Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sandric@
    15. Ožujak 2016. 12:26

Sva sreca da mm radi takav posao pa me moze vozikat okolo tak da nemam potrebe za ovim kucnim posjetama  trebala sam danas ic vadit krv al sam si sinoc za veceru priustila i boga i vraga pa cu rade onda ic sutra, danas cu malo pripazit kaj jedem da ne bi bilo 

E da, zaboravila sam jos jedan od simptoma, zacepljen nos... Ne nisam prehladena, al mi je nosek pomalo zastopan... I to mi bas nije ugodno kad se i mucnina pojavi al prezivjet cemo :)

Htjela sam vas pitat o sodi bikarboni kao pomoc kod zgaravice... Jel se smije to u trudnoci uzimat? 

tala
    15. Ožujak 2016. 12:26

ja sam u prvoj trudnoci imala socijalca i trudnicku, ali popunjenu takvim svrakopisom da nikad nisam ni rijec razumjela. ono uhvatis na pregledu, uhvatis : ) 

ancice, vec se cuje srceko!!! cestitam! 

curke, pitate za porodiljnu, komplikacije... sve mozete svaki mjesec pratiti na ovom linku. uopce nije vazno u kojem ste dijelu hrvatske. riznica tocno u dan isplacuje novac, samo je do vase banke hoce li to provesti oko 11 sati ili kasnije taj dan. 
    http://www.mfin.hr/hr/izvrsenje-proracuna

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Luna2016
    15. Ožujak 2016. 12:37

anamarija nemoj očekivati srce, stvarno ti je malo prerano
    tala super link
    ja počinjem ići po dućanima gledati pločice, parkete i ine građ materijale....uskoro u radove :)

Srecica25
    15. Ožujak 2016. 12:41

Mimica24, prvi put cujem za to sve. Bolje mi je mozda i ne znat 🙈🙈🙈

Ancica82
    15. Ožujak 2016. 12:51

Anamarijo...meni je danas 5+6 i culo se srce...

• Luna2016
    15. Ožujak 2016. 12:54

ančice tako rano???
    meni se nije čulo a isto sam bila 5+nešto
    mimice je zaboravila sam na antitijela

Ancica82
    15. Ožujak 2016. 13:05

Luna..i mene je iznenadilo...ali eto..hvala Bogu..srce treperi..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.