Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bebita
    14. Ožujak 2016. 12:34

Dony, ja sam prosli tjedan sve to vadila, ovaj tjedan bi trebali biti svi nalazi. Dobila si uputnice?

• Dony
    14. Ožujak 2016. 13:10

Bebita ja sam bila privatno na prvom pregledu pa mi je rekla gin da idem kod drzavne ovaj tjedan po uputnice, tako da ću sutra ić po te upunice, a pretrage onda obavim možda nakon Uskrsa tek s obzirom da mi je sljedeći pregled 19.4. kad će mi biti 12+1. 
    znači nalazi se čekaju tjedan dana?

Srecica25
    14. Ožujak 2016. 13:15

Ja cu sutra vaditi sve to. Uzela sam uputnice jos ima 2 tjedna, a kod nas postoji taj neki privatni servis za zdravstvenu njegu (ne znam kako bi se bolje izrazila), znaci dodje medicinska sestra kuci, uzme uputnice, izvadi sve sto treba, odnese na analizu, i sutra donese natrag nalaze na kucnu adresu- sve za 150 kn. To sam otkrila u prosloj trudnoci, odnosno kad sam morala obavljati pretrage za kiretazu, i to me spasilo. Ne znam kako bih tada se bila vukla po razlicitim domovima zdravlja i bolnicama te cekala red i vadila krv. Tako sam danas zovnila tu medicinsku sestru, i dogovorila da dodje sutra u 8 ujutro.

minnie25
    14. Ožujak 2016. 13:30

Srecica25 ova usluga je mrak. Pitam se ima li toga i u Rijeci. Raspitat cu se svakako, nije naodmet znati. 
    A za dlake si me dobro nasmijala. I ja se osjecam ko grizli  Evo taman se idem otusirat i spremit jer krecem oko 3, a posla na meni ima ko u prici  Javim se navecer  Hvala vam svima na podrsci!

• bebita
    14. Ožujak 2016. 13:42

Nalazi za štitnjaču su mi bili gotovi isti dan, za krvnu sliku i urin su navodno poslani ginekologu, a za krvnu grupu ce biti gotovi u srijedu.

tala
    14. Ožujak 2016. 13:44

joj, curke, meni je pregled u srijedu. srecice, isto me ceka cijela sumovita procedura 

bebita, cetvrti su razred, pa su isli na mini ekskurziju, pet dana u novi vinodolski. sretno su stigli, iako im jako puse. : ) 

curke, zanima me vase misljenje oko finske kutije za bebe? 
    mm i sveki misle ici kod sogora u nizozemsku kroz mjesec, dva, pa je mm rekao da bi mi kupio za rođendan tu kutiju (nemamo apsolutno nista za dijete)
    to je kutija koju finska daruje majkama prije poroda, a u kojoj se nalaze sve osnovne potrepstine za bebu. kutija ima madrac, cime postaje krevetic i time je finska znatno smanjila mortalitet djece. dobiju je svi, neovisno o imovinskom statusu, tako da je svaki prvi krevetic finske bebe-zapravo kutija. 
    iako mi se na prvu cinilo puno dati 400 eura za kutiju, jucer smo radili popis tih stvari i uzimali ono najjeftinije za usporedbu (ikea, dm, hm odjeca) i cijena kutije je ispala 200 kuna vise. no, i shipping je besplatan bilogdje u svijetu. 

fora mi je sto se sadrzaj kutije prilagođava godisnjem dobu, a zimska odjeca je ipak puno skuplja nego ljetna ( i dobije se skafander, vreca za kolica, popluni, dekice, posteljina.....) te se naravno, moze odabrati koliko je hladno podneblje u kojem zivimo i velicina. ( novorođence, 3-6, 6-9...)

ako se kome da pogledati:
    https://www.youtube.com/watch?v=tH59qf8uwG0
    https://www.youtube.com/watch?v=97P2GmJFQU8

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Ancica82
    14. Ožujak 2016. 14:05

Tala... simpaticno je.. aliii.. ta kutija moze biti krevetic prvih par mjrseci..i onda opet moras kupiti krevetac.. a krevetac vrhunski kupis za 400€.. djeciju robicu imas u Lidlu..jako kvalitetne bodije... budu po dva pakirana za nekih 40-ak kuna.. tako i hlacice.. uvijek bude akcija necega... prati malo..jel ti se ne isplati davati tolike novce za robicu koju dijete izraste kroz 2 mj. Do poroda ces nakupit.. po meni je ovo jako skupo..a kutija..nepotrebna..osim sadrzaja..

• Dalmatinska.dusa
    14. Ožujak 2016. 14:08

Cao curke moje! Ja nisan jedna od cesto prisutnih,al volin podilit s vama sve sta prozivljavam! Danas san bila na prvom pregledu! Usla sam u 7.tjedan,srceko lupa ko ludoooo a srica moja do neba velika 😍 ,sve ostalo takodjer uredno i Bogu hvala oke.Dobila san tri slicice mog malog ,kako rece moja ginekologica,kikirikija hehehe koji je velicine 0,33 Sad me cekaju nalazi da povadim i za tri tjedna san ponovo narucena! Lakse se dise kad znas da je sve oke i kad vidis i cujes srce majooo

tala
    14. Ožujak 2016. 14:13

kutija na dnu ima madrac, pa se koristi kao krevetic ili dnevni krevetic. ima na google-u dosta slika, a na njihovoj su stranici recenzije savrsene. imala bih i normalan krevetic, naravno : )))) 
    ja sam cijene djecje odjece pregledala preko interneta i jedino sto znam je da sve moram kupiti jer nemamo nista i nemamo od koga sto dobiti. poklone za babinje ne racunam. tada je vec beba rođena, mora se sve imati : )

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.