavljali stiropor izolaciju. isto kompletna kupaonica sa svim cijevima i novim sanitarijama i plocicama, novo centralno grijanje, parket...
naoruzajte se cvrstim zivcima i obvezno neka netko nagleda majstore.
mi to cesto nismo mogli, pa bi oni napravili po svome.
npr. ugradili su nam pvc prozor u sobi i to na nacin da uopce nismo dobili klupcicu za odlaganje stvari i cvijeca s unutarnje strane, a s valjske strane klupcica 45 cm. i onda su ga vadili i sve ispocetka.
bila je hrpa takvih situacija.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Sortiraj odgovore
Najstariji